Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justysiek']http://www.polsh.com/love/baranek/Justysiek.html:loveu:

[quote name='Fuga***']

Zielonych, pogodnych
i radosnych świąt
życzą
Magda & Fuga

Dziewczyneczki moje drogie - BAARDZO dziękuję......koffom was ;):loveu:

[quote name='Izabela124.']WITANKO
Fajne fotaski

[quote name='Fuga***']Fajniusie te zdjątka Słodzików No Ba! Mówcie mi miszczu :eviltong:;)

[quote name='bGirl']
Hi zajączki

Hejka Kicku:loveu:

[quote name='jonQuilla']tak na chwileczkę przed śniadaniem przyszłam życzyć smacznego

i dzielę się jajcem

Smacznego sisko :loveu: Ino nie jedz tego jajeczka bo z leksza przeterminowane :razz:

[quote name='zuzolandia']

WIELKANOCNE JOJKA CI PRZYWLOKŁAM !!!!Ales się natachała:evil_lol: :Rose:A jo tyż coś dla ciebio mam ino zostawia u ciebia :razz:

[quote name='evaxon']siemka złotka:loveu::loveu:

[quote name='Izabela124.']Witanko jabluszkowa :)Witajcie moje odwiedzaczki :loveu:

[quote name='majoka']
Jabłuszkowa dla Ciebie i dla Twojej Rodziny wszystkiego najlepszego, mokrego Dyngusa!!!

Tobie i twojej rodzince również Wszystkiego Jajecznego kochana:loveu:...........i obyś zgaguli nie miała ;)

[quote name='Alicja']:calus: ... to Ja tu przyjszłam do Ciebie:oops: :loveu:Alu moja rumiana :calus: Baaardzo się ciesze, że przyszłaś........:loveu::loveu::loveu::loveu: KOCHOM Cię normalnie!!!!!!

[quote name='natija']i ja tez:)

[quote name='Fuga***']i ja również :-)Moje baby świąteczne....witam was :loveu:

Posted

[quote name='apple']Nie po oczach....nie po oczach:evil_lol:

:razz::razz:a u nas losowanie kto z psem na spacer wyjdzie :evil_lol:....kurde co za pogoda :shake:a był w planach długi psacerek do lasu ...a tak doopa ...szybkie siq i w kołderki ;)

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:a u nas losowanie kto z psem na spacer wyjdzie :evil_lol:....kurde co za pogoda :shake:a był w planach długi psacerek do lasu ...a tak doopa ...szybkie siq i w kołderki ;)Nooooo ja tez miałam iść z moimi milusimi na spacerek zachęcona wczorajszą pogodą.....miała porobić spacerkowe foty bo mnie tu już co poniektórzy zarzucają że nie chodzę z psem na spacery ;) a tu doopa zbita :placz:

Posted

[quote name='majoka']u nas cisza, ale śnieg i zimno....U mnie już snieg stopniał ale takie cóś pada z nieba....ni to deszcz ni to snieg......:niewiem:

Posted

[quote name='bGirl']

nie ma nikogo, chyba Jabłuszkowa poszła przebrać mokre ciuchy

Nieeee kto powiedział że mnie nie ma......ja jestem.....nawet mokra ;) Apsiiiikk:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']siostrzyczko nie pozostanę Ci dłużna... :diabloti::diabloti:

A MASZ !!!

No wiesz......ja Cię tak z uśmiechem polewałam a ty mnie z taką zaciętością...ehhhhhhh:roll:;)

Posted

[quote name='apple']No wiesz......ja Cię tak z uśmiechem polewałam a ty mnie z taką zaciętością...ehhhhhhh:roll:;)

to tylko tak wyszło...też z uśmiechem to robiłam :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Dżapuszko :grins:.....a jutro masz jeszcze wolne :hmmmm: Taaak :diabloti:

[quote name='clockwork']przybyłam... pókiś wilgotna :roll::roll::grins:

:roll::roll::roll:......................:diabloti:

buziaczkuje was... mam pół godz, żeby zalecieć do wszystkich :mdleje:
No to włącz dopalacza bo nie dasz rady :evil_lol:
Witaj Madzialenko :loveu:

[quote name='jonQuilla']
to tylko tak wyszło...też z uśmiechem to robiłam :evil_lol::evil_lol:
Sie wie....ale swoją drogą to subtelny ten usmieszek nie jest :eviltong:

[quote name='Izabela124.']Witanko ma mokra :)Witaj Izauro:loveu: