sota36 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Alicja']wagary ......SUPER ......i utopimy Marzannę Joluś ....ferie mosz dziołcha czyli dac se luz?????? Quote
apple Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='sota36']czyli dac se luz??????DAĆ!!!!! Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='apple']Taaaaaa wagary ale bez topienia biednej Marzanny.....bidna- topią babę co roku:placz: ja protestuje to jawne znęcanie jest :diabloti: dopsz ...to utopimy kogoś innego ......:splat: kaczki :angryy:nie toną :placz::placz::placz: [quote name='sota36']czyli dac se luz?????? Yes Yes Yes Quote
apple Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Alicja']dopsz ...to utopimy kogoś innego ......:splat: kaczki :angryy:nie toną :placz::placz::placz: no nie toną....cholerka....ale spróbowac zawsze mozna:evil_lol: Yes Yes Yes yes yes yes Quote
teqquila Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Siemka Dzapkowa Ty moja :diabloti: ladny bannerek Quote
basia2202 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='apple']Taaaaaa wagary ale bez topienia biednej Marzanny.....bidna- topią babę co roku:placz: ja protestuje to jawne znęcanie jest :diabloti: taaa... kompletnie niehumanitarne jakieś to to :cool3: :diabloti: choć miło popaszczeć jak cosik na wodzie się unosi... :evil_lol: :eviltong: [quote name='sota36']czyli dac se luz?????? no raczeeej :cool3: :diabloti: witaj mi ach witaj Dżapanku mój gadzinowski :multi: :eviltong: marudziłaś... zrzędziłaś... namiałczałaś się... no to dobra...:roll: masz już tą rzeżuchę :cool3: :razz: tu Ci zasiałam :cool3: (paszczaj, jak szybko rośnie! :p) a tu już taka Ci urosła:) a żebyś nie marudziła, że mało... to masz jeszcze w doniczkach:evil_lol: :loveu: Quote
apple Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='teqquila']Siemka Dzapkowa Ty moja :diabloti: ladny bannerek Siemka ty Moja procentowa naleweczko:evil_lol:....ty też masz niczego sobie:eviltong: [quote name='basia2202']taaa... kompletnie niehumanitarne jakieś to to :cool3: :diabloti: choć miło popaszczeć jak cosik na wodzie się unosi... :evil_lol: :eviltong: Jednak jędza z ciebie wyłazi:eviltong: no raczeeej :cool3: :diabloti: witaj mi ach witaj Dżapanku mój gadzinowski :multi: :eviltong: marudziłaś... zrzędziłaś... namiałczałaś się... no to dobra...:roll: masz już tą rzeżuchę :cool3: :razz: tu Ci zasiałam :cool3: (paszczaj, jak szybko rośnie! :p) a tu już taka Ci urosła:) a żebyś nie marudziła, że mało... to masz jeszcze w doniczkach:evil_lol: :loveu: Jooooooo ile rzeżuszki......super...idem teraz pomiałkać do ciebie o złotówki może mi zasadzisz na blogasku:evil_lol: [quote name='sota36']Ale sie u Dzapkowej ...zarzezuszowiło!!!!Witamy w Rzeżuchowie;) [quote name='Helga&Ares']lomatko jest co skubać:evil_lol:Helga a co ty krówka :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 a widzisz jakies podobienstwo? :evil_lol: Quote
apple Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Helga&Ares'] a widzisz jakies podobienstwo? :evil_lol:Nieeeee a powinnam :roll: Quote
apple Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']bron Cie Panie Boze Why? What did I said?:roll: Quote
Helga&Ares Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 huhuhu You said that..... nie porównuj mnie do cowki:P Quote
apple Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']huhuhu You said that..... nie porównuj mnie do cowki:PYesssss whatever you say;) Nie bede!:evil_lol: Ale tak troszke do krasulki cooooo?:razz::eviltong: Quote
apple Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']co:hmmmm: jakiej znowu kasulki:roll:No Krasulki...nie wiesz co to Krasulka:lol: Quote
Helga&Ares Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='apple']No Krasulki...nie wiesz co to Krasulka:lol: wiem:PROXY5: pozarlam litere:evil_lol: Quote
apple Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']wiem:PROXY5: pozarlam litere:evil_lol:Buhahahahahahahaha.......moja ty porzeraczko :loveu: Quote
Helga&Ares Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahaha.......moja ty porzeraczko :loveu: uwielbiam jabłka:megagrin: Quote
e.v.a Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ale masz świetnego króliczka w banerku:loveu: witanko:multi: Quote
jonQuilla Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='apple'] Hmmmmmm to daje do myślenia:diabloti::evil_lol: mi czy Tobie? :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Witanko A tu czemu fot nima? A co do nika. wybralas taki, bo inny byl zajety? Quote
apple Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='Helga&Ares']uwielbiam jabłka:megagrin::roll: ..................:roll: [quote name='evaxon']ale masz świetnego króliczka w banerku:loveu: witanko:multi: Wiem! Dzięki i pozdrawiam :loveu: [quote name='jonQuilla']mi czy Tobie? :evil_lol::evil_lol:Mi i Tobie:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Japuszkowa! Buziam mocno!Jo tyż cię mocno buziam i Zuzinke tyż :loveu: [quote name='Izabela124.']Witanko A tu czemu fot nima? A co do nika. wybralas taki, bo inny byl zajety?Fot nie ma bo.......:hmmmm: ..........bo nie :diabloti:......bedą może jutro ;). A co do nicku to mój był pierwszy :razz: Potem się innych jabłek nazbierało :eviltong: Quote
Recommended Posts