Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 sota36 napisał(a):jo mieszkom 150 metrow od ...kociola! a co dają z tego KOCIOŁA :roll::hmmmm:....grochówkę bym zjadła :razz::razz: Quote
sota36 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Alicja napisał(a):a co dają z tego KOCIOŁA :roll::hmmmm:....grochówkę bym zjadła :razz::razz: eee, tam - grochowke - tak jak zes wiynto to ino swoyncono woda, albo pojutrze palma przez rzic! Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 sota36 napisał(a):eee, tam - grochowke - tak jak zes wiynto to ino swoyncono woda, albo pojutrze palma przez rzic! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....jo tam palmą bez żić nie chca dostać ....ale se tak myśla co by kurakowi od klocusiowej tako świncono palymka zamiast tego łoberżniętego łogona wstawić to by się pieron lotać nauczył :hmmmm: ino że w izbie by mieli zasrane :diabloti: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 sota36 napisał(a):Ala - " Żić" abo " rzić"???? :hmmmm: mje sie pozdowo że ŻIĆ :evil_lol: żić - tyłek, pupa wg http://www.tomex.kom.pl/index.php?page=slaskie&page2=slownik Quote
tygra Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 no łądnie ciekawe problemy dziewczęta poruszacie :) Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 sota36 napisał(a):Łoki - RZIĆ JOLUś ŻIĆ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Alicja napisał(a): JOLUś ŻIĆ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ŻIĆ swoja droga i to dluuuugo i zdrowo!!!!!:lol: A doopka to tez ...ŻIĆ Quote
teqquila Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Siema Dzapokowa rybko ty ma :roll::diabloti: widze ze gadaja u Cia o doopach :diabloti: Quote
sota36 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Witojta w soboni pochmurnydzionek!Hmmm, moze okna umyje tak dla jaj???? Ale MOZE???? Quote
jonQuilla Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 cześć Sis :multi::multi::loveu: myślałam że będę pierwsza ale widzę że nie udało mi się...spróbuję innym razem :evil_lol::evil_lol: buziaki :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 evaxon napisał(a):siemanko nie myta apelko :multi:Czeee Effuniu....gdzie ja nie myta...ja tylko oknóff nie umyłam :roll: Alicja napisał(a):eee no spoko ...poczekaj ...mój dopiero poszedł po urlopie do pracy ...coś czuję że przyszły tydzień spędzimy na pikietach ......chociaż nie ...na poniedziałek już zapowiedziałam mu że wybywam na babski comber i MNIE W DOMU NIE BĘDZIE :diabloti::evil_lol: dzisiaj pikiety dzień pierwszy.....tak mnie wczoraj wkur...........że normalnie mam dość na jakiś czas:angryy: sota36 napisał(a):jo mieszkom 150 metrow od ...koŚciola! :crazyeye: łapaj się za szmata i szoruj te okna co by glanc blank był:evil_lol: Alicja napisał(a):a co dają z tego KOCIOŁA :roll::hmmmm:....grochówkę bym zjadła :razz::evil_lol::evil_lol: tygra napisał(a):no łądnie ciekawe problemy dziewczęta poruszacie :)Nooo własnie widze....znikniesz na chwile a te o doopach życiach i innych tylnych częściach ciała:evil_lol: teqquila napisał(a):Siema Dzapokowa rybko ty ma :roll::diabloti: widze ze gadaja u Cia o doopach :diabloti:No paczaj i to baby tak ciagle o doopach:eviltong: sota36 napisał(a):Witojta w soboni pochmurnydzionek!Hmmm, moze okna umyje tak dla jaj???? Ale MOZE???? Nooo ja na twoim miejscu bym się nie narażała na gniew proboszcza jonQuilla napisał(a):cześć Sis :multi::multi::loveu: myślałam że będę pierwsza ale widzę że nie udało mi się...spróbuję innym razem :evil_lol::evil_lol: buziaki :loveu::loveu: No niestety zaspałaś sisko.......się obijasz się spaźniasz:eviltong: Hejka dziouszki..........dzisiaj mam tak zepsuty dzień że bez kija nie podchodź.....:mad:(tzn was to nie dotyczy):loveu: Quote
jonQuilla Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 mimo wszystko ja wolałam iść na podwórko i przynieść jakiegoś kija :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Troszkem postraszona Twoim spapranym humorkiem ale se wlazlam Bereczek Dżapko Quote
apple Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 jonQuilla napisał(a):mimo wszystko ja wolałam iść na podwórko i przynieść jakiegoś kija :evil_lol:Bez obaw ty nie jesteś w kręgu zagrożenia:evil_lol: A oto parę fotków naczelnego śpiocha i mojej księżniczki:loveu: Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :loveu::loveu::loveu:Księciunio http://img291.imageshack.us/img291/4851/tnobraz097ao7.jpg Quote
jonQuilla Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ale Księżniczka ma ekstra pojazd :loveu::loveu: aż zazdroszczę...ale niestety nigdy na takowy licencji nie dostanę :evil_lol::evil_lol: a Księciunio jak zwykle śpi :evil_lol::evil_lol: cieszę się że mnie nie dotyczy ten kij ale jednak oprę go tutaj o biureczko i niechaj tam leży :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 http://img186.imageshack.us/img186/3959/tnobraz090nc7.jpg a czemu ona ma taki brazowy nosiu :loveu::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Witanko Ale nagadalyscie, asz wy Ale fajna dzidzie widzilam i psa spiacego Quote
Fuga*** Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Księżniczka rozkoszna, a śpiący królewicz do tego - raj na ziemi :-) cze, kochana Quote
tygra Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 superaśna fota http://img291.imageshack.us/img291/4851/tnobraz097ao7.jpg ale ma super pojazd :) http://img329.imageshack.us/img329/9175/tnobraz096dv6.jpg Quote
sota36 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Spiacy w pryku boxio to rozumie, zajefajny pojazd - tyz kumom! Ale ten fryz!!!!! Fryz Ksiezniczki - to to juz odjazd!!!! Quote
Recommended Posts