Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 apple napisał(a):No tak mówią że Polak zaradny jest :evil_lol: :hmmmm: nie wiem jak Polak ale Polka napewno :evil_lol: Quote
apple Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: nie wiem jak Polak ale Polka napewno :evil_lol:Taaaaa:splat:....wybacz to przejęzyczenie było...oczywiście że Polka :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 przelatuje cie szybko i trza do arbajtu :shock:gdzie nie ma kompka..... boshhh.. co za firma :grab::roll: cze :multi::multi: Quote
jonQuilla Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 nieeeeeeeeeeeee nie spieraj mi dupy ;) bo będzie mnie boleć i nie będę mogła usiąść :) :evil_lol::evil_lol: cześć Jabłuszkowa :loveu::multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Suchaj no sie dziewcze mlode 6 stron na wstecza przelecialam coby jakies foty obekjrzec i doopa......... tych starych wodnych juz oglundac nie kce!!!!!!!!! daj swoje male bejbi jak juz sliniacego sie faflunca pokazac nie kcesz!!!!!! ja rozumiem paraca praca ale bez przesadyzmu mie tu !!!!! kusiolki ;-) Quote
apple Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 clockwork napisał(a):przelatuje cie szybko i trza do arbajtu :shock:gdzie nie ma kompka..... boshhh.. co za firma :grab::roll: cze :multi::multi: :oops: się wstydłam.......:oops: A ja mam necik w pracy...i własnie sobie szrajbam :eviltong: jonQuilla napisał(a):nieeeeeeeeeeeee nie spieraj mi dupy ;) bo będzie mnie boleć i nie będę mogła usiąść :) :evil_lol::evil_lol: cześć Jabłuszkowa :loveu::multi::multi::multi:Się zastanowię:evil_lol: bGirl napisał(a):Cześć łakomczyszku nasz Dobra czekoladka była....mniam:diabloti: zuzolandia napisał(a):Suchaj no sie dziewcze mlode 6 stron na wstecza przelecialam coby jakies foty obekjrzec i doopa......... tych starych wodnych juz oglundac nie kce!!!!!!!!! daj swoje male bejbi jak juz sliniacego sie faflunca pokazac nie kcesz!!!!!! ja rozumiem paraca praca ale bez przesadyzmu mie tu !!!!! kusiolki ;-)Stydam.........:oops: jutro wam coś wstawie bo teraz jestem w pracy i nie mam fotófff....a tak poza tym to chyba powinnam pracować:roll: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 :multi::multi::multi:cze przelecane przez Klockusiową :evil_lol: pracujące Dżapuszko zaś a zaś :loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 czeeeć :multi: o widze jeszcze troche i biznesłomen się z Ciebie zrobi ho ho mash tu zapracowana babo fastfuda:evil_lol: Quote
apple Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Helga&Ares napisał(a):czeeeć :multi: o widze jeszcze troche i biznesłomen się z Ciebie zrobi ho ho mash tu zapracowana babo fastfuda:evil_lol: Skad ty wiesz że ja jestem głodna...to moje burczenie to az u ciebie słychać?:evil_lol: Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:cze przelecane przez Klockusiową :evil_lol: pracujące Dżapuszko zaś a zaś :loveu::loveu:czeee Alutko popołudniowo :loveu: Quote
jonQuilla Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 apple napisał(a): Się zastanowię :evil_lol: zastanowiłaś się już bo nie wiem czy poduchy pchać w gacie :) :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 :razz::razz:nooo dobrze że zjadłam smażaka z hranolkami bo jak zobaczyłam hot doga to mi slinka pociekła :roll:.................a za oknem leje i wieje Quote
apple Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 jonQuilla napisał(a):zastanowiłaś się już bo nie wiem czy poduchy pchać w gacie :) :evil_lol:Zastanowiłam! I jak myslisz?:razz: Alicja napisał(a)::razz::razz:nooo dobrze że zjadłam smażaka z hranolkami bo jak zobaczyłam hot doga to mi slinka pociekła :roll:.................a za oknem leje i wieje Jesso juz mi slinka cieknie na sama mysl....jestem taaaaka głodna że bym konia z kopytami zjadła........:placz::placz::placz: I do tego wieje...mokrym hłosta i w ogóle o czasu do czasu ciepnie gradem:angryy: Quote
jonQuilla Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 apple napisał(a):Zastanowiłam! I jak myslisz?:razz: że nie bo mnie za bardzo lubisz :) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Martinee napisał(a):witamy witamiTo witamy czy witami :razz: jonQuilla napisał(a):że nie bo mnie za bardzo lubisz :) :evil_lol::evil_lol:No bo jakże bym mogła...no sama powiedz....nie da rady....za mietka jezdem :cool1::roll: Quote
jonQuilla Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 apple napisał(a): No bo jakże bym mogła...no sama powiedz....nie da rady....za mietka jezdem :cool1::roll: :multi::multi: to cieszę się że jesteś taka mietka :) będę mogła siedzieć na pupie :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 apple napisał(a): Jesso juz mi slinka cieknie na sama mysl....jestem taaaaka głodna że bym konia z kopytami zjadła........:placz::placz::placz: I do tego wieje...mokrym hłosta i w ogóle o czasu do czasu ciepnie gradem:angryy: a kanapeczki nie wzięłas :razz::razz:...nie nie nie zawioze Ci za daleko :shake: Quote
apple Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a):a kanapeczki nie wzięłas :razz::razz:...nie nie nie zawioze Ci za daleko :shake: Ledwo pisze....nie mam siłófffff.......ehhhhh głoopia pipa ze mnie :splat: Ale zara spadam do domeczku :multi: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 apple napisał(a):Ledwo pisze....nie mam siłófffff.......ehhhhh głoopia pipa ze mnie :splat: Ale zara spadam do domeczku :multi: a było kanapecki do taszki wciepać :razz::razz: no oć tam już Alcia czeka z ciepłym buziaczkiem :loveu:a TZ z kolacją :multi::multi: Quote
e.v.a Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 apple napisał(a): Jak to nie ma przedwczoraj były....cała strona :diabloti: Dobrze powiedziane PRZEDWCZORAJ:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 apple napisał(a):Skad ty wiesz że ja jestem głodna...to moje burczenie to az u ciebie słychać?:evil_lol: I tys zdziwiona:cool1: ma sie to wyczucie, ach :evil_lol: Quote
apple Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 evaxon napisał(a):Dobrze powiedziane PRZEDWCZORAJ:diabloti: Co sie słów czepiasz :diabloti: Helga&Ares napisał(a):I tys zdziwiona:cool1: ma sie to wyczucie, ach :evil_lol:nie- mnie już nic nie zdziwi :roll: Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jabłonko! Ściskam Cię mooooooooooooocno :calus::calus::calus: Quote
apple Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jabłonko! Ściskam Cię mooooooooooooocno :calus::calus::calus: Ja ciebie też koffana Quote
Recommended Posts