Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

drzalka napisał(a):
:loveu: Hej Kronosie piekny molosie :loveu:

hej kochani!:multi:

Drodzy Kochani Odwiedzajacy Nas Dogomaniacy!
Chciała bym się z wami podzielić tym szczęściem jakie mnie spotkało. A mianowicie 25.04 o 13.50 zostałam mamą pięknej zdrowej dziewczynki. Zajmuje mi ona teraz niemal cały czas więc rozumiecie dlaczego nie ma mnie ostatnio na Dogo! wszystkie zdjęcia Krosia muszą trochę poczekać aż się znajdę w tej nowej sytuacji. niestety teraz nie bardzo mi to wychodzi bo nie mam nawet czasu do kibla skoczyć. Teraz korzystam że mój aniołek chwilowo śpi więc szybko wystukuję do was tę wiadomość.
Wybaczcie znikam na jakiś czas. Ale po powrocie nadrobię wszelkie zaległości - obiecuję! trzymajcie się ciepło! Będe za Wami tensknila! Do szybkiego!!!! Caluje Apple

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
Hallo Moniczka:mad::mad:
Hej Madzialena Kochana!!!

Agnieszka PPP napisał(a):
Witam:p U Ciebie też brak czasu pewnie tak jak u mnie:roll: ;) Pozdrawiam
No w tej sytuacji w ogóle go nie mam!:p

bonita napisał(a):
Cześć :)
Wpadłam Cię zaprosić na kaffę
Wiem że dogo ledwo działa, ale kafy się możemy napić, no nie?
Kochana bardzo bym chciał jeszcze nie jedną kaffkę z tobą wypić ale teraz to nie mam nawet czasu do kibla skoczyć! Jak tylko się odrobię i oswoję z sytuacją jestem u ciebie pierwsza na kawie! Caluję mocno Pa!

Posted

Strasznie się cieszę że już masz poród za sobą ( o wszystkim napiszesz w póżniejszym terminie :D) :multi: Przybyła kolejna bokseromaniaczka :multi: Sjuper, sjuper :multi:.

Pozdrawiam serdecznie życzę dużo zdrówka córusi i Tobie oczywiście :loveu: Wstaw fotki córci jak znajdziesz czas :loveu:

A a jak mała ma na inię, bo jakoś nie doczytałam?

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Hej kochani! wracam po dłuuugiej nieobecnosci... ale wracam. Moja mała juz na tyle potrafi zająć sie sobą że jestem w stanie wygospodarować troche czasu na moje ukochane Dogo! Strasznie mi was wszystkich brakowało. Mam nadzieję że jeszcze o mnie całkiem nie zapomnieliscie. Postaram sie jak najszybciej wstawić troszkę fotek mojej córci, która wlasnie się tu rwie do pisania ( mała dogomaniaczka- hahaha:loveu:) i dlatego moze robie trochę blędów. Sorry. Tak długo mnie nie bylo że chyba zeby przegrzebać się przez zaleglosci to bede siedzieć po nocach - no chyba że "któś" życzliwy mi wszystko streści:modla::modla::modla:. A teraz szybciutko wam odpiszę:

bonita napisał(a):
Wielkie Gratulacje Apple !!!!!!!!!
dzieki bardzo! Mój mały skarbek kochany jest strasznie absorbujacy ale kochany!

bonita napisał(a):
Strasznie się cieszę że już masz poród za sobą ( o wszystkim napiszesz w póżniejszym terminie :D) :multi: Przybyła kolejna bokseromaniaczka :multi: Sjuper, sjuper :multi:.

Pozdrawiam serdecznie życzę dużo zdrówka córusi i Tobie oczywiście :loveu: Wstaw fotki córci jak znajdziesz czas :loveu:

A a jak mała ma na inię, bo jakoś nie doczytałam?
Bonitko ja też się cieszę że poród mam za sobą. Nie było tak źle jak myślałam- da się przeżyć! Dziękujemy ze życzenia zdrówka. Chyba sie sprawdziły bo Ala jest - odpukać- bardzo zdrowa i pogodna. Na początku miała trochę kolek (koszmar) ale juz od dawna mamy to za sobą. Rosnie teraz bokseromaniaczka. Bardzo lubi Krosia goni go bez przerwy w chodziku i ciagnie a to za ogon a to za uszy z czego Krosiu jest średnio zadowolony. Cały czas się dziwi ze "to małe coś" już zaczęło sie ruszać i jest w nieustannej pogoni za nim. No coż bedzie musiał się przyzwyczaić.

bonita napisał(a):
Żeby tylko pościków nie zżarło :(

Pozdrowionka :loveu:
A ta już się martwiła na zapas- no przeciez w końcu jestem. I bede!

Posted

I zagodnie z umową wstawiam kilka (na razie) zdjeć mojej Ali.
A to ona zaraz po narodzinach - tatuś szalał z aparatem :evil_lol:

A to już jak ją okapali i ubrali - ślicznotka moja!:loveu:

Słodziutko śpi - prawda?

Dobra reszta potem bo mój mały łobuziaczek się złosci i muszę kuknąć o co chodzi. Do jutra! Jutro więcej!

Posted

Zgodnie z umową powstawiam kolejne foteczki:
A to już moja kruszynka w domku- pierwszy dzień!

Pierwszy spacerek!

A tutaj juz troszkę starsza- uszka ma jak elfik.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje::mdleje: Jest cudowna
Gratulujemy i życzymy duużżżżoo zdrówka

Dziękujemy bardzo! A u was Madziu widzę same zmiany! nawet nick masz inny! wszystko się zmienia jak Boga kocham nie nadążam!
Jak tam Medorek śliczniutki sie miewa???

Posted

Kochani troszkę zdjęć Alusi z Krosiem popstrykałam i wstawiam:
Krosiu postawił sobie za punkt honoru że bedzie pilnował Alutki ale chyba mu się przysnęło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A mała to wykorzystała - jedyna okazja co by sobie potarmosić

A tak się zmęczyłem tym pilnowaniem