Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']To nie ja to te peple tak gadają...normalnie nie idzie ich powstrzymać :evil_lol:
My na Sosinke jeździmy....ty bedziesz wiedzieć jak się na Bukowno z Jaworzna jedzie tak jest taki fajny duzy zalew:lol:

hehehe - właśnie dlatego zapytałam ;) bo my też często tam z Betą jeździliśmy ;)

Posted

[quote name='Alicja'].............to ja już będę w domeczku No to super!!!!!:sweetCyb:

[quote name='Agniest']hehehe - właśnie dlatego zapytałam ;) bo my też często tam z Betą jeździliśmy ;) No widzisz to się musimy kiedyś umówić na spacerek :cool3:

Posted

cześć Sis :) :multi::multi::loveu:

składam meldunek że jestem cała i zdrowa...przyszłam na chwileczkę bo zaraz muszę z kompa uciekać także ściskam Was mocniutko :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='bGirl']

hI Jabłuszkowa do kawy jakaś szarlotka może?!

Nie mam nic słodniego............nie moge słodkiego :shake: Witaj bGirlko:loveu:

[quote name='jonQuilla']cześć Sis :) :multi::multi::loveu:

składam meldunek że jestem cała i zdrowa...przyszłam na chwileczkę bo zaraz muszę z kompa uciekać także ściskam Was mocniutko :loveu::loveu::loveu::loveu:

czeee sisko...cieszkam się niezmiernie żeś cała i zdrowa ale nie cieszkam że juz zmykasz:placz:

[quote name='Helga&Ares']czeeeć pracująca
czeee mój ty Patyczaku :evil_lol::loveu:

[quote name='Alicja']przyleciałam szybciorkiem ...i już Tu poczekam jestem...jestem....twoja cierpliwośc została nagrodzona;):loveu:

[quote name='sota36']I ja! I ja! I ja!!!!No twoja tez!:lol:

Posted

z organizacji roku szkolnego( MEN)
wiosenna przerwa świąteczna jest od 20-25 marca:eviltong::eviltong::eviltong:

dodałaś se jeden dzień za dużo:eviltong::eviltong::eviltong:

poddenerwuję Cię....tez mam wtedy wolne......ale to nie urlop
po prostu wolne:razz::razz::razz:

witaj piękna zapracowana jabłuszkowa szarloteczko:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']nie smuć się kochana...jak mam chwilkę czasu to zaglądam do Ciebie :eviltong:No ja mysle...bop doope spore :mad:

[quote name='Alicja']:multi:udało Ci się udało :loveu:No! No! No! :multi::multi::multi:

[quote name='evaxon']łeeeee a tu fot nie maaa.... kiepsko kiepsko:razz:małą Alusie bym sobie pooglądała i jej wiernego psiego towarzysza :siara:Jak to nie ma przedwczoraj były....cała strona :diabloti:

[quote name='tygra']Cześć Jabłuszko - gdzie fotencje :)?No jak to gdzie....pare stron wcześniej .....3...4?:diabloti:

[quote name='Izabela124.']Hej
A co do niku, jablka bardzo lubisz jesc?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:NIET!:razz:

[quote name='BeaC']z organizacji roku szkolnego( MEN)
wiosenna przerwa świąteczna jest od 20-25 marca:eviltong:
dodałaś se jeden dzień za dużo:eviltong:

He he he bo ja mam od 19 :eviltong:

poddenerwuję Cię....tez mam wtedy wolne......ale to nie urlop
po prostu wolne:razz::razz:

No ja tez mam po prostu wolne....:evil_lol: już nie wspomnę o dwóch miesiącach wakacji:diabloti:

witaj piękna zapracowana jabłuszkowa szarloteczko:loveu::loveu::loveu:

Ależ witaj pourlopowa Beatko :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:biegam za Tobą z tą kaff i zaraz rozchlapię No ja za tobą też!:evil_lol:....ty mnie tą kaff proponujesz i sama wypijasz...ładnie tak smaka robić :razz:;)

Posted

[quote name='apple']No ja za tobą też!:evil_lol:....ty mnie tą kaff proponujesz i sama wypijasz...ładnie tak smaka robić :razz:;)

no siorbię żeby nie porozlewać ......już niese ....

Posted

[quote name='Alicja']no siorbię żeby nie porozlewać ......już niese ....
No paczaj jaka szpryciula....siorbała sobie........no juz nie wstydaj ino polewaj nowej :loveu:

Posted

apple napisał(a):
No paczaj jaka szpryciula....siorbała sobie........no juz nie wstydaj ino polewaj nowej :loveu:

siorbała co by od rana ze ścierą nie latać

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cze Dziewczyny! A mnie kaf poczęstujecie? Nie nachlapię! Obiecuję....

Yes awkors...naturliś ja wol...absolimą:evil_lol: