apple Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi:napisaj napisaj ...jasne ze poczytam :loveu::loveu::loveu: Przyde tak koło 19.00:lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='apple']Przyde tak koło 19.00:lol: .............to ja już będę w domeczku Quote
Agniest Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='apple']To nie ja to te peple tak gadają...normalnie nie idzie ich powstrzymać :evil_lol: My na Sosinke jeździmy....ty bedziesz wiedzieć jak się na Bukowno z Jaworzna jedzie tak jest taki fajny duzy zalew:lol: hehehe - właśnie dlatego zapytałam ;) bo my też często tam z Betą jeździliśmy ;) Quote
apple Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja'].............to ja już będę w domeczku No to super!!!!!:sweetCyb: [quote name='Agniest']hehehe - właśnie dlatego zapytałam ;) bo my też często tam z Betą jeździliśmy ;) No widzisz to się musimy kiedyś umówić na spacerek :cool3: Quote
WinterGirl Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 hI Jabłuszkowa do kawy jakaś szarlotka może?! Quote
jonQuilla Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 cześć Sis :) :multi::multi::loveu: składam meldunek że jestem cała i zdrowa...przyszłam na chwileczkę bo zaraz muszę z kompa uciekać także ściskam Was mocniutko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 przyleciałam szybciorkiem ...i już Tu poczekam Quote
apple Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='bGirl']hI Jabłuszkowa do kawy jakaś szarlotka może?! Nie mam nic słodniego............nie moge słodkiego :shake: Witaj bGirlko:loveu: [quote name='jonQuilla']cześć Sis :) :multi::multi::loveu: składam meldunek że jestem cała i zdrowa...przyszłam na chwileczkę bo zaraz muszę z kompa uciekać także ściskam Was mocniutko :loveu::loveu::loveu::loveu: czeee sisko...cieszkam się niezmiernie żeś cała i zdrowa ale nie cieszkam że juz zmykasz:placz: [quote name='Helga&Ares']czeeeć pracująca czeee mój ty Patyczaku :evil_lol::loveu: [quote name='Alicja']przyleciałam szybciorkiem ...i już Tu poczekam jestem...jestem....twoja cierpliwośc została nagrodzona;):loveu: [quote name='sota36']I ja! I ja! I ja!!!!No twoja tez!:lol: Quote
jonQuilla Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 nie smuć się kochana...jak mam chwilkę czasu to zaglądam do Ciebie :eviltong: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :multi::multi::multi:udało Ci się udało :loveu: Quote
e.v.a Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 łeeeee a tu fot nie maaa.... kiepsko kiepsko:razz:małą Alusie bym sobie pooglądała i jej wiernego psiego towarzysza :siara: Quote
Izabela124. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Hej A co do niku, jablka bardzo lubisz jesc?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
BeaC Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 z organizacji roku szkolnego( MEN) wiosenna przerwa świąteczna jest od 20-25 marca:eviltong::eviltong::eviltong: dodałaś se jeden dzień za dużo:eviltong::eviltong::eviltong: poddenerwuję Cię....tez mam wtedy wolne......ale to nie urlop po prostu wolne:razz::razz::razz: witaj piękna zapracowana jabłuszkowa szarloteczko:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='jonQuilla']nie smuć się kochana...jak mam chwilkę czasu to zaglądam do Ciebie :eviltong:No ja mysle...bop doope spore :mad: [quote name='Alicja']:multi:udało Ci się udało :loveu:No! No! No! :multi::multi::multi: [quote name='evaxon']łeeeee a tu fot nie maaa.... kiepsko kiepsko:razz:małą Alusie bym sobie pooglądała i jej wiernego psiego towarzysza :siara:Jak to nie ma przedwczoraj były....cała strona :diabloti: [quote name='tygra']Cześć Jabłuszko - gdzie fotencje :)?No jak to gdzie....pare stron wcześniej .....3...4?:diabloti: [quote name='Izabela124.']Hej A co do niku, jablka bardzo lubisz jesc?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:NIET!:razz: [quote name='BeaC']z organizacji roku szkolnego( MEN) wiosenna przerwa świąteczna jest od 20-25 marca:eviltong: dodałaś se jeden dzień za dużo:eviltong: He he he bo ja mam od 19 :eviltong: poddenerwuję Cię....tez mam wtedy wolne......ale to nie urlop po prostu wolne:razz::razz: No ja tez mam po prostu wolne....:evil_lol: już nie wspomnę o dwóch miesiącach wakacji:diabloti: witaj piękna zapracowana jabłuszkowa szarloteczko:loveu::loveu::loveu: Ależ witaj pourlopowa Beatko :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:biegam za Tobą z tą kaff i zaraz rozchlapię Quote
apple Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Alicja']Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:biegam za Tobą z tą kaff i zaraz rozchlapię No ja za tobą też!:evil_lol:....ty mnie tą kaff proponujesz i sama wypijasz...ładnie tak smaka robić :razz:;) Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='apple']No ja za tobą też!:evil_lol:....ty mnie tą kaff proponujesz i sama wypijasz...ładnie tak smaka robić :razz:;) no siorbię żeby nie porozlewać ......już niese .... Quote
apple Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Alicja']no siorbię żeby nie porozlewać ......już niese .... No paczaj jaka szpryciula....siorbała sobie........no juz nie wstydaj ino polewaj nowej :loveu: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 apple napisał(a):No paczaj jaka szpryciula....siorbała sobie........no juz nie wstydaj ino polewaj nowej :loveu: siorbała co by od rana ze ścierą nie latać Quote
apple Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a):siorbała co by od rana ze ścierą nie latać No tak mówią że Polak zaradny jest :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cze Dziewczyny! A mnie kaf poczęstujecie? Nie nachlapię! Obiecuję.... Quote
apple Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cze Dziewczyny! A mnie kaf poczęstujecie? Nie nachlapię! Obiecuję.... Yes awkors...naturliś ja wol...absolimą:evil_lol: Quote
Recommended Posts