Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']oj oj oj zaciskam :kciuki:....TIRom mówimy stanowcze NIE ! ! ! :angryy:Mocno zaciskalas chyba bo nic mnie nie ataknęło i Klocuszkowej naszej też by nic nie ataknęło jakby jechała tą nowa drogą do Pyrzowic - świetna sprawa......droga dwupasmowa, nowiutka,prosta jak doopa węża.....super się jedzie prawie jak autostradka:multi:.....i wsio by było super gdyby nie fakt że samolot się opóźnił 35 min:cool1: i kwitłam tam 1,5 h:evil_lol:

[quote name='evaxon']hej hej apelkowa:multi:Hej Ewulka:loveu:

[quote name='Fuga***']pięknie Krosiowi nad wodą :-) i w ogóle dobrze, że już wiosna... buziakiPrawda toż to prawie Posejdon:eviltong: też sie ciesze że już wiosna:multi:

[quote name='zuzolandia']hiellooooooooo!!!!!!!!
to potem daj fote tej psiapsiolki cobysta my mogli se lobejrzec przybysza z avalonu hihih i pozdroffffffff ja !!!!!!!!!!!No so ty moja psiapsiółka się fstyda:oops: aaaa i jest pozdrowiona i również pozdrawia:loveu:

[quote name='zuzolandia']http://img395.imageshack.us/img395/2471/tnzdjcie022is6.jpg

hihihihihihi JOZIN Z BAZIN hhhihihihihih

:roll::cool1::evil_lol:

masakra 5 stron do tylu coby 4 zdjecia lobejrzec skandal!Ty mi tu nie skandaluj ino się ciesz ze sobie mogłaś pooglądać:diabloti:

[quote name='tygra']cześć Jabłuszkowa :)Czeeee Tygrysko:loveu:

[quote name='jonQuilla']:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:przyskakuje do Ciebie kochna siostro !!!

buźka dla Wszystkich !!! :multi:
Cześć kangurku witam cię gorąco i wiosennie
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

[quote name='Alicja']Cze Pracusiu :loveu::loveu::loveu:....Cześć Alunia!!! Jak tam po weekendzie :razz:

Posted

jesteś ...
weekend minął za szybko ...mój TZ ma jeszcze tylko 2 dni urlopiku :cool1:...a już się przyzwyczaiłam i fajnie ze jest w domeczku :p...dziennie wspólne psacerki lub wycieczki z Ozzulkiem :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']jesteś ...
weekend minął za szybko ...mój TZ ma jeszcze tylko 2 dni urlopiku :cool1:...a już się przyzwyczaiłam i fajnie ze jest w domeczku :p...dziennie wspólne psacerki lub wycieczki z Ozzulkiem :loveu:
Alu........chono tu ty albo chora jesteś albo to wiosna na Ciebie tak działa.......co ty już nie pamiętasz naszej pikiety.............

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

[quote name='apple'] Alu........chono tu ty albo chora jesteś albo to wiosna na Ciebie tak działa.......co ty już nie pamiętasz naszej pikiety.............

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

pamintom ....pamintom ....ale jakoś TZ się wygrzecznił i nawet na Naszej Klasie się zalogował :crazyeye::crazyeye:....
ale minie mi to minie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
pamintom ....pamintom ....ale jakoś TZ się wygrzecznił i nawet na Naszej Klasie się zalogował :crazyeye::crazyeye:....
ale minie mi to minie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Buhahahahahahaha....nawet się zalogował na naszej klasie?:crazyeye: No so ty?:evil_lol:

No ja mysle że ci to minie...nie chce pikietowac sama :placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cze Jabłuszkowa! Jak po łikendzie? ;-)
Bardzo aktywnie...ale pozytywnie!:loveu: Fajny był tylko strasznie szybko minął...tobie tez ktoś włącza przyspieszenie?:roll:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahaha....nawet się zalogował na naszej klasie?:crazyeye: No so ty?:evil_lol:

poczekaj do pierwszego ścięcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...zaraz pikietujemy dalej ;)

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahaha....nawet się zalogował na naszej klasie?:crazyeye: No so ty?:evil_lol:

ja do pikiety się mogę przyłączyć, sama na spacereki muszę śmigać - zawsze się mój wykręci

Posted

[quote name='Alicja']
poczekaj do pierwszego ścięcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...zaraz pikietujemy dalej ;)

[quote name='tygra']ja do pikiety się mogę przyłączyć, sama na spacereki muszę śmigać - zawsze się mój wykręci Noooo bo myslałam żeście stracone dla świata:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko jabluszkowa
daj no jakie fotkiNo skoro tak ładnie prosisz:diabloti:

jeszcze pare wodnych:evil_lol:

Bedzie tego dobrego:diabloti:

Posted

:multi::multi::multi:ale mam szczęściora :loveu::loveu:
trafiłam na fotaski :multi::loveu:i to jakie :multi::multi::multi:

cze Dżapuszko :loveu:....a kiedy w pracy bedziesz miała czas na dogo :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:ale mam szczęściora :loveu::loveu:
trafiłam na fotaski :multi::loveu:i to jakie :multi::multi::multi:

cze Dżapuszko :loveu:....a kiedy w pracy bedziesz miała czas na dogo :hmmmm:
No paczaj jaka szczęściara z ciebie;)

No wiesz że może dzisiaj znajde troche czasu na chwilke do was wpaść....ale nie obiecuje...więc wypatrujcie mnie:evil_lol:

[quote name='jonQuilla']zmokły Krosiu to to co Dżoint Killa lubi najbardziej :multi::multi::loveu::loveu:Ależ zrobimy wszystko co by uszczęsliwić JonQuille:eviltong:

FOTY FOTY FOTYNA WSTECZU MI ZAGADAłY!!!!!!!!!!!:diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']http://img373.imageshack.us/img373/7615/dsc02007tp1.jpg

ktoś Ci głowę ucioł:eviltong::eviltong::eviltong:.....

witaj pracusiu:razz:
i jak tam po pierwszym wolnym weekendzie???
Hmmmm więc po pierwsze primo ta bez głowy to moja teściowa:diabloti:.......a po drugie primo ktoś mi w weekend włączył przewijanie do przodu i nic z weekendu nie pamiętam bo tak zleciał....tak na prawde to nie zarejestrowałam że był:cool1: