jonQuilla Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:przyskakuje do Ciebie kochna siostro !!! :) buźka dla Wszystkich !!! :multi::multi::multi: Quote
apple Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']oj oj oj zaciskam :kciuki:....TIRom mówimy stanowcze NIE ! ! ! :angryy:Mocno zaciskalas chyba bo nic mnie nie ataknęło i Klocuszkowej naszej też by nic nie ataknęło jakby jechała tą nowa drogą do Pyrzowic - świetna sprawa......droga dwupasmowa, nowiutka,prosta jak doopa węża.....super się jedzie prawie jak autostradka:multi:.....i wsio by było super gdyby nie fakt że samolot się opóźnił 35 min:cool1: i kwitłam tam 1,5 h:evil_lol: [quote name='evaxon']hej hej apelkowa:multi:Hej Ewulka:loveu: [quote name='Fuga***']pięknie Krosiowi nad wodą :-) i w ogóle dobrze, że już wiosna... buziakiPrawda toż to prawie Posejdon:eviltong: też sie ciesze że już wiosna:multi: [quote name='zuzolandia']hiellooooooooo!!!!!!!! to potem daj fote tej psiapsiolki cobysta my mogli se lobejrzec przybysza z avalonu hihih i pozdroffffffff ja !!!!!!!!!!!No so ty moja psiapsiółka się fstyda:oops: aaaa i jest pozdrowiona i również pozdrawia:loveu: [quote name='zuzolandia']http://img395.imageshack.us/img395/2471/tnzdjcie022is6.jpg hihihihihihi JOZIN Z BAZIN hhhihihihihih :roll::cool1::evil_lol: masakra 5 stron do tylu coby 4 zdjecia lobejrzec skandal!Ty mi tu nie skandaluj ino się ciesz ze sobie mogłaś pooglądać:diabloti: [quote name='tygra']cześć Jabłuszkowa :)Czeeee Tygrysko:loveu: [quote name='jonQuilla']:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:przyskakuje do Ciebie kochna siostro !!! buźka dla Wszystkich !!! :multi: Cześć kangurku witam cię gorąco i wiosennie :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: [quote name='Alicja']Cze Pracusiu :loveu::loveu::loveu:....Cześć Alunia!!! Jak tam po weekendzie :razz: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 jesteś ... weekend minął za szybko ...mój TZ ma jeszcze tylko 2 dni urlopiku :cool1:...a już się przyzwyczaiłam i fajnie ze jest w domeczku :p...dziennie wspólne psacerki lub wycieczki z Ozzulkiem :loveu: Quote
apple Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']jesteś ... weekend minął za szybko ...mój TZ ma jeszcze tylko 2 dni urlopiku :cool1:...a już się przyzwyczaiłam i fajnie ze jest w domeczku :p...dziennie wspólne psacerki lub wycieczki z Ozzulkiem :loveu: Alu........chono tu ty albo chora jesteś albo to wiosna na Ciebie tak działa.......co ty już nie pamiętasz naszej pikiety............. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Helga&Ares Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ja tylko przelotem mówię czeeeeć i spadam:loveu: Quote
apple Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Helga&Ares']ja tylko przelotem mówię czeeeeć i spadam:loveu: No to ja w locie odpowiadam czeeeeeeeeee:loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='apple'] Alu........chono tu ty albo chora jesteś albo to wiosna na Ciebie tak działa.......co ty już nie pamiętasz naszej pikiety............. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) pamintom ....pamintom ....ale jakoś TZ się wygrzecznił i nawet na Naszej Klasie się zalogował :crazyeye::crazyeye:.... ale minie mi to minie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja'] pamintom ....pamintom ....ale jakoś TZ się wygrzecznił i nawet na Naszej Klasie się zalogował :crazyeye::crazyeye:.... ale minie mi to minie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Buhahahahahahaha....nawet się zalogował na naszej klasie?:crazyeye: No so ty?:evil_lol: No ja mysle że ci to minie...nie chce pikietowac sama :placz: Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Cze Jabłuszkowa! Jak po łikendzie? ;-) Quote
apple Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cze Jabłuszkowa! Jak po łikendzie? ;-) Bardzo aktywnie...ale pozytywnie!:loveu: Fajny był tylko strasznie szybko minął...tobie tez ktoś włącza przyspieszenie?:roll: Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Mnie ktoś włącza turbo.... Ssssssssssssssssssssssru i po weekendzie... :-( Straszane.... Quote
apple Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Mnie ktoś włącza turbo.... Ssssssssssssssssssssssru i po weekendzie... :-( Straszane....Znam to- MASAKRA:angryy: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha....nawet się zalogował na naszej klasie?:crazyeye: No so ty?:evil_lol: No ja mysle że ci to minie...nie chce pikietowac sama :placz: poczekaj do pierwszego ścięcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...zaraz pikietujemy dalej ;) Quote
tygra Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha....nawet się zalogował na naszej klasie?:crazyeye: No so ty?:evil_lol: No ja mysle że ci to minie...nie chce pikietowac sama :placz: ja do pikiety się mogę przyłączyć, sama na spacereki muszę śmigać - zawsze się mój wykręci Quote
apple Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja'] poczekaj do pierwszego ścięcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...zaraz pikietujemy dalej ;) [quote name='tygra']ja do pikiety się mogę przyłączyć, sama na spacereki muszę śmigać - zawsze się mój wykręci Noooo bo myslałam żeście stracone dla świata:evil_lol: Quote
apple Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko jabluszkowa daj no jakie fotkiNo skoro tak ładnie prosisz:diabloti: jeszcze pare wodnych:evil_lol: Bedzie tego dobrego:diabloti: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 :multi::multi::multi:ale mam szczęściora :loveu::loveu: trafiłam na fotaski :multi::loveu:i to jakie :multi::multi::multi: cze Dżapuszko :loveu:....a kiedy w pracy bedziesz miała czas na dogo :hmmmm: Quote
jonQuilla Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 zmokły Krosiu to to co Dżoint Killa lubi najbardziej :multi::multi::loveu::loveu: Quote
apple Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:ale mam szczęściora :loveu::loveu: trafiłam na fotaski :multi::loveu:i to jakie :multi::multi::multi: cze Dżapuszko :loveu:....a kiedy w pracy bedziesz miała czas na dogo :hmmmm: No paczaj jaka szczęściara z ciebie;) No wiesz że może dzisiaj znajde troche czasu na chwilke do was wpaść....ale nie obiecuje...więc wypatrujcie mnie:evil_lol: [quote name='jonQuilla']zmokły Krosiu to to co Dżoint Killa lubi najbardziej :multi::multi::loveu::loveu:Ależ zrobimy wszystko co by uszczęsliwić JonQuille:eviltong: FOTY FOTY FOTYNA WSTECZU MI ZAGADAłY!!!!!!!!!!!:diabloti: Quote
BeaC Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 http://img373.imageshack.us/img373/7615/dsc02007tp1.jpg ktoś Ci głowę ucioł:eviltong::eviltong::eviltong:..... witaj pracusiu:razz: i jak tam po pierwszym wolnym weekendzie??? Quote
apple Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='BeaC']http://img373.imageshack.us/img373/7615/dsc02007tp1.jpg ktoś Ci głowę ucioł:eviltong::eviltong::eviltong:..... witaj pracusiu:razz: i jak tam po pierwszym wolnym weekendzie??? Hmmmm więc po pierwsze primo ta bez głowy to moja teściowa:diabloti:.......a po drugie primo ktoś mi w weekend włączył przewijanie do przodu i nic z weekendu nie pamiętam bo tak zleciał....tak na prawde to nie zarejestrowałam że był:cool1: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Foty ...FOTY na wsteczu widziałam :grins: to ja bedę wypatrywać Ciebie w godzinach pracy ;) Quote
apple Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']Foty ...FOTY na wsteczu widziałam :grins: to ja bedę wypatrywać Ciebie w godzinach pracy ;)Wypatrywuj ........:cool3: Quote
Recommended Posts