Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']je....na razie czuje rozpacz :placz::placz::placz: Przecież powrót do pracy po 1,5 roku siedzenia w domu toż to szok dla organizmu :eviltong:

:glaszcze: oj biedna Moja Ty :loveu::loveu::loveu:.....będzie dobrze ....w razie czego pomyśl o Nas ....że my tu za Ciebie trzymamy :kciuki:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:glaszcze: oj biedna Moja Ty :loveu::loveu::loveu:.....będzie dobrze ....w razie czego pomyśl o Nas ....że my tu za Ciebie trzymamy :kciuki:Dopsssszzzz ......jak znajde czas na myślenie to pomyśle:evil_lol:

Alutka ty wiesz normalnie co

Posted

apple napisał(a):
po kiego na zimia jak w gwiozdach lepi:eviltong: [/font]

aaaa to na pewnooo ze w gwiozzdach lepi sie pierogi hiihi wiec samo przez sie rozumia ze wolisz tam byc ...
ales kafff obiecala wiec lecem z jezorem i cio????? i nic...:evil_lol::evil_lol:

Posted

jabeczko... moje ty....

nie bede cie pocieszać z pracą.... bo tak ten świat skonstruowany że jak trza to trza.... ty płakasz że musisz... potem Ala bedzie płakać... bo po roku powrót... ja zara bede płakać że chcem do pracy... i takie to wszystko do dupy....

tak czy inaczej trzymam kciuki... przedewszystkim za atmosfere- bo to podstawa w pracy żeby miło spędzać czas w arbajcie:cool1:

Posted

[quote name='clockwork']

jabeczko... moje ty....

nie bede cie pocieszać z pracą.... bo tak ten świat skonstruowany że jak trza to trza.... ty płakasz że musisz... potem Ala bedzie płakać... bo po roku powrót... ja zara bede płakać że chcem do pracy... i takie to wszystko do dupy....

tak czy inaczej trzymam kciuki... przedewszystkim za atmosfere- bo to podstawa w pracy żeby miło spędzać czas w arbajcie:cool1:

:cool2: dobrze powiedziane :calus:

Posted

Kochani odpisuje szybko i króciutko nie gniewajcie się ale mam kupe roboty i to znacznie więcej niż myślałam :flaming: chyba zajmie mi to z miesiąc :placz: dlatego teraz bedzie mnie mało na Dogo ale FRÓCE obicuje:diabloti:
[quote name='clockwork']

jabeczko... moje ty....

Wiem kochana że life is brutal and full of zasadzkas....mówi się trudno i żyje się dalej. Bardzo się staram żeby się wygrzebac z tego burdelu jak najprędzej ale na razie kiepsko mi idzie bo nic nie jest tam gdzie powinno i tak jak powinno zaległości jeszcze z grudnia kupa papierów i nic nie opisane, nic nie zrobione.........koszmar i syf :mad:

Ale myśle pozytywnie...no staram się:evil_lol:
Atmosfera w pracy dobra...nawet bardzo zreszt na atmosfere nigdy nie moglam narzekac pracuje z na prawde super ludźmi to najwazniejsze :loveu:

Dzieki za kciuczki koffana :loveu:

[quote name='Fuga***']o, Dżapuszko, męczenniku biedny, na arbeit Cię wloką... nie martw się, Fugusia będzie tu pilnować Nooooo:placz: ale myśl że Fusia bedzie ze mną mnie przywraca do życia :loveu:

[quote name='Rinuś']Cześć brzydalu Ke?:diabloti:

[quote name='Izabela124.']Czesc jabluszkozauroIzaura Izaura:evil_lol:

[quote name='Helga&Ares']czeeć fochająca sie:eviltong:
gadaj za co ten fochasekNo jak to za co ja do cię przyszłam a cię nie ma i nikt mnie nie wita to się postanowiłam fochnąć a co?:diabloti::evil_lol:

[quote name='evaxon']witankoEffunia witaj:loveu:

[quote name='Rybka_39']Cześć Jabłuszko!Cześć Rybeńko dawno cie tu nie było:loveu:

[quote name='teqquila']Siemacha Dzapuszkowa ty ma rybko :eviltong: jak tam dzisiaj :diabloti:
no wam to chociaz jedno u mnie od razu dwa :-(
Nawet mi nie mów........no a lusterek ci współczuje...bardzo:lol:

[quote name='Alicja']:hmmmm: wróciłas już Fróciłam dopiero o 20.00 niestety bo taki zapiernicz mialam...ehhhhhhh:placz:

[quote name='Helga&Ares']potforku najśliczniejszy kaj ty?
pewno gasisz pożary majciochowe...Pracuje a nie obijam się tak ja ty moja koffana :loveu:

[quote name='jonQuilla']dobrej nocy życzę Dziękuje sisko...spałam jak truposz:evil_lol:

[quote name='Alicja']Dżapuszkowa ...mam nadzieję że żyjesz po tym 1szym dniu ...na osłodę posyłam buziaczka Żyje - ledwo :roll: Ale dzisiaj mam nowe chęci i nowe siły i na pewno dam rade zwłaszcza po tym buziaku :loveu:

[quote name='jonQuilla']czesc :loveu:

nie śpimy, lecimy
Gdzie lecisz babo?