Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm kcesz mi nakopac do doopy?Jak inksze? Nakop! Jak mnie nakopiez, to cie nie bede bajac! Bo ja zem normalno dziolcha!
I godosz, ze zes normalno? Jo tak nie mysla! tys tak samo pofyrtano jak i MY!

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
mam pypcie na jenzyku :roll:

a tera mie sie tu tłumaczyć... dlaczemu....

dlaczemu wy oni, one... czujecie przedemła respekta..... czymże sie różnie od takich jak dilerowa, medorowa.. i takie inne NORMALNE dziołchy...

jestem inna ale nie pale ludzi na grilu żeby sie mie bać ... stresować i takie tam.... moge wam ewentualnie nakopać do doopy za jakieś obawy

P.S. z tym NORMALNE troche mnie poniosło :roll:

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

a ja siem nie bojam i respekta nie czujam :grins: ...ino .....:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

a ja siem nie bojam i respekta nie czujam :grins: ...ino .....:evil_lol:
Ala - czuj respekta,niech dziolcha z Jebia mo!

Posted

[quote name='sota36']Ala - czuj respekta,niech dziolcha z Jebia mo!

ale jo koffom ta dziołcha z Jebia za to że jest :loveu::loveu::loveu:...ale szacuneczkiem dużym darzę :Rose:

Posted

[quote name='Alicja']
Dżapkowa :diabloti:pamalowałaś mi ekran szminką :placz::placz::placz:a ja nie mam zestawu czyszczącego :placz:

Madzia przyjedź mi wyczyścić :placz:

prosze
http://cache.valleywag.com/assets/resources/screenclean.swf

[quote name='sota36']Hmmm kcesz mi nakopac do doopy?Jak inksze? Nakop! Jak mnie nakopiez, to cie nie bede bajac! Bo ja zem normalno dziolcha!
I godosz, ze zes normalno? Jo tak nie mysla! tys tak samo pofyrtano jak i MY!

aaa że pofyrtano to ja... ino wy som tysz pofyrtane a jo sie wos nie boja :cool1:

[quote name='Alicja']ale jo koffom ta dziołcha z Jebia za to że jest :loveu::loveu::loveu:...ale szacuneczkiem dużym darzę :Rose:

nie lubie rumianków :roll::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']ale jo koffom ta dziołcha z Jebia za to że jest :loveu::loveu::loveu:...ale szacuneczkiem dużym darzę :Rose:
najcenniejsze za milosc,za to ze sie jest!!!! Ale ten respect-to olej-co by dziocha dowartosiowac! Zeby kicholem gipseka brusila?

Posted

[quote name='sota36']oj Tys bidno - bo jo mum wredny charakter!no jo tyż......czesciej niz czasem:diabloti:

[quote name='clockwork']

yyyyyyyyyyyyyy
dlaczemu wy oni, one... czujecie przedemła respekta..... czymże sie różnie od takich jak dilerowa, medorowa.. i takie inne NORMALNE dziołchy...

yyyyyyyyyyyyyyyyyy

jestem inna ale nie pale ludzi na grilu żeby sie mie bać ... stresować i takie tam.... moge wam ewentualnie nakopać do doopy za jakieś obawy

KOFFOM CIE WIESZ:grins:

[quote name='Alicja']
Dżapkowa :diabloti:pamalowałaś mi ekran szminką :placz::placz::placz:a ja nie mam zestawu czyszczącego :placz:

Madzia przyjedź mi wyczyścić :placz:
Uszzzzzz :grins:

Posted

[quote name='sota36']Sie jo tak mysle ( a zadko to robie,bo cenie rzecz ktroa mam) ze ta nasza Klocusiowo ino tak gupi godo, a sie cieszka, ze una nasza oblubienica!Ohhhh wymyslił ten twój rzadko używany organ........ ale jakze celnie:eviltong:

Posted

[quote name='apple']tak tak wiemy to już mówiłaś ....zadbany ale sklerotyczny:evil_lol::diabloti::loveu:w mym wieku skleroza nie jest niczym nienormalnym - pozyjesz - zobaczysz- zatesknisz!

Posted

[quote name='Alicja']oj masz no :diabloti:.....dasz Oranżusiowi ;)

dobra mam coś dla Cia :loveu:

jjaajajjajaja... mój kwiotek :loveu::loveu::loveu: łosie rogi... jaaaaa... dzięx Alu

szkoda że go zasusze za tydzień :multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']jjaajajjajaja... mój kwiotek :loveu::loveu::loveu: łosie rogi... jaaaaa... dzięx Alu

BRUTAL! I TO BRUTALNY BRUTAL!!!!!!!

Posted

[quote name='sota36']Co to za łosiowe rogale?

yes

[quote name='clockwork']jjaajajjajaja... mój kwiotek :loveu::loveu::loveu: łosie rogi... jaaaaa... dzięx Alu

suszone też pewnie ladne

Posted

cześć :multi::loveu:

już jestem w domku :) :eviltong:

jak widać nic mnie nie porwało ale moja mama coś zaczęła gadać że nas fala tsunami w nocy zaleje :evil_lol::evil_lol:
mam nadzieję że aż tak źle nie będzie ;) hehe

Posted

[quote name='sota36']oj Tys bidno - bo jo mum wredny charakter!
ojjjjjjjjjjjj takkkkkkkk cosik wiym na tyn temat :evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork']

ja siem nie bojam respektu nie czujam :diabloti::diabloti:
jezes PRAWIE normalno :diabloti::diabloti::diabloti:

i jakby cio to ciem tak KCM:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dziendoberek Japuszkowa ....cosik kraina strachu siem u cia zrobiłA hihihihihihihiihih:eviltong::eviltong:

Posted

sota36 napisał(a):
Aha, sie odezwala ta z " janielskim charakterkiem"! ps - aftomnie skopoł ostanio? No fto? Zem wylundowala na chirugo - ortopedii?

nio mom janielski :evil_lol::evil_lol: po moich łozartych janiolach a cio:evil_lol:

powiydz fto to był a juz niy zyjeeeeeee:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='sota36']w mym wieku skleroza nie jest niczym nienormalnym - pozyjesz - zobaczysz- zatesknisz!Tak mówisz...no coż jestem zmuszona ci uwierzyć:diabloti:

[quote name='teqquila']Witaj Dzapkowa ty moj robaczku :diabloti:

Klockowa ty as tak kochasz i tak kcesz sliic :eviltong::cool3::diabloti:
http://cache.valleywag.com/assets/resources/screenclean.swf
No coż niech już bedzie robaczek lepsze to od potforka.Witaj słońce :loveu:

[quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu:

już jestem w domku :) :eviltong:

jak widać nic mnie nie porwało ale moja mama coś zaczęła gadać że nas fala tsunami w nocy zaleje :evil_lol::evil_lol:
mam nadzieję że aż tak źle nie będzie ;) hehe
Tsunami powiadasz.....e tam tsunami spotkaj się z moim męzem teraz i mu powiedz: EMMA- Buhahahahahaha to gorsze jak tsunami :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']ojjjjjjjjjjjj takkkkkkkk cosik wiym na tyn temat :evil_lol::evil_lol:

ja siem nie bojam respektu nie czujam :diabloti::diabloti:
jezes PRAWIE normalno :diabloti::diabloti::diabloti:

i jakby cio to ciem tak KCM:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dziendoberek Japuszkowa ....cosik kraina strachu siem u cia zrobiłA hihihihihihihiihih:eviltong::eviltong:
Czeee odważniku ty :loveu:. jaka kraina strachu przeca tu wszystkie o miłości gadają :diabloti:

Posted

apple;9599809
[IMG napisał(a):
http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-399.gif Uszzzzzz :grins:

aleś mi nakopciła w kuchni :cool1: a tyle co posprzatałam :razz::razz: