sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Hmmm kcesz mi nakopac do doopy?Jak inksze? Nakop! Jak mnie nakopiez, to cie nie bede bajac! Bo ja zem normalno dziolcha! I godosz, ze zes normalno? Jo tak nie mysla! tys tak samo pofyrtano jak i MY! Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork'] mam pypcie na jenzyku :roll: a tera mie sie tu tłumaczyć... dlaczemu.... dlaczemu wy oni, one... czujecie przedemła respekta..... czymże sie różnie od takich jak dilerowa, medorowa.. i takie inne NORMALNE dziołchy... jestem inna ale nie pale ludzi na grilu żeby sie mie bać ... stresować i takie tam.... moge wam ewentualnie nakopać do doopy za jakieś obawy P.S. z tym NORMALNE troche mnie poniosło :roll: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: a ja siem nie bojam i respekta nie czujam :grins: ...ino .....:evil_lol: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: a ja siem nie bojam i respekta nie czujam :grins: ...ino .....:evil_lol:Ala - czuj respekta,niech dziolcha z Jebia mo! Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']Ala - czuj respekta,niech dziolcha z Jebia mo! ale jo koffom ta dziołcha z Jebia za to że jest :loveu::loveu::loveu:...ale szacuneczkiem dużym darzę :Rose: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja'] Dżapkowa :diabloti:pamalowałaś mi ekran szminką :placz::placz::placz:a ja nie mam zestawu czyszczącego :placz: Madzia przyjedź mi wyczyścić :placz: prosze http://cache.valleywag.com/assets/resources/screenclean.swf [quote name='sota36']Hmmm kcesz mi nakopac do doopy?Jak inksze? Nakop! Jak mnie nakopiez, to cie nie bede bajac! Bo ja zem normalno dziolcha! I godosz, ze zes normalno? Jo tak nie mysla! tys tak samo pofyrtano jak i MY! aaa że pofyrtano to ja... ino wy som tysz pofyrtane a jo sie wos nie boja :cool1: [quote name='Alicja']ale jo koffom ta dziołcha z Jebia za to że jest :loveu::loveu::loveu:...ale szacuneczkiem dużym darzę :Rose: nie lubie rumianków :roll::diabloti: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']ale jo koffom ta dziołcha z Jebia za to że jest :loveu::loveu::loveu:...ale szacuneczkiem dużym darzę :Rose: najcenniejsze za milosc,za to ze sie jest!!!! Ale ten respect-to olej-co by dziocha dowartosiowac! Zeby kicholem gipseka brusila? Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']oj Tys bidno - bo jo mum wredny charakter!no jo tyż......czesciej niz czasem:diabloti: [quote name='clockwork'] mam pypcie na jenzyku :roll: a tera mie sie tu tłumaczyć... dlaczemu.... yyyyyyyyyyyyyy dlaczemu wy oni, one... czujecie przedemła respekta..... czymże sie różnie od takich jak dilerowa, medorowa.. i takie inne NORMALNE dziołchy... yyyyyyyyyyyyyyyyyy jestem inna ale nie pale ludzi na grilu żeby sie mie bać ... stresować i takie tam.... moge wam ewentualnie nakopać do doopy za jakieś obawy P.S. z tym NORMALNE troche mnie poniosło :roll: KOFFOM CIE WIESZ:grins: [quote name='Alicja'] Dżapkowa :diabloti:pamalowałaś mi ekran szminką :placz::placz::placz:a ja nie mam zestawu czyszczącego :placz: Madzia przyjedź mi wyczyścić :placz: Uszzzzzz :grins: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Sie jo tak mysle ( a zadko to robie,bo cenie rzecz ktroa mam) ze ta nasza Klocusiowo ino tak gupi godo, a sie cieszka, ze una nasza oblubienica! Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']prosze http://cache.valleywag.com/assets/resources/screenclean.swf :multi::multi::multi:thanx:evil_lol: aaa że pofyrtano to ja... ino wy som tysz pofyrtane a jo sie wos nie boja :cool1: :evil_lol::evil_lol:bo ni ma czego :eviltong: nie lubie rumianków :roll::diabloti: oj masz no :diabloti:.....dasz Oranżusiowi ;) dobra mam coś dla Cia :loveu: Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']Sie jo tak mysle ( a zadko to robie,bo cenie rzecz ktroa mam) ze ta nasza Klocusiowo ino tak gupi godo, a sie cieszka, ze una nasza oblubienica!Ohhhh wymyslił ten twój rzadko używany organ........ ale jakze celnie:eviltong: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='apple']Ohhhh wymyslił ten twój rzadko używany organ........ ale jakze celnie:eviltong: bo jo dbom oto co mom! Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']bo jo dbom oto co mom!tak tak wiemy to już mówiłaś ....zadbany ale sklerotyczny:evil_lol::diabloti::loveu: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='apple']tak tak wiemy to już mówiłaś ....zadbany ale sklerotyczny:evil_lol::diabloti::loveu:w mym wieku skleroza nie jest niczym nienormalnym - pozyjesz - zobaczysz- zatesknisz! Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']oj masz no :diabloti:.....dasz Oranżusiowi ;) dobra mam coś dla Cia :loveu: jjaajajjajaja... mój kwiotek :loveu::loveu::loveu: łosie rogi... jaaaaa... dzięx Alu szkoda że go zasusze za tydzień :multi::multi: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']jjaajajjajaja... mój kwiotek :loveu::loveu::loveu: łosie rogi... jaaaaa... dzięx Alu szkoda że go zasusze za tydzień :multi::multi:BRUTAL! I TO BRUTALNY BRUTAL!!!!!!! Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']Co to za łosiowe rogale? yes [quote name='clockwork']jjaajajjajaja... mój kwiotek :loveu::loveu::loveu: łosie rogi... jaaaaa... dzięx Alu szkoda że go zasusze za tydzień :multi::multi: suszone też pewnie ladne Quote
teqquila Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witaj Dzapkowa ty moj robaczku :diabloti: Klockowa ty as tak kochasz i tak kcesz sliic :eviltong::cool3::diabloti: http://cache.valleywag.com/assets/resources/screenclean.swf Quote
jonQuilla Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 cześć :multi::loveu: już jestem w domku :) :eviltong: jak widać nic mnie nie porwało ale moja mama coś zaczęła gadać że nas fala tsunami w nocy zaleje :evil_lol::evil_lol: mam nadzieję że aż tak źle nie będzie ;) hehe Quote
zuzolandia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']oj Tys bidno - bo jo mum wredny charakter! ojjjjjjjjjjjj takkkkkkkk cosik wiym na tyn temat :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'] mam pypcie na jenzyku :roll: a tera mie sie tu tłumaczyć... dlaczemu.... dlaczemu wy oni, one... czujecie przedemła respekta..... czymże sie różnie od takich jak dilerowa, medorowa.. i takie inne NORMALNE dziołchy... jestem inna ale nie pale ludzi na grilu żeby sie mie bać ... stresować i takie tam.... moge wam ewentualnie nakopać do doopy za jakieś obawy P.S. z tym NORMALNE troche mnie poniosło :roll: ja siem nie bojam respektu nie czujam :diabloti::diabloti: jezes PRAWIE normalno :diabloti::diabloti::diabloti: i jakby cio to ciem tak KCM:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziendoberek Japuszkowa ....cosik kraina strachu siem u cia zrobiłA hihihihihihihiihih:eviltong::eviltong: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Aha, sie odezwala ta z " janielskim charakterkiem"! ps - aftomnie skopoł ostanio? No fto? Zem wylundowala na chirugo - ortopedii? Quote
zuzolandia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 sota36 napisał(a):Aha, sie odezwala ta z " janielskim charakterkiem"! ps - aftomnie skopoł ostanio? No fto? Zem wylundowala na chirugo - ortopedii? nio mom janielski :evil_lol::evil_lol: po moich łozartych janiolach a cio:evil_lol: powiydz fto to był a juz niy zyjeeeeeee:mad::mad::mad: Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']w mym wieku skleroza nie jest niczym nienormalnym - pozyjesz - zobaczysz- zatesknisz!Tak mówisz...no coż jestem zmuszona ci uwierzyć:diabloti: [quote name='teqquila']Witaj Dzapkowa ty moj robaczku :diabloti: Klockowa ty as tak kochasz i tak kcesz sliic :eviltong::cool3::diabloti: http://cache.valleywag.com/assets/resources/screenclean.swfNo coż niech już bedzie robaczek lepsze to od potforka.Witaj słońce :loveu: [quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu: już jestem w domku :) :eviltong: jak widać nic mnie nie porwało ale moja mama coś zaczęła gadać że nas fala tsunami w nocy zaleje :evil_lol::evil_lol: mam nadzieję że aż tak źle nie będzie ;) heheTsunami powiadasz.....e tam tsunami spotkaj się z moim męzem teraz i mu powiedz: EMMA- Buhahahahahaha to gorsze jak tsunami :evil_lol: [quote name='zuzolandia']ojjjjjjjjjjjj takkkkkkkk cosik wiym na tyn temat :evil_lol::evil_lol: ja siem nie bojam respektu nie czujam :diabloti::diabloti: jezes PRAWIE normalno :diabloti::diabloti::diabloti: i jakby cio to ciem tak KCM:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziendoberek Japuszkowa ....cosik kraina strachu siem u cia zrobiłA hihihihihihihiihih:eviltong::eviltong: Czeee odważniku ty :loveu:. jaka kraina strachu przeca tu wszystkie o miłości gadają :diabloti: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 apple;9599809 [IMG napisał(a):http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-399.gif Uszzzzzz :grins: aleś mi nakopciła w kuchni :cool1: a tyle co posprzatałam :razz::razz: Quote
e.v.a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [CENTER]:sweetCyb:tu jestem tuuuu:sweetCyb:[/CENTER] Quote
Recommended Posts