clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']No ja jej tu o miłości a ta mnie jabłkiem po okach :evil_lol: ja??? :crazyeye: to ja ci rzuciłąm... bo jak inaczej ci spesentować... a ty mi w odwecie jakimś plackiem po ryjoku :shake::shake: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']ja??? :crazyeye: to ja ci rzuciłąm... bo jak inaczej ci spesentować... a ty mi w odwecie jakimś plackiem po ryjoku :shake::shake: Fcale nie:roll:............ja bym cię nigdy plackiem nie dała po okach :diabloti: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='teqquila']dzis nie jesce nie :biggrina: ale wczoraj tak hehehe :diabloti: a i zis moze tyz ale tom wiecorkiem bo tak w dzien to nie bardzo :evil_lol: No nie w dzień to tak nie ładnie......ale wolałam zapytać :evil_lol: Quote
teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']No nie w dzień to tak nie ładnie......ale wolałam zapytać :evil_lol: no przecie mowie ze nie ladnie wiec pijemy wiecorem dzis hehehe :evil_lol: a to moze trzyma mnie jesce po wczorajszym :evil_lol: KCM :loveu: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='teqquila'] no przecie mowie ze nie ladnie wiec pijemy wiecorem dzis hehehe :evil_lol: a to moze trzyma mnie jesce po wczorajszym :evil_lol: KCM :loveu: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Boszzz paczajcie jaka emotę znalazłam :mdleje::evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Boszzz paczajcie jaka emotę znalazłam :mdleje::evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: no już my z niej mieli polewe... buuuhahahah dlaczego wchodzisz na erotiś emotiś?? :razz::razz: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']no już my z niej mieli polewe... buuuhahahah dlaczego wchodzisz na erotiś emotiś?? :razz::razz: No ja ja pierwszy raz widze dopiero i mnie powaliła :evil_lol: Aaaaa i nie wchodze na żadne erotiś emotiś ino na Animals... ona była Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'] [SIZE=2]ide stąd coby sie nie spawiować tutaj ... wróce ;) [/quote] eee szkoda ....pawiować takie dobre cukieraski :razz::razz: [quote name='apple']No ja ja pierwszy raz widze dopiero i mnie powaliła :evil_lol: Aaaaa i nie wchodze na żadne erotiś emotiś ino na Animals... ona była :roll: AnimalSex :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja'] :roll: AnimalSex :evil_lol::evil_lol::evil_lol:NIE Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']NIE ...no nie stydaj już ...no :razz::razz: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']No ja ja pierwszy raz widze dopiero i mnie powaliła :evil_lol: Aaaaa i nie wchodze na żadne erotiś emotiś ino na Animals... ona była a moja jedna z ulubieńszych to ta .... ino że nigdy nigdzie nikomu nie idzie jej wciś :niewiem: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']...no nie stydaj już ...no :razz::razz:No to żeby zatrzeć to nie miłe wrażenie...pare fot plaskacza:evil_lol: No juz się przestałam wstydać :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']a moja jedna z ulubieńszych to ta .... ino że nigdy nigdzie nikomu nie idzie jej wciś :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: popytaj ...może się któraś przyzna ;) Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: popytaj ...może się któraś przyzna ;)Buhahahahahahahahaa........myślisz? :diabloti: Ala a twoja która jest najulubieńsza :razz: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale go wygło ;):loveu: http://img297.imageshack.us/img297/8141/tnobraz083rm7.jpg Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 teeee paczajcie...normalnie nie moge następna rozbrajajaca emota :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']teeee paczajcie...normalnie nie moge następna rozbrajajaca emota :evil_lol: zaje2bista Quote
teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ta jest smiszna Dzapkowa co ty taka wstydliwa :evil_lol: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']zaje2bista no nie? :evil_lol: [quote name='teqquila']ta jest smiszna Dzapkowa co ty taka wstydliwa :evil_lol:Taką mam urode :eviltong: Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 przyszłam na popołudniową herbatkę do Ciebie kochana :) :eviltong::eviltong: upiekłam ciasteczka więc parz tą herbatkę :) w końcu trzeba odpowiednio rozpocząć weekend ;) :evil_lol: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='jonQuilla']przyszłam na popołudniową herbatkę do Ciebie kochana :) :eviltong::eviltong: upiekłam ciasteczka więc parz tą herbatkę :) w końcu trzeba odpowiednio rozpocząć weekend ;) :evil_lol: taaaaa na tych wagarach w cukierni byłas co?:razz::diabloti: Dobra nie moralizuje.....masz po prostu weekend dzień wczesniej :evil_lol: Herbatka- włala:evil_lol: FOTY NA WSTECZU! Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']taaaaa na tych wagarach w cukierni byłas co?:razz::diabloti: Dobra nie moralizuje.....masz po prostu weekend dzień wczesniej :evil_lol: Herbatka- włala:evil_lol: dziękuję za herbatkę :multi::multi: ciasteczka sama piekłam a nie z jakieś cukierni wzięłam ;) :evil_lol: o widzisz...gdybyś nie powiedziała że fotki to bym nie wiedziała bo ta przeglądarka jakaś dziwna...czasami zdjęć mi nie otwiera :roll: http://img297.imageshack.us/img297/8141/tnobraz083rm7.jpg jaki zrelaksowany Kroś :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Helga&Ares']czeeeć nudząca się:eviltong:Czeeeeee nie nudząca się :evil_lol: Quote
Recommended Posts