apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Martinee']ja się nie chwale ja stwierdzam fakt :D:D:diabloti:Ahhhaaaaaaa:roll: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:widziałam skichaczonego Krosia :loveu::loveu:a tera czekam na foty .....spienionego TZta Hmmmm nie wiem czy przezyje te próbę cyknięcia foty :roll: [quote name='bGirl'] dzień dobry, dzień dobry... A dobry dobry :loveu: Quote
Medorowa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Cze ogryzeczku:loveu::loveu: :loveu: Zdjęcia widziołom:grins: Quote
apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Medorowa']Cze ogryzeczku:loveu::loveu: :loveu: Zdjęcia widziołom:grins:Czeeeeeee Pikna:loveu:..........no mysla zes widziala:diabloti: Quote
e.v.a Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 hej hej:multi: widzialam foteczki leniuszka:loveu: Quote
apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='evaxon']hej hej:multi: widzialam foteczki leniuszka:loveu:Czesć Eff to już tyle godzin o matko :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://img254.imageshack.us/img254/7734/tnobraz120wm1.jpg fafluun:loveu::loveu: czeeeć przynosząca wiosnę:multi: Quote
apple Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Helga&Ares']http://img254.imageshack.us/img254/7734/tnobraz120wm1.jpg fafluun:loveu::loveu: czeeeć przynosząca wiosnę:multi:Cze bieronca wiosne:evil_lol::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: <--- skakam dla Ciebie :) :evil_lol: Quote
teqquila Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 siemaneczko moj ty potworku dzapuszkowy:diabloti: Quote
Anka_ZG Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='apple'] http://img254.imageshack.us/img254/6496/tnobraz119ka1.jpg Bedzie:diabloti: Witam. Przesliczny ten Twój bokserek:loveu::multi:A co on taki śpioszek?? Będziemy zaglądać do was, piesio jest świetny:) a minka zabójcza.... Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Cześć Kofana! Wstyd mii, kajam się przed Tobą, ale ja tu dopiero pierwszy raz zajrzałam.... Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Elołłłłł.......................Ty Dżapkowa :loveu::loveu::loveu:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: u mnie za oknem i jak ja mam iść z piesem :hmmmm: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='apple']Czeeeeeee Pikna:loveu:..........no mysla zes widziala:diabloti: Nie kłamaj:lol!::lol!: Quote
teqquila Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 a u mnie naet Ladnie jest chodz rano padalo :diabloti: Witaj Dzapuszkowy potworku :diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 hmm mojej siostrzyczki jeszcze nie było? :crazyeye::crazyeye: a ja mam tu coś....istny hit !!! ROZEBRANA JABŁUSZKOWA TYLKO TUTAJ, TYLKO DZISIAJ !!!! :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='jonQuilla']:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: <--- skakam dla Ciebie A nogi cie nie bola :cool1::diabloti: [quote name='teqquila']siemaneczko moj ty potworku dzapuszkowySiemano procentowa :diabloti: Dlaczemu potworku?:placz: [quote name='Anka_ZG']Witam. Przesliczny ten Twój bokserekA co on taki śpioszek?? Będziemy zaglądać do was, piesio jest świetny a minka zabójcza....Witamy nowych gosci i zapraszamy......w tym blogu te peple mnóstwo peplaja ale się nie zrażaj jak przychodze to zaprowadzam tu porządek:diabloti: [quote name='Helga&Ares']witaj niebecny owocku Taaaa obecna się znalazła gdzieś była jak byłam u cię :razz: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kofana! Wstyd mii, kajam się przed Tobą, ale ja tu dopiero pierwszy raz zajrzałam....Iza!:crazyeye::mdleje:Żeby mnie to było ostatni raz ;):loveu: [quote name='BeaC']Hej spiochu pobuudka!!!! Ja już wstanięta moja droga i czekam u ciebie aż obsłużysz gościa i polejesz kaff :razz::diabloti: [quote name='Alicja']Elołłłłł.......................Ty Dżapkowa :loveu:....:evil_lol: u mnie za oknem i jak ja mam iść z piesem U mnie też ........no bier parasola i smykaj szybciutko [quote name='Medorowa']Nie kłamaj:lol!: Ppppfffffffffffff :obrazic: [quote name='teqquila']a u mnie naet Ladnie jest chodz rano padalo Witaj Dzapuszkowy potworku No ta znowu z tym potworiem:diabloti: [quote name='jonQuilla']hmm mojej siostrzyczki jeszcze nie było? :crazyeye: a ja mam tu coś....istny hit !!! ROZEBRANA JABŁUSZKOWA TYLKO TUTAJ, TYLKO DZISIAJ !!!! Jessso ja goło:crazyeye:.......no to czego nic nie mówicie Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Kajam się dalej i błagam o wybaczenie... Cze Jabłuszkowa! Ale masz cycki!!! Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 :multi: :multi: :multi: ooo już wstałas :loveu: ;) Quote
apple Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kajam się dalej i błagam o wybaczenie... Cze Jabłuszkowa! Ale masz cycki!!!Ciiiiii tylko nie mów nikomu że je widzialaś Aaaaaa bym zapomniała........masz wybaczone [quote name='Alicja']:multi: :multi: :multi: ooo już wstałas :loveu: ;)Noooooooo Quote
jonQuilla Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='apple']A nogi cie nie bola :cool1::diabloti: nieee....od skakania? ;) :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Jessso ja goło:crazyeye:.......no to czego nic nie mówicie hahaha...co za krejzol :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='apple']Ciiiiii tylko nie mów nikomu że je widzialaś Ok! Nic nie powiem! Aaaaaa bym zapomniała........masz wybaczone :loveu::loveu::loveu: Noooooooo Jak samopoczucie w ten deszczowy dzionek? Quote
BeaC Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='apple'] Jessso ja goło:crazyeye:.......no to czego nic nie mówicie to ty już nie panujesz nad.................rozbieraniem:crazyeye::crazyeye::crazyeye: żeby Ci mówić że goło latasz??? Quote
teqquila Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 lolo Dzapuskowa nago :-o kce to obaczyc :diabloti: Quote
Recommended Posts