apple Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Jutro więcej duzo wiecej - obiecujem:lol: A teraz lecem! PA! Quote
bonita Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Fotencje obglądnięte skocek z niego :D i kornik drewniany troche chyba tyż :) Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='apple']: http://img463.imageshack.us/img463/3206/dsc01909fc1.jpg Jaki uśmiechnięty biegnie do cioci Madzi:cool3: :cool3: :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 dobry wieczor.... byłam fotorelacje widzialam.... patyki duze...a pies szybki.... milego wieczorku.... Quote
Agnieszka PPP Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witam:pjak po impezce?:diabloti: głowa boli?:diabloti: Buziaki dla Kronoska:eviltong: Quote
apple Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Witam:pjak po impezce?:diabloti: głowa boli?:diabloti: Buziaki dla Kronoska:eviltong: dzisiaj juz nie ale wczoraj trochu - z niewyspania:evil_lol:. My wieloryby na terminie niestety tylko wachałyśmy napoje wyskokowe! Ale już nie długo sobie odbijem:evil_lol::evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']dobry wieczor.... byłam fotorelacje widzialam.... patyki duze...a pies szybki.... milego wieczorku.... bardzo szybki - nie wiecie czy nie robią kursów fotografowania psów z ADHD??? [quote name='madzia i medor']Jaki uśmiechnięty biegnie do cioci Madzi:cool3: :cool3: :loveu: :loveu: No nie wiem coś ty zrobiła że tak się wkupiłaś w jego łaski:cool3::loveu: [quote name='bonita']Fotencje obglądnięte skocek z niego :D i kornik drewniany troche chyba tyż :) Kornik perwsza klasa aż wióry lecą na każdym spacerze. Zabawki z domciu są be- patyczki za to....:lol: [quote name='bonita']Będą foteczki :) To ja poczekam tu sobie ,.. nie przy kawce...ale przy piffku :D Trafny wybór - Też bym kciała:-(:placz: [quote name='madzia i medor']Oj chyba się pogniewamy, gdzie obiecane zdjęcia Kronoska:siara::siara: No przeciez wstawię nie mogę się po raz kolejny narazic na złość cioci Madzi:eviltong: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='apple'] No nie wiem coś ty zrobiła że tak się wkupiłaś w jego łaski:cool3::loveu: No przeciez wstawię nie mogę się po raz kolejny narazic na złość cioci Madzi:eviltong: Mnie się po prostu nie da nie kochać:loveu: :diabloti: :diabloti: Czykam:grins: Quote
apple Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='madzia i medor'] Mnie się po prostu nie da nie kochać:loveu: :diabloti: :diabloti: No BA!:eviltong: [quote name='madzia i medor']Czykam:grins: Zara! Zara! Przecie musze wybrać najkorzystniejsze - NIE?:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 apple napisał(a):No BA!:eviltong: Zara! Zara! Przecie musze wybrać najkorzystniejsze - NIE?:evil_lol: Nie martw się, z jego wyglądem wszystki są korzystne:razz: :razz: Quote
agbar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 bylam tu czy nie? bo juz sie gubie....w kazdym badz razie dzien dobry:) Quote
apple Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie martw się, z jego wyglądem wszystki są korzystne:razz: :razz: Oj jak ty go bezwarunkowo lubujesz:loveu: i z wzajemnością:loveu: A to nowe A tu nie dobra pancia nakryla go w intymnej sytuacji :evil_lol: bo tylko wtedy go laplam w kadrze:lol: A to moj maly Adonis:loveu: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ładnie to tak pieseczka podglądać:mad: :mad: [quote name='apple'] Quote
apple Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Ładnie to tak pieseczka podglądać:mad: :mad: Co ja zrobię, że tylko wtedy chwilę stoi spokojnie???:oops::oops::oops: Quote
apple Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 A to wczorajsze: Jeszcze nie chcę do domku! I kolejne - jako nurek:lol: Quote
apple Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 I jeszcze takie cóś. Nie wiem czy się dopatrzycie bo trochę ciemne ale co tam - wytężyć wzrok! Quote
Dominiqa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 mały ;)))))))))))) tak malusii piesiooooooooooooo taki mini mini :)) slodki :D Quote
apple Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Wczoraj na tym spacerku tak się chłopak zmeczył że zobaczcie jak cudnie teraz śpi:loveu:: I łapcie moje do całowania::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Dominiqa napisał(a):mały ;)))))))))))) tak malusii piesiooooooooooooo taki mini mini :)) slodki :D Hihihi - nie taki mały jezdem:razz: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Rozpływam się :loveu::loveu: [quote name='apple'] Quote
apple Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Rozpływam się :loveu::loveu: Tylko nie cała proszę bo kto nas będzie odwiedzał? Quote
apple Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Dobra spadamy na spacer!:painting: Bedziemy później! Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 apple napisał(a):Dobra spadamy na spacer!:painting: Bedziemy później! :hand: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ach cudne, cudne te foteczki ze spacerku!!! A te fafelki podbiły moje serce!!!prosze o długaśne wycałowianie w moim imieniu tego rozkosznego fafelka a łapeczki!!!!:loveu: I łapcie moje do całowania::loveu::loveu::loveu: Quote
Dominiqa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 śpi jak aniołeczek!!!:) a co do tego malusi to bylo PIESZCZOTLIWIE :D Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: słodziutki pysio:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts