Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bGirl']

Słoneczne dzień dobry

Dzień dobry słoneczko :loveu:

[quote name='clockwork']spoko spoko... jak sie pomyle to ino raz

[quote name='Alicja']a lampa w przedpokoju :roll::roll: Buhahahahahahahaha.....................nie wiem o co chodzi ale brzmi intrygująco :diabloti:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Dzień dobry słoneczko :loveu:

Buhahahahahahahaha.....................nie wiem o co chodzi ale brzmi intrygująco :diabloti:

też nie wiem o co chodzi..:niewiem:

bo chyba nie o to że mieszkamy tu już 4 lata i jeszcze lampy w przedpokoju nie powiesiliśmy

Posted

[quote name='clockwork']też nie wiem o co chodzi..:niewiem:

bo chyba nie o to że mieszkamy tu już 4 lata i jeszcze lampy w przedpokoju nie powiesiliśmy

no jasne że nie.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:............noł stres :loveu::loveu:

Posted

Nooooooo to co? Ja mieszkam 3 i jeszcze wanny nie obudowałam :oops:

Posted

[quote name='Alicja']
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to trzeba :crazyeye:...bo ja 20 i też nie
eeeeeeeeeee.....no nie ale ja mialam takie plany :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']hahaha ja was zaskocze i powiem ze ie mam wanny :evil_lol:a tylko brodzik z prysznicem :diabloti:O mamo toś mnie zaskoczyła :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']eeeeeeeeeee.....no nie ale ja mialam takie plany :evil_lol:

iiiiii tu jest ta róznica... ty miałaś plany obudować wanne... ja NIE MIAŁAM planów wieszać lampy... to plan gości ;)

Posted

[quote name='clockwork']iiiiii tu jest ta róznica... ty miałaś plany obudować wanne... ja NIE MIAŁAM planów wieszać lampy... to plan gości ;)

gość se sam powiesi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
a tam .....plany zawsze można zweryfikować :evil_lol::evil_lol:
No ale ja bez przerwy cos weryfikuje z marnym skutkiem dla mojego mieszkania :roll::evil_lol:

[quote name='clockwork']iiiiii tu jest ta róznica... ty miałaś plany obudować wanne... ja NIE MIAŁAM planów wieszać lampy... to plan gości ;)No wiesz jak którys raz z kolei ryją zebami po porzedpokoju to rozumiem tego plana :diabloti:

[quote name='Alicja']gość se sam powiesi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:To się nazywa Help Yourslef:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

[quote name='apple']Nooooooo to co? Ja mieszkam 3 i jeszcze wanny nie obudowałam :oops:

ja przez trzy lata nie oskrobalam ... drzwi po malowaniu - Lynie z nos i tela!

Posted

[quote name='sota36']ja przez trzy lata nie oskrobalam ... drzwi po malowaniu - Lynie z nos i tela!Buhahahahahahahahahahaha........Sota wygrywosz pierwszo nagroda

Posted

JEZU....I DRZWI DALEJ TAKIE SA! I MOM SWIADKA SWEGO LYNISTWA - ALE TYN SWIADEK ZA GRZECZNY, ZEBY MI TO PEDZEDZIEC! tO iNA!CZYLI ZUZOLANDIA! ALE KICOM TO - ZAS MOM POWOLI REMONT, A DRZWI SIE ...POZBEDE - NIE OSKROBIE!

Posted

[quote name='sota36']JEZU....I DRZWI DALEJ TAKIE SA! I MOM SWIADKA SWEGO LYNISTWA - ALE TYN SWIADEK ZA GRZECZNY, ZEBY MI TO PEDZEDZIEC! tO iNA!CZYLI ZUZOLANDIA! ALE KICOM TO - ZAS MOM POWOLI REMONT, A DRZWI SIE ...POZBEDE - NIE OSKROBIE!No tak po co skrobac drzwi lepiej wywalić i kupić nowe-oszczędny system....hahahaha sotka jesteś najlepsza :evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']ja przez trzy lata nie oskrobalam ... drzwi po malowaniu - Lynie z nos i tela!

oooo ja sobie wypraszam... to nie jest lenistwo...:-x:-x po prostu nie widza potrzeby zawieszania lampy w przedpokoju...:cool1:

Posted

[quote name='clockwork']
oooo ja sobie wypraszam... to nie jest lenistwo...:-x:-x po prostu nie widza potrzeby zawieszania lampy w przedpokoju...:cool1:
Uuuuuuuuuu się nasroczyła :evil_lol:

Posted

phiiii ja mieszkam tu juz 6 roczek i dopiero tera zrobilam sufit i oswietlenie:evil_lol: przedtem gola zarowa wisiała :evil_lol::evil_lol:w tym antryju :eviltong:

witanko Japuszkowa dzago:loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

:roll:...ja też nie ...ino ten Twój osobisty Pilot Rajdowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: