apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='bGirl']Słoneczne dzień dobry Dzień dobry słoneczko :loveu: [quote name='clockwork']spoko spoko... jak sie pomyle to ino raz [quote name='Alicja']a lampa w przedpokoju :roll::roll: Buhahahahahahahaha.....................nie wiem o co chodzi ale brzmi intrygująco :diabloti: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Dzień dobry słoneczko :loveu: Buhahahahahahahaha.....................nie wiem o co chodzi ale brzmi intrygująco :diabloti: też nie wiem o co chodzi..:niewiem: bo chyba nie o to że mieszkamy tu już 4 lata i jeszcze lampy w przedpokoju nie powiesiliśmy Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']też nie wiem o co chodzi..:niewiem: bo chyba nie o to że mieszkamy tu już 4 lata i jeszcze lampy w przedpokoju nie powiesiliśmy no jasne że nie.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:............noł stres :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']też nie wiem o co chodzi..:niewiem: bo chyba nie o to że mieszkamy tu już 4 lata i jeszcze lampy w przedpokoju nie powiesiliśmy Nooooooo to co? Ja mieszkam 3 i jeszcze wanny nie obudowałam :oops: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Nooooooo to co? Ja mieszkam 3 i jeszcze wanny nie obudowałam :oops: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to trzeba :crazyeye:...bo ja 20 i też nie Quote
teqquila Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 hahaha ja was zaskocze i powiem ze ie mam wanny :evil_lol:a tylko brodzik z prysznicem :diabloti: Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to trzeba :crazyeye:...bo ja 20 i też nie eeeeeeeeeee.....no nie ale ja mialam takie plany :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='teqquila']hahaha ja was zaskocze i powiem ze ie mam wanny :evil_lol:a tylko brodzik z prysznicem :diabloti:O mamo toś mnie zaskoczyła :evil_lol: Quote
teqquila Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :evil_lol: widzisz lubie zaskakiwac :evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']eeeeeeeeeee.....no nie ale ja mialam takie plany :evil_lol: a tam .....plany zawsze można zweryfikować :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']eeeeeeeeeee.....no nie ale ja mialam takie plany :evil_lol: iiiiii tu jest ta róznica... ty miałaś plany obudować wanne... ja NIE MIAŁAM planów wieszać lampy... to plan gości ;) Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']iiiiii tu jest ta róznica... ty miałaś plany obudować wanne... ja NIE MIAŁAM planów wieszać lampy... to plan gości ;) gość se sam powiesi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] a tam .....plany zawsze można zweryfikować :evil_lol::evil_lol: No ale ja bez przerwy cos weryfikuje z marnym skutkiem dla mojego mieszkania :roll::evil_lol: [quote name='clockwork']iiiiii tu jest ta róznica... ty miałaś plany obudować wanne... ja NIE MIAŁAM planów wieszać lampy... to plan gości ;)No wiesz jak którys raz z kolei ryją zebami po porzedpokoju to rozumiem tego plana :diabloti: [quote name='Alicja']gość se sam powiesi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:To się nazywa Help Yourslef:evil_lol: Quote
sota36 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] bo chyba nie o to że mieszkamy tu już 4 lata i jeszcze lampy w przedpokoju nie powiesiliśmy [quote name='apple']Nooooooo to co? Ja mieszkam 3 i jeszcze wanny nie obudowałam :oops: ja przez trzy lata nie oskrobalam ... drzwi po malowaniu - Lynie z nos i tela! Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='sota36']ja przez trzy lata nie oskrobalam ... drzwi po malowaniu - Lynie z nos i tela!Buhahahahahahahahahahaha........Sota wygrywosz pierwszo nagroda Quote
sota36 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 JEZU....I DRZWI DALEJ TAKIE SA! I MOM SWIADKA SWEGO LYNISTWA - ALE TYN SWIADEK ZA GRZECZNY, ZEBY MI TO PEDZEDZIEC! tO iNA!CZYLI ZUZOLANDIA! ALE KICOM TO - ZAS MOM POWOLI REMONT, A DRZWI SIE ...POZBEDE - NIE OSKROBIE! Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='sota36']JEZU....I DRZWI DALEJ TAKIE SA! I MOM SWIADKA SWEGO LYNISTWA - ALE TYN SWIADEK ZA GRZECZNY, ZEBY MI TO PEDZEDZIEC! tO iNA!CZYLI ZUZOLANDIA! ALE KICOM TO - ZAS MOM POWOLI REMONT, A DRZWI SIE ...POZBEDE - NIE OSKROBIE!No tak po co skrobac drzwi lepiej wywalić i kupić nowe-oszczędny system....hahahaha sotka jesteś najlepsza :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Przyznac się kto śmiał zgasić słonko :mad: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='sota36']ja przez trzy lata nie oskrobalam ... drzwi po malowaniu - Lynie z nos i tela! oooo ja sobie wypraszam... to nie jest lenistwo...:-x:-x po prostu nie widza potrzeby zawieszania lampy w przedpokoju...:cool1: Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] oooo ja sobie wypraszam... to nie jest lenistwo...:-x:-x po prostu nie widza potrzeby zawieszania lampy w przedpokoju...:cool1:Uuuuuuuuuu się nasroczyła :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Medorowa']Cześć Dżapkowa leniuchu Ty:p:pPppppppffffffffff..........się pracuś odezwał:evil_lol: Quote
teqquila Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dzapuszkowa widzem ze siem rozkrecasz :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']też nie wiem o co chodzi..:niewiem: bo chyba nie o to że mieszkamy tu już 4 lata i jeszcze lampy w przedpokoju nie powiesiliśmy phiiii ja mieszkam tu juz 6 roczek i dopiero tera zrobilam sufit i oswietlenie:evil_lol: przedtem gola zarowa wisiała :evil_lol::evil_lol:w tym antryju :eviltong: witanko Japuszkowa dzago:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] oooo ja sobie wypraszam... to nie jest lenistwo...:-x:-x po prostu nie widza potrzeby zawieszania lampy w przedpokoju...:cool1: :roll:...ja też nie ...ino ten Twój osobisty Pilot Rajdowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts