Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :multi::multi::multi: cze Dżapuszko :loveu::loveu::bigcool: już Cię też powitałam u Dilerowej :grins: bo tak tam strasznie hałasowałaś Quote
apple Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi: cze Dżapuszko :loveu::loveu::bigcool: już Cię też powitałam u Dilerowej :grins: bo tak tam strasznie hałasowałaś Witaj Alu...musiałam pohałasowac bo wszyscy spali i nikt mnie nie witał :roll: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='apple'] Witaj Alu...musiałam pohałasowac bo wszyscy spali i nikt mnie nie witał :roll: oj ja już nie spałam ....tylko musiałam prace łazienne pokończyć :diabloti:com wczoraj o nich zapomniała ....czytaj powiesić pranie :diabloti::diabloti: Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Sie szykujemy i robimy nalota grupowego - ma byc zuzolandia, polbrat gutkowy i katik od Rapusa , czyli silna grupa pod wezwaniem! Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='sota36']Sie szykujemy i robimy nalota grupowego - ma byc zuzolandia, polbrat gutkowy i katik od Rapusa , czyli silna grupa pod wezwaniem! :hmmmm: kogo będzieta wzywać :roll:;) Quote
BeaC Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']lece bo chcę ........................ [quote name='evaxon']buahahahahahah baby z wami wszystko okej??:grin: z nami ZAWSZE -WSZYSTKO jest okey.................:razz: [quote name='Alicja']a co niby nie teges baloooonka mi zaaa:placz::placz::placz:braa:placz::placz::placz: łaaa:placz::placz::placz: ty jabłkowita!!! mnie budzi a sama spi pewnie:razz: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='BeaC']z nami ZAWSZE -WSZYSTKO jest okey.................:razz: baloooonka mi zaaa:placz::placz::placz:braa:placz::placz::placz: łaaa:placz::placz::placz: ty jabłkowita!!! mnie budzi a sama spi pewnie:razz: mas dam Ci więcej ........ Quote
apple Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']oj ja już nie spałam ....tylko musiałam prace łazienne pokończyć :diabloti:com wczoraj o nich zapomniała ....czytaj powiesić pranie :diabloti::diabloti:Nie zapomniałam tylko zagadałam na Dogo :diabloti: [quote name='sota36']Sie szykujemy i robimy nalota grupowego - ma byc zuzolandia, polbrat gutkowy i katik od Rapusa , czyli silna grupa pod wezwaniem!I ja też- nie zapomnij ....impresario byc musi :evil_lol: [quote name='BeaC'] baloooonka mi zaaa:placz::placz::placz:braa:placz::placz::placz: łaaa:placz::placz::placz: Nie płakaj...wybieraj...jaki kces ty jabłkowita!!! mnie budzi a sama spi pewnie:razz: Fcale ze nie śpie ino siedze i tak na was paczam Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='apple']Nie zapomniałam tylko zagadałam na Dogo :diabloti: a ffcale ze nie ....miałam taką smutną , maluśką osóbkę na GG Fcale ze nie śpie ino siedze i tak na was paczam poczeka ....wyczyszczę szkiełka i też popaszczam Quote
apple Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']a ffcale ze nie ....miałam taką smutną , maluśką osóbkę na GG kto był smutny.......i dlaczemu?:roll: Quote
jonQuilla Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='apple']Nie fochaj Fcale nie wątpię tylko cię podpuszczam no oki <naiwniak> ;) :evil_lol::evil_lol: cześć siostrzyczko :multi::multi::loveu: spójrz co mam ;) bo nie ma to jak dobrze zaczęty weekend ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 czzeeeć Ty moj budziku prywatny:loveu::loveu: postaw cosik bo jam głodna :roll: Quote
e.v.a Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 witam z rana:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='clockwork'] :multi::multi::multi:lece po karkóweczkę :bigcool: Quote
apple Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='jonQuilla']no oki <naiwniak> ;) cześć siostrzyczko :loveu: spójrz co mam ;) bo nie ma to jak dobrze zaczęty weekend ;) Mój naiwniaczek- love you :loveu: [quote name='clockwork'] Urrraaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:IMPRA! :ylsuper::ylsuper::ylsuper: [quote name='Helga&Ares']czzeeeć Ty moj budziku prywatny:loveu: postaw cosik bo jam głodna :roll:Prosszzzzz :loveu: [quote name='evaxon']witam z rana:multi:Witaj Ewuniu :loveu: [quote name='Alicja']:multi:lece po karkóweczkę :bigcool: Ohohohoho ale bedą dobroci o ile cię Madzialena zaprosi ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='apple'] Ohohohoho ale bedą dobroci o ile cię Madzialena zaprosi ;):evil_lol: .........:obrazic:...................:placz: :placz: Quote
apple Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja'].........:obrazic:...................:placz: :placz:No czego fochasz ja tylko mówie że bedzie fajnie jak cię Madzia zaprosi......no soooo :niewiem: Quote
clockwork Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 chciałam oznajmić że grill jest zepsuty... karkówki nie było w komplecie :evil_lol::evil_lol: a pudełek toś nie pożałowała :crazyeye::crazyeye::loveu: karton netłork normalnie :loveu::loveu: pierwsze WIIIEEELLLLLKKKIIIIEEE drugie mniejsze .. trzecie... .... ósme... :roll:a w dziewiątym pierścionek :evil_lol::evil_lol: też cie koffom :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='clockwork']chciałam oznajmić że grill jest zepsuty... karkówki nie było w komplecie :evil_lol::evil_lol: Aleś mnie wystrachała- myślałam w pierwszej chwili że serio zepsuty :mdleje::evil_lol: a pudełek toś nie pożałowała :crazyeye::crazyeye::loveu: karton netłork normalnie :loveu::loveu: No bo ja nie kciałam coby się temu coś stałooo:roll: pierwsze WIIIEEELLLLLKKKIIIIEEE drugie mniejsze .. trzecie... .... ósme... :roll:a w dziewiątym pierścionek :evil_lol::evil_lol: I jeszcze folia bąbelkowa :grins: też cie koffom :loveu::loveu: Wiem:grins: JCT:loveu: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='apple']No czego fochasz ja tylko mówie że bedzie fajnie jak cię Madzia zaprosi......no soooo :niewiem: :razz: :razz: ......a myślisz że zaprosi Mnie z karkóweczką :loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 uuu ale sie naz..jadlam :loveu: a co to wlasciwie bylo? Quote
Rinuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Się wpadłam się przywitać ń ? :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja'] :razz: :razz: ......a myślisz że zaprosi Mnie z karkóweczką :loveu::loveu::loveu:A myslisz że zaprosi cię bez :evil_lol:.......żartuje Madzia cie na pewno zaprosi z karkuweczką czy bez!:loveu: Bo to dobre dziewcze :loveu: [quote name='Helga&Ares']uuu ale sie naz..jadlam :loveu: a co to wlasciwie bylo? :mdleje: OMLET! [quote name='Rinuś']Się wpadłam się przywitać ń ? :evil_lol::evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:O Jessso ducha widze:evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='apple'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:O Jessso ducha widze:evil_lol: że niby co ? :cool3::cool3: haha emotki mi się nierówno skaczą :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts