bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple']No to chyba ja to powinnam powiedziec :diabloti: :evil_lol: no to na co czekasz :cool3: Mam dziś wolne , więc jestem:loveu: Dzieci jeszcze w szkole więc mam komputer tylko dla siebie:loveu: Quote
bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ....ale tak za bardzo się nie mogę rozsiadać, bo zapomnę o obiedzie :grin: Quote
apple Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='bonita']:evil_lol: no to na co czekasz :cool3: Mam dziś wolne , więc jestem:loveu: Dzieci jeszcze w szkole więc mam komputer tylko dla siebie:loveu:Orzesz ty orzeszku - tylko dla siebie- huurrraaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 idę sobie zrobić caff, co bym nie siedziała tak całkiem sama :cool3: Quote
clockwork Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 doberek poraz drugi.. doberek poraz trzeci sprzedane!!!:eviltong::eviltong: Tikoca sem sprawiłaś?? już prawie?? :razz: mrrrr... japkowa... nie masz czajnika na zbyciu?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='bonita']idę sobie zrobić caff, co bym nie siedziała tak całkiem sama :cool3: No jak sama....ze mną :roll: [quote name='clockwork']doberek poraz drugi.. doberek poraz trzeci sprzedane!!!:eviltong::eviltong: Tikoca sem sprawiłaś?? już prawie?? :razz: mrrrr... japkowa... nie masz czajnika na zbyciu?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć pogromco TIR-ów....nie mam niestety czajnika ale mam zapalenie oskrzeli i grype na zbyciu ale to cię chyba nie interesuje co?:diabloti::razz: Quote
bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Sama przed kompem, to że Ty tam gdzieś za nim się ukrywasz :cool3: to wiem :loveu::evil_lol: A co Twe dziecię robi kiedy mamunia klika? Quote
apple Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='bonita']Sama przed kompem, to że Ty tam gdzieś za nim się ukrywasz :cool3: to wiem :loveu::evil_lol: A co Twe dziecię robi kiedy mamunia klika?Chwilowo kuka na mini mini :evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple']Chwilowo kuka na mini mini :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:Grzecne dziecko, to po babuni taka Ona:loveu::evil_lol: Quote
apple Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='bonita']:loveu::loveu::loveu:Grzecne dziecko, to po babuni taka Ona:loveu::evil_lol:To mamunia też kuka na mini mini :diabloti: Quote
bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple']To mamunia też kuka na mini mini :diabloti: Na Mini Mini i Disney Channel:diabloti:...czasem na inne:evil_lol: Quote
apple Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='bonita']Na Mini Mini i Disney Channel:diabloti:...czasem na inne:evil_lol: To faktycznie- Caaaała Babunia :loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple']To faktycznie- Caaaała Babunia :loveu::evil_lol: no mówię przecież:loveu: Quote
apple Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='bonita']no mówię przecież:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Włoski zafarbiłam, więc ni mam siwków:diabloti:Blond mam:loveu::evil_lol: Quote
apple Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='bonita']Włoski zafarbiłam, więc ni mam siwków:diabloti:Blond mam:loveu::evil_lol: Ciiii nie miałam blond babuni musi być taka :evil_lol: Quote
apple Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']ktoś tu mówił o swonikach :hmmmm:A co on taki krzywy:crazyeye: [quote name='Fuga***'] [quote name='Alicja']cze dzieciaki Cześć dziecaki ! Domowe przedszkole tu mamy jak widze :loveu: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple']A co on taki krzywy:crazyeye: jaki krzywy :razz::razz: on tańczy :grins: Cześć dziecaki ! Domowe przedszkole tu mamy jak widze :loveu: domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 załatwiłam szkołe i jestem :) :multi::multi: Quote
apple Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha :loveu::loveu:...i chce bysmy także kochali je troche..... [quote name='jonQuilla']załatwiłam szkołe i jestem :) :multi::multi:Jesteś jesteś Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'] Jesteś jesteś też sie cieszę że Cię widzę :loveu::multi::multi: Quote
Recommended Posts