Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga&Ares']jak tam idom poszukawania wozu ?Własnie mó Mąż pojechał na okazanie owej sztuki....zobaczymy co z tego bedzie. jak do tej pory to same trupy były :shake:

Posted

[quote name='apple']Własnie mó Mąż pojechał na okazanie owej sztuki....zobaczymy co z tego bedzie. jak do tej pory to same trupy były :shake:

to gdzie on jeździ :hmmmm: do prosektorium :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Alicja']to gdzie on jeździ :hmmmm: do prosektorium :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Buhahahahahaha.....no prawie - te autka sa w takim stanie jak te okazy w prosektorium a za takie pieniądze że chyba ich wszystkich poczyściło :diabloti:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahaha.....no prawie - te autka sa w takim stanie jak te okazy w prosektorium a za takie pieniądze że chyba ich wszystkich poczyściło :diabloti:

Pan C. miał dzis się zasięgnąć języka czy ktosik w pracy nie wie o jakowymś egzemplarzu względnie dobrego stanu ;)i pochodzenia :razz:

Posted

[quote name='apple']Własnie mó Mąż pojechał na okazanie owej sztuki....zobaczymy co z tego bedzie. jak do tej pory to same trupy były :shake:
ćimam ćciuki za piekny i po realnej cenie wozik :P

Posted

[quote name='clockwork']jak już kupisz... daj cynka... przewioze cie :grins:

skoczymy na tirowców ;)...

:hmmmm: o rany to teraz będziesz tak często nogi golić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: o rany to teraz będziesz tak często nogi golić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

haha... no na razie nie ma potrzeby... dopiero jak bede auto od blacharza odbierać :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']haha... no na razie nie ma potrzeby... dopiero jak bede auto od blacharza odbierać :roll::evil_lol:

:razz::razz:uuuuu ...............................a kiedy to będzie :roll:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:uuuuu ...............................a kiedy to będzie :roll:

jak kupie drzwi.... czyli nieprędko..... kopyta zdążą zarosnąć jak grób nieznanego żołnierza :roll:

Posted

[quote name='clockwork']jak kupie drzwi.... czyli nieprędko..... kopyta zdążą zarosnąć jak grób nieznanego żołnierza :roll:

to ja kupię dla Ciebie wsuwki i kokardy do włosów bedziesz se nózie czosać ;)

Posted

cześć sis :loveu::multi:

w końcu piątek :multi::multi:
wymęczę się troszkę w szkole i wrócę odpoczywać :loveu:
mam nadzieję że będę miała więcej czasu żeby poszpiegować Was ;) :evil_lol:

buziak :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']siemankocześć Ewunia :loveu:

[quote name='Izabela124.']Dobra juz sie nie fochamCieszkam niezmiernie :lol:

[quote name='BeaC']do usług:loveu::loveu::loveu:No jak zawsze full service:diabloti:

[quote name='Alicja']Dżapuszko :loveu:i jak TZ po wyprawie No nawet autko względne jesli by nie liczyc rdzawej dziury na drzwiach kierowcy ale to normalne w Tico....się zrobi...jeszcze w sobote pojedzie ty cosiem na przeglad i jak bedzie ok to chyba wezmę- nie ma co wybrzydzać ogladało się duużo gorsze sztuki za większą kaske:evil_lol:

[quote name='clockwork']jak już kupisz... daj cynka... przewioze cie :grins:

skoczymy na tirowców ...
Moim małym cosiem to by nas zmiotło z drogi no co ty....no chyba że o czym innym mówisz :diabloti::razz:

[quote name='Alicja']:hmmmm: o rany to teraz będziesz tak często nogi golić :evil_lol:

[quote name='Alicja']:razz::razz:uuuuu ...............................a kiedy to będzie :roll:

[quote name='clockwork']jak kupie drzwi.... czyli nieprędko..... kopyta zdążą zarosnąć jak grób nieznanego żołnierza :roll:

[quote name='Alicja']to ja kupię dla Ciebie wsuwki i kokardy do włosów bedziesz se nózie czosać Buhahahahahahahahaha- wariatki :loveu:

[quote name='teqquila']ta chya kosiarke
Witaj Dzapuszkowa tom ja ja wilka ju mam wiec nastepy mi nnie potrzeby

Witaj Justyś z wilkiem:razz::diabloti:
[quote name='jonQuilla']cześć sis

w końcu piątek :multi:
wymęczę się troszkę w szkole i wrócę odpoczywać
mam nadzieję że będę miała więcej czasu żeby poszpiegować Was

buziak :loveu:
Czekamy na ciebie szpiegu....załatw tą budę byle szybko i wracaj :loveu:

[quote name='Alicja']cześć Dżapuszko .....jak dziś samopoczucie Rodziny :razz:No nawet nieźle...Ala jeszcze brzydko kaszle ale na razie nie ma temperatury...zobaczymy co bedzie dalej bo to dopiero poczatek dnia. A ja za to się czuję jakbym miała w głowie stado rozpędzonych słoni -ehhhhhhhhhhh chyba się pójde połozyc:cool1:

[quote name='bonita']Heloł o poranku :)
Ciebie nie ma , więc ja jestem - tradycyjnie :evil_lol:
PozdrowionkaA nie prawda bo jestem- TADAM :diabloti: