apple Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 caroolcia napisał(a):Dzień dobry Paniom i Panom ;) Witamy! łapka na powitanko od Kronoska!!! Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Czy możemy na nowe piekne foteczki ślicznych faflunków liczyć? Może sesja na foteliku ;))))) Quote
apple Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 caroolcia napisał(a):Czy możemy na nowe piekne foteczki ślicznych faflunków liczyć? Może sesja na foteliku ;)))))Pewnie że możecie liczyć na nowe foteczki. Dzisiaj po południu na spacerku w lasku będziemy pstrykać to powstawiamy. Quote
apple Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 A to Krosiu na swoim Krosiowym foteliku:loveu: Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='apple']A to Krosiu na swoim Krosiowym foteliku:loveu: hi hi hi i ta standardowa mina na "gułę" ;) Pięknie i od razu widać, że to moja prywatna (nie)ruchomość ;) :evil_lol: pozdrawiamy i zyczymy miłego weekendziku! W poniedziałek będziemy podziwiać nowe foteczki Quote
apple Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 caroolcia napisał(a):hi hi hi i ta standardowa mina na "gułę" ;) Pięknie i od razu widać, że to moja prywatna (nie)ruchomość ;) :evil_lol: pozdrawiamy i zyczymy miłego weekendziku! W poniedziałek będziemy podziwiać nowe foteczki Bardzo prywatna!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ok zapraszamy na nowe foteczki! Quote
bonita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='apple']A to Krosiu na swoim Krosiowym foteliku:loveu: Nie za dobrze mu czasem:evil_lol: Widać jak powoli mu się oczka zamykają... i za chwilkę pewno będzie musiał się położyć:evil_lol: Quote
apple Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='bonita']Nie za dobrze mu czasem:evil_lol: Widać jak powoli mu się oczka zamykają... i za chwilkę pewno będzie musiał się położyć:evil_lol: Jakbyś zgadła! Najpierw majestatycznie zasiada na swoim tronie a potem przysypia na siedząco aż mu się łapy nie rozjadą:evil_lol::loveu: i wtedy to juz nie ma rady - uderza w kimono:lol::lol::lol: Quote
bonita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='apple']Jakbyś zgadła! Najpierw majestatycznie zasiada na swoim tronie a potem przysypia na siedząco aż mu się łapy nie rozjadą:evil_lol::loveu: i wtedy to juz nie ma rady - uderza w kimono:lol::lol::lol: Diki też taki fotelik ma na balkonie, zawsze jak jest zmęczony bieganiem po ogrodzie , to idzie się na niego chwilkę zdrzemnęć:evil_lol: , a jak czasem siadam na ten fotelik, to zaraz Diki się do tyłu za mnie pcha i mnie z niego zrzuca:evil_lol: . Taki pieron:p . Quote
apple Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='bonita']Diki też taki fotelik ma na balkonie, zawsze jak jest zmęczony bieganiem po ogrodzie , to idzie się na niego chwilkę zdrzemnęć:evil_lol: , a jak czasem siadam na ten fotelik, to zaraz Diki się do tyłu za mnie pcha i mnie z niego zrzuca:evil_lol: . Taki pieron:p . Krosiu tak samo i jeszcze obdarza mnie spojrzeniem pełnym wyrzutu! Zejdź babo z mojego fotela:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 bonita napisał(a):nie żebym się bała pobierania krwi:siara: :evil_lol: JUż wiem, po kim to mam:siara: apple napisał(a):Jakbyś zgadła! Najpierw majestatycznie zasiada na swoim tronie a potem przysypia na siedząco aż mu się łapy nie rozjadą:evil_lol::loveu: i wtedy to juz nie ma rady - uderza w kimono:lol::lol::lol: Skąd ja to znam:hmmmm::hmmmm:;) Quote
e.v.a Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 witanko:multi: [quote name='apple']A to Krosiu na swoim Krosiowym foteliku:loveu: :loveu: ło boziu jaki powazny boxio:evil_lol: :loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć:p Buzial dla braciszka Krosia od Almy:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
ferraribox Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 DUMNY KROSIU Z TAKIEGO TRONU:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :loveu: Quote
apple Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='evaxon']witanko:multi: Hej HeJ Kochani! :loveu: ło boziu jaki powazny boxio:evil_lol: :loveu: A co?! Przecież mam już te swoje latka:evil_lol: [quote name='drzalka']Hej Kronosku :multi: :loveu: łapka na powitanko kochani!!! [quote name='Agnieszka PPP']Cześć:p Buzial dla braciszka Krosia od Almy:eviltong: :eviltong: :eviltong: I vice versa tylko z większą ilością ślinki:evil_lol: ( bo cosik się dzisiaj ślinimy?!) [quote name='ferraribox']DUMNY KROSIU Z TAKIEGO TRONU:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::loveu: A co? Ty byś nie była????:evil_lol: Quote
apple Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):A gdzie fotki z lasu:razz: Zrobione już kochana tylko mój kochany husband:loveu: zgubił gdzieś kabelek od aparatu:cool1: i nie mogę ich wrzucić na kompa. Ale dzisiaj po południu idę do marketa to zakupię ci ja ten kabelek i powstawiam! Quote
apple Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):To ja czekam:grins::grins: Pocieszę cię - właśnie poszedł skruszony dokonac zakupu - więc jak dam rade to powstawiam wczesniej. Jejku ile byków zrobiłam - no ale co tam nie chce mi się poprawiać:diabloti: Quote
caroolcia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cześc łobuziaki! Pakować kanapki i aparat (czekamy na nowe foteczki) i na długaśny spacerek z piesiakami! Taka ładna pogoda a wszyscy przed kompami...! Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Oj chyba się pogniewamy, gdzie obiecane zdjęcia Kronoska:siara::siara: Quote
bonita Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Będą foteczki :) To ja poczekam tu sobie ,.. nie przy kawce...ale przy piffku :D Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='bonita']Będą foteczki :) To ja poczekam tu sobie ,.. nie przy kawce...ale przy piffku :D Mamcia, napijemy się razem, tylko nie pij za szybko, bo najpierw muszę skoczyć do koleżanki na kawę:crazyeye: Wybieram się od dwóch tygodni i jakos dziwnym trafem dojść nie mogę:diabloti: Ale przed chwilą zadzwoniła, więc już pójdę, jak mus to mus:evil_lol: Quote
apple Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='caroolcia']Cześc łobuziaki! Pakować kanapki i aparat (czekamy na nowe foteczki) i na długaśny spacerek z piesiakami! Taka ładna pogoda a wszyscy przed kompami...! Juz my są! Zgodnie z umowa mam foteczki ale na razie wstawię tylko kilka bo na imprę się spieszę a jeszcze się trza wyszykowac co by ludzi nie straszyć:evil_lol: To z lasku: Patyczki to najlepsza sprawa - im większe tym lepiej! http://img49.imageshack.us/img49/4463/dsc01955io3.jpg Ucieszony ryjek:loveu::loveu::loveu: http://img463.imageshack.us/img463/3206/dsc01909fc1.jpg I skoczek do tego. Sory, że troche nieostre ale jego złapać w kadrze to wyższa szkoła jazdy:diabloti: http://img404.imageshack.us/img404/8660/dsc01921ab6.jpg I bieg po patyczek! http://img50.imageshack.us/img50/5263/dsc01929rk7.jpg Quote
Recommended Posts