apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='sota36']WYGRALAS PRZETARG!!!! BEDZIESZ TWARZA MEDIALNA GUTOSLAWA!jes...jes....jes......... Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha.....sie nie stresuj to ino tak strasznie brzmi.....to jest historia mojej pierwszej randki z moim obecnym męzem- Powiedział że mnie zabierze na lody do Bukowna ( to taka mieścinka koło Jaworzna) ponoć mięli tam dawac najlepsze lody pod słońcem. No i pojechaliśmy. jedziemy, jedziemy a ja patrze gdzie on mnie wiezie a tam coraz mniej domów i las się zaczyna:crazyeye: Myśle se Łooooo matko ja gupia pipa sie dałam nabrać na taki tekst :splat:. Więc mu grzecznie mówie: "wiesz chyba juz nie mam ochoty na te lody"...Na co on....spoko to było gdzieś tu.........i smy dojechali do lasu........ja w stresie a on mi mówi - Qurwa zgubiłem się na pierwszej randce..........:evil_lol: Załamka :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Dżapko ......głodnemu chleb na myśli ;) Quote
Helga&Ares Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha.....sie nie stresuj to ino tak strasznie brzmi.....to jest historia mojej pierwszej randki z moim obecnym męzem- Powiedział że mnie zabierze na lody do Bukowna ( to taka mieścinka koło Jaworzna) ponoć mięli tam dawac najlepsze lody pod słońcem. No i pojechaliśmy. jedziemy, jedziemy a ja patrze gdzie on mnie wiezie a tam coraz mniej domów i las się zaczyna:crazyeye: Myśle se Łooooo matko ja gupia pipa sie dałam nabrać na taki tekst :splat:. Więc mu grzecznie mówie: "wiesz chyba juz nie mam ochoty na te lody"...Na co on....spoko to było gdzieś tu.........i smy dojechali do lasu........ja w stresie a on mi mówi - Qurwa zgubiłem się na pierwszej randce..........:evil_lol: Załamka :evil_lol: Łooo matko to ale muisialam miec stresaa....:crazyeye: ale macie przynajmniej co wspominac:evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: Dżapko ......głodnemu chleb na myśli ;) Fcale że nie byłam głodna...po obiedzie byłam :roll::cool1: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']Łooo matko to ale muisialam miec stresaa....:crazyeye: ale macie przynajmniej co wspominac:evil_lol::evil_lol:Noooooooooo w końcu zjadłam zdechłego loda z byle budki przy trasie ale co tam fajnie bylo:loveu: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 taaa, zostawić Was na kilka godzin i od razu gadacie jak oszalałe ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='jonQuilla']taaa, zostawić Was na kilka godzin i od razu gadacie jak oszalałe ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz::razz:..prawda córcia jakie z NICH sa gaduły :shake:;) Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha.....sie nie stresuj to ino tak strasznie brzmi.....to jest historia mojej pierwszej randki z moim obecnym męzem- Powiedział że mnie zabierze na lody do Bukowna ( to taka mieścinka koło Jaworzna) ponoć mięli tam dawac najlepsze lody pod słońcem. No i pojechaliśmy. jedziemy, jedziemy a ja patrze gdzie on mnie wiezie a tam coraz mniej domów i las się zaczyna:crazyeye: Myśle se Łooooo matko ja gupia pipa sie dałam nabrać na taki tekst :splat:. Więc mu grzecznie mówie: "wiesz chyba juz nie mam ochoty na te lody"...Na co on....spoko to było gdzieś tu.........i smy dojechali do lasu........ja w stresie a on mi mówi - Qurwa zgubiłem się na pierwszej randce..........:evil_lol: Załamka :evil_lol: Buhahahhahahhaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj moja lodowa panienko:loveu: Quote
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha.....sie nie stresuj to ino tak strasznie brzmi.....to jest historia mojej pierwszej randki z moim obecnym męzem- Powiedział że mnie zabierze na lody do Bukowna ( to taka mieścinka koło Jaworzna) ponoć mięli tam dawac najlepsze lody pod słońcem. No i pojechaliśmy. jedziemy, jedziemy a ja patrze gdzie on mnie wiezie a tam coraz mniej domów i las się zaczyna:crazyeye: Myśle se Łooooo matko ja gupia pipa sie dałam nabrać na taki tekst :splat:. Więc mu grzecznie mówie: "wiesz chyba juz nie mam ochoty na te lody"...Na co on....spoko to było gdzieś tu.........i smy dojechali do lasu........ja w stresie a on mi mówi - Qurwa zgubiłem się na pierwszej randce..........:evil_lol: Załamka :evil_lol: buahahahahahahahha :grin: hahahahaha witanko:grin: Quote
teqquila Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha.....sie nie stresuj to ino tak strasznie brzmi.....to jest historia mojej pierwszej randki z moim obecnym męzem- Powiedział że mnie zabierze na lody do Bukowna ( to taka mieścinka koło Jaworzna) ponoć mięli tam dawac najlepsze lody pod słońcem. No i pojechaliśmy. jedziemy, jedziemy a ja patrze gdzie on mnie wiezie a tam coraz mniej domów i las się zaczyna:crazyeye: Myśle se Łooooo matko ja gupia pipa sie dałam nabrać na taki tekst :splat:. Więc mu grzecznie mówie: "wiesz chyba juz nie mam ochoty na te lody"...Na co on....spoko to było gdzieś tu.........i smy dojechali do lasu........ja w stresie a on mi mówi - Qurwa zgubiłem się na pierwszej randce..........:evil_lol: Załamka :evil_lol: ale siem usmiałam hehehe Dzapuszkowa no no napewno fajnie bylo w lesie hehe :evil_lol::eviltong: Quote
bonita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha.....sie nie stresuj to ino tak strasznie brzmi.....to jest historia mojej pierwszej randki z moim obecnym męzem- Powiedział że mnie zabierze na lody do Bukowna ( to taka mieścinka koło Jaworzna) ponoć mięli tam dawac najlepsze lody pod słońcem. No i pojechaliśmy. jedziemy, jedziemy a ja patrze gdzie on mnie wiezie a tam coraz mniej domów i las się zaczyna:crazyeye: Myśle se Łooooo matko ja gupia pipa sie dałam nabrać na taki tekst :splat:. Więc mu grzecznie mówie: "wiesz chyba juz nie mam ochoty na te lody"...Na co on....spoko to było gdzieś tu.........i smy dojechali do lasu........ja w stresie a on mi mówi - Qurwa zgubiłem się na pierwszej randce..........:evil_lol: Załamka :evil_lol: :grin::grin::grin: A mamcia się oczywiście o wszystkim dowiaduje na końcu:mad::diabloti: Witaj moja córciu :loveu: I co było dalej ? he? Quote
halgre Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']No zobaczcie wszyscy jaki jestem ładniutki:loveu:[/quote Pewnie, że fajniutki... Jeszcze jak !! Mój mąż uwielbia bokserki od czasu, kiedy /dawno temu/ znalazł na swoim podwórku jasną, pręgowaną jeszcze młodą bokserkę... Wychodząc co dzień wyrzucać poprostu śmieci zauważył, że ona cały czas tam jest. Zabrał ją więc do domu - mimo protestów mamy. I baaaardzo ją oboje pokochali ! Ale jego mama mimo wszystko bez dwóch zdań kazała powywieszać ogłoszenia o znalezieniu psiurka. Bokserka bowiem była zadbana, ale wystraszona. Jakby czyjaś była... i się zgubiła... I właściciele się znaleźli !! Mieszkali dwie ulice dalej ! Ciekawe, że nie było nigdzie żadnych ogłoszeń od nich, że zaginęła ?? Ja też polubiłam bokserki, są śliczne... ale jednak wzięliśmy sobie mieszańca ze schroniska... Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :loveu::loveu::loveu:dzień dobry Dżapuszko ... Quote
jonQuilla Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 cześć kochana sis :loveu::loveu::multi: przyszłam na poranną herbatkę :eviltong: Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='jonQuilla']taaa, zostawić Was na kilka godzin i od razu gadacie jak oszalałe To nie MY to ONE :diabloti: [quote name='Izabela124.']Wiatnko Siemka Izauroooo:razz: [quote name='Medorowa']Buhahahhahahhaaaa:evil_lol: Witaj moja lodowa panienko:loveu: [quote name='evaxon']buahahahahahahahha :grin: hahahahaha witanko:grin: Witajcie moje hahulki kochane....a brzuchy was nie bolą od tego śmiechu.........nie ładnie się śmiać z kolezanki.......ja tam chwile grozy przezywałam a one se hahaha :roll::diabloti: [quote name='Alicja'] no oć Krosiowa .....no :razz: Alu :nono: I ty przeciw mnie...........ehhhhh z nikąd zrozumienia :placz: [quote name='teqquila'] ale siem usmiałam hehehe Dzapuszkowa no no napewno fajnie bylo w lesie hehe :evil_lol::eviltong: Wstawaj z tej gleby bo wilka złapiesz...........Witaj Justyś :loveu: [quote name='bonita']:grin: A mamcia się oczywiście o wszystkim dowiaduje na końcu:mad::diabloti: Witaj moja córciu :loveu: I co było dalej ? he?Mamciu wstydam strasznie :oops: A co było dale to nic nie powiem.....nic :roll: [quote name='halgre58'][quote name='apple']No zobaczcie wszyscy jaki jestem ładniutki:loveu: Pewnie, że fajniutki... Jeszcze jak !! Mój mąż uwielbia bokserki od czasu, kiedy /dawno temu/ znalazł na swoim podwórku jasną, pręgowaną jeszcze młodą bokserkę... Wychodząc co dzień wyrzucać poprostu śmieci zauważył, że ona cały czas tam jest. Zabrał ją więc do domu - mimo protestów mamy. I baaaardzo ją oboje pokochali ! Ale jego mama mimo wszystko bez dwóch zdań kazała powywieszać ogłoszenia o znalezieniu psiurka. Bokserka bowiem była zadbana, ale wystraszona. Jakby czyjaś była... i się zgubiła... I właściciele się znaleźli !! Mieszkali dwie ulice dalej ! Ciekawe, że nie było nigdzie żadnych ogłoszeń od nich, że zaginęła ?? Ja też polubiłam bokserki, są śliczne... ale jednak wzięliśmy sobie mieszańca ze schroniska... Witamy nowych gości.......Super że zaopiekowaliście sie schroniskową bidą - brawa dla was :klacz: [quote name='Alicja']:loveu:dzień dobry Dżapuszko ... Ooooo kafffffff:bigcool: dzięki Alunia :loveu: Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć kochana sis :loveu::loveu::multi: przyszłam na poranną herbatkę :eviltong: Witaj sisko moja ti ti ti herbatka raz!:loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :razz::razz: gdzie pomykasz , ze cie nie ma nigdzie :hmmmm: Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz: gdzie pomykasz , ze cie nie ma nigdzie :hmmmm:Aplikuje leki mojej maluńkiej bo chora :placz: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Aplikuje leki mojej maluńkiej bo chora :placz: tatuś maleństwo zaraził :mad: Quote
apple Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']tatuś maleństwo zaraził :mad: malenstwo i mamusie też. U mamusi w piersi gra orkiestra dęta [quote name='Izabela124.']Izauro:grin: Hejka porannieNo co? Izaura.......witaj! Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']malenstwo i mamusie też. U mamusi w piersi gra orkiestra dęta to co stawiamy banieczki :razz::razz: Quote
Recommended Posts