Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']:oops::oops::oops: nie bij :)No dopssszz skoro tak ladnie prosisz....ale powiem ci to takie straszaki były......przemoc jest mi obca ;)

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']No dopssszz skoro tak ladnie prosisz....ale powiem ci to takie straszaki były......przemoc jest mi obca ;)

:diabloti: osz ty złowieszcza kobieto ! :)
straszyć biedną Kasiunię chciałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kurcze ....to nie ja jedna przyspałam :oops::oops::oops:....miałam wstać 7.45 ...wcześniej obudziłam Qbę o 6.30 ...a wstałam 8.32:roll:

Bereczek ....nie spojrzałam wstecz ......jest kawa :razz::razz:

Posted

[quote name='jonQuilla']:diabloti: osz ty złowieszcza kobieto ! :)
straszyć biedną Kasiunię chciałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No soooooooo:roll:

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kurcze ....to nie ja jedna przyspałam :oops::oops::oops:....miałam wstać 7.45 ...wcześniej obudziłam Qbę o 6.30 ...a wstałam 8.32:roll:

Oj wy wszystki zaspane jestescie bo siedzicie po nocach na Dogo- ohhhhh jak dzieci :diabloti:
Witaj wstanięta Alusiu:loveu:

Posted

[quote name='apple']
Oj wy wszystki zaspane jestescie bo siedzicie po nocach na Dogo- ohhhhh jak dzieci :diabloti:
Witaj wstanięta Alusiu:loveu:

to wina TZta ...oglądał filmek i nie zmobilizował mnie do pójścia spać :p

Posted

[quote name='apple']Dobrze że jest na kogo zwalić:diabloti:

musowo ...bo tak to przychodzi i marudzi że jeszcze siedze :razz::razz:a wczoraj zajął się filmem to fałdki się mnie przysiedli przy kompeczku :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
musowo ...bo tak to przychodzi i marudzi że jeszcze siedze :razz::razz:a wczoraj zajął się filmem to fałdki się mnie przysiedli przy kompeczku :evil_lol::evil_lol:

Jakie fałdki???:stupid:GHdzie ty masz jakieś fałdki:eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kurcze ....to nie ja jedna przyspałam :oops::oops::oops:....miałam wstać 7.45 ...wcześniej obudziłam Qbę o 6.30 ...a wstałam 8.32:roll:

Ja też, ja też:multi: Miałam wstać o 7:30 a wstałam przed dziesiątą:multi::multi::evil_lol:

Cześć Dżapuszkowa:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']ale ja budziki słyszę tylko je wyłączam i idę spać dalej albo przestawiam co 20 minut :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja też tak robie.... ale dopiero od jakiegoś roku..:roll::oops:.. kiedyś wstawałam ZAWSZE na czas :oops::oops:

cze japkowa...:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']

Nie chwal sie tak ja mam większą:diabloti::razz:

[quote name='Medorowa']Ja też, ja też:multi: Miałam wstać o 7:30 a wstałam przed dziesiątą:multi::multi::evil_lol:

Cześć Dżapuszkowa:loveu:Witaj Śpiaca Królewno :loveu:

[quote name='bGirl']
Witanko, przytulanko

Witaj zaginiona :loveu:

[quote name='clockwork']
ja też tak robie.... ale dopiero od jakiegoś roku..:roll::oops:.. kiedyś wstawałam ZAWSZE na czas :oops::oops:

cze japkowa...:loveu:
Czeee zapylona:diabloti: ......(pyłem oczywiście:roll:)

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Dżapuszkowa ...Ty wiesz co ja mam :razz::razz:...ciasteczko z dżapkiem :loveu::loveu:szarloteczka :loveu::loveu:No masz...i znowu mnie kcom skonsumować

[quote name='Fuga***']cze Jabłuszko cze :-)Czeeeść Fugasiowa mamciu:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:...już zostałaś skonsumowana :roll::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......:loveu::loveu::loveu:mniodzio :loveu:Po raz kolejny..............:placz:
Musze to kajs zgłosić żeby tak mnie konsumować bez mojej zgody :roll: