apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='jonQuilla']:oops::oops::oops: nie bij :)No dopssszz skoro tak ladnie prosisz....ale powiem ci to takie straszaki były......przemoc jest mi obca ;) Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']No dopssszz skoro tak ladnie prosisz....ale powiem ci to takie straszaki były......przemoc jest mi obca ;) :diabloti: osz ty złowieszcza kobieto ! :) straszyć biedną Kasiunię chciałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kurcze ....to nie ja jedna przyspałam :oops::oops::oops:....miałam wstać 7.45 ...wcześniej obudziłam Qbę o 6.30 ...a wstałam 8.32:roll: Bereczek ....nie spojrzałam wstecz ......jest kawa :razz::razz: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='jonQuilla']:diabloti: osz ty złowieszcza kobieto ! :) straszyć biedną Kasiunię chciałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No soooooooo:roll: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kurcze ....to nie ja jedna przyspałam :oops::oops::oops:....miałam wstać 7.45 ...wcześniej obudziłam Qbę o 6.30 ...a wstałam 8.32:roll: Bereczek ....nie spojrzałam wstecz ......jest kawa :razz::razz:Oj wy wszystki zaspane jestescie bo siedzicie po nocach na Dogo- ohhhhh jak dzieci :diabloti: Witaj wstanięta Alusiu:loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple'] Oj wy wszystki zaspane jestescie bo siedzicie po nocach na Dogo- ohhhhh jak dzieci :diabloti: Witaj wstanięta Alusiu:loveu: to wina TZta ...oglądał filmek i nie zmobilizował mnie do pójścia spać :p Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']to wina TZta ...oglądał filmek i nie zmobilizował mnie do pójścia spać :pDobrze że jest na kogo zwalić:diabloti: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='BeaC'] cześć to Ja cała w różu :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Dobrze że jest na kogo zwalić:diabloti: musowo ...bo tak to przychodzi i marudzi że jeszcze siedze :razz::razz:a wczoraj zajął się filmem to fałdki się mnie przysiedli przy kompeczku :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] musowo ...bo tak to przychodzi i marudzi że jeszcze siedze :razz::razz:a wczoraj zajął się filmem to fałdki się mnie przysiedli przy kompeczku :evil_lol::evil_lol: Jakie fałdki???:stupid:GHdzie ty masz jakieś fałdki:eviltong: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Jakie fałdki???:stupid:GHdzie ty masz jakieś fałdki:eviltong: :hmmmm: ... no na poduszce pod doopalonem :roll::oops: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: ... no na poduszce pod doopalonem :roll::oops: A tak to sie zgodze :lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']A tak to sie zgodze :lol: a wiesz jak gniotą takie przysiadnięte fałdki :cool1: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] a wiesz jak gniotą takie przysiadnięte fałdki :cool1: Nie wiem...poka:cool3: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Nie wiem...poka:cool3: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kurcze ....to nie ja jedna przyspałam :oops::oops::oops:....miałam wstać 7.45 ...wcześniej obudziłam Qbę o 6.30 ...a wstałam 8.32:roll: Bereczek ....nie spojrzałam wstecz ......jest kawa :razz::razz: Ja też, ja też:multi: Miałam wstać o 7:30 a wstałam przed dziesiątą:multi::multi::evil_lol: Cześć Dżapuszkowa:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='jonQuilla']ale ja budziki słyszę tylko je wyłączam i idę spać dalej albo przestawiam co 20 minut :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też tak robie.... ale dopiero od jakiegoś roku..:roll::oops:.. kiedyś wstawałam ZAWSZE na czas :oops::oops: cze japkowa...:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :multi::multi::multi:Dżapuszkowa ...Ty wiesz co ja mam :razz::razz:...ciasteczko z dżapkiem :loveu::loveu::loveu:szarloteczka :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] Nie chwal sie tak ja mam większą:diabloti::razz: [quote name='Medorowa']Ja też, ja też:multi: Miałam wstać o 7:30 a wstałam przed dziesiątą:multi::multi::evil_lol: Cześć Dżapuszkowa:loveu:Witaj Śpiaca Królewno :loveu: [quote name='bGirl']Witanko, przytulanko Witaj zaginiona :loveu: [quote name='clockwork'] ja też tak robie.... ale dopiero od jakiegoś roku..:roll::oops:.. kiedyś wstawałam ZAWSZE na czas :oops::oops: cze japkowa...:loveu:Czeee zapylona:diabloti: ......(pyłem oczywiście:roll:) [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Dżapuszkowa ...Ty wiesz co ja mam :razz::razz:...ciasteczko z dżapkiem :loveu::loveu:szarloteczka :loveu::loveu:No masz...i znowu mnie kcom skonsumować [quote name='Fuga***']cze Jabłuszko cze :-)Czeeeść Fugasiowa mamciu:loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :razz::razz:...już zostałaś skonsumowana :roll::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......:loveu::loveu::loveu:mniodzio :loveu: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:...już zostałaś skonsumowana :roll::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......:loveu::loveu::loveu:mniodzio :loveu:Po raz kolejny..............:placz: Musze to kajs zgłosić żeby tak mnie konsumować bez mojej zgody :roll: Quote
WinterGirl Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 jak to zaginiona bGirlka jestem tutaj nie widać mnie :eviltong: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='bGirl']jak to zaginiona bGirlka jestem tutaj nie widać mnie :eviltong: Teraz widać jak na dłoni :evil_lol: Quote
Recommended Posts