Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje:Więcej, więcej:multi::multi::multi:ćpunek :diabloti:

[quote name='jonQuilla']wróciłam ze szkoły i tak jak obiecałam po drodze kupiłam śmietankę :multi:

wiem że to nie poranna kawa ale lepiej późno niż wcale ;) :evil_lol:

Moja siska....moja kawa..........moja.....

smacznej kawusi i już nie bądź zła bo także kupiłam specjalnie dla Ciebie mleko żebyś jutro miała ;)

Dziękuje z mleczko :loveu:jutro bedzie jak znalazł :evil_lol:

a teraz stwierdzam fakt że w życiu nie widziałam tak długiego jamnika :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a Twoja córcia to sama słodycz :loveu:
jakbyś kiedyś chciała wyjść i poszukiwałabyś opiekunki to ja bardzo chętnie :)
ooooo teraz ten temat mamy na tapecie- jestes przyjęta od ręki...pakuj się czekam :evil_lol:

[quote name='evaxon']http://img156.imageshack.us/img156/7561/tnobraz106kz0.jpg
nieeeee ja wcale nie chce jej zjesc...ja tylko ziewam aaammmmm:siara:fcale.....:diabloti:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']

Juz ci mowie czemu "v" zamiast "e", bo u mnie literka "e" nivdzila, zepsul mi sie klaiwsz i dlatego musze za kazdym razem gdzie w jakims wyrazie jest "e" wklejac je a wklejka sie przecie przez ctrl+v

Hihi ty i tak chyba grubsza ode mnie jestes:evil_lol:

ooo jak mie pięknie wytłumaczyłaś... a ja to też sie wszystkiego musze doparzeć :shake::shake:

japkowa!!! normalnie ... córunia superowa jest.... ciekawe po kim :hmmmm:
i dopiero zobaczyłam że twój jamnior... jak jamnior... ma ogonecek :multi::multi:

a wogóle przyszłam ... ciebie nie ma ja jestem :grins:

Posted

[quote name='clockwork']

japkowa!!! normalnie ... córunia superowa jest.... ciekawe po kim :hmmmm:

No jak to po kim- PO MAMUNI :grins:

i dopiero zobaczyłam że twój jamnior... jak jamnior... ma ogonecek :multi::multi:

:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

a wogóle przyszłam ... ciebie nie ma ja jestem :grins:
No jak to mnie nie ma -JESTEM :diabloti:

Posted

[quote name='apple']ćpunek :diabloti:

ooooo teraz ten temat mamy na tapecie- jestes przyjęta od ręki...pakuj się czekam :evil_lol:

fcale.....:diabloti::crazyeye::crazyeye: o curfa!!! japkowa na kompku jeszcze!!!:crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: o curfa!!! japkowa na kompku jeszcze!!!:crazyeye::crazyeye:o Madzia oka ci wypadają :evil_lol: No jestem jestem a czemu miało by mnie nie być :siara:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: o curfa!!! japkowa na kompku jeszcze!!!:crazyeye::crazyeye:

eee no to tak jest że Dżapkowa jest jak mnie nie ma i sie szukamy przez pół dnia :cool1:a ty też wchodzisz dopiero jak ja znikne :razz::razz:......

Posted

[quote name='Alicja']
eee no to tak jest że Dżapkowa jest jak mnie nie ma i sie szukamy przez pół dnia :cool1:a ty też wchodzisz dopiero jak ja znikne :razz::razz:......

No własnie a teraz my sa we trzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: a da się to przeżyć :razz::razz:Musowo:diabloti:

Klockowa i co wpadniesz jutro na ta kawe do mnie -gratis dorzuce słone paluszki :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']o Madzia oka ci wypadają :evil_lol: No jestem jestem a czemu miało by mnie nie być :siara:

a czy na gie tysz jesteś?? bo nie dałaś mi pełnych danych :razz::razz: imie nazwisko adres ;)

imie: krystyna
nazwisko: japkowa
adres: a,dres orginał adidas :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']

sie szukacie powiadasz :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Musowo:diabloti:

Klockowa i co wpadniesz jutro na ta kawe do mnie -gratis dorzuce słone paluszki :evil_lol:

nie no... niestety... nijak mi to Jaworzno nie po drodze :shake::shake:

Posted

[quote name='clockwork']nie no... niestety... nijak mi to Jaworzno nie po drodze :shake::shake:No jak nie podrodze jak jedziesz drogą na częstochowe....a to przejeżdżasz przez Jaworzno no chyba że jedziesz przez Katowice :razz:

Posted

[quote name='apple']No co ty przeciez ty chodzaca łagodnosć jesteś :loveu:

uhh...miło że masz takie zdanie o mnie :)
w takim razie piszę się na opiekę i wkrótce u Was się zjawię :) :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']ćpunek :diabloti:

Tylko nie ćpunek:nono::nono: Ale daj daaj wiecej, więcej ...:diabloti:
[quote name='apple']No i masz....nie mówiłam :diabloti: Wpadła gwiazda jednego lotu:evil_lol:
Ale za to jaki ten lot długi:B-fly::diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']uhh...miło że masz takie zdanie o mnie :)
w takim razie piszę się na opiekę i wkrótce u Was się zjawię :) :evil_lol::evil_lol:
No czekam i czekam a ciebie nie ma no bier te doopke z tego wyrka i chono tu do mnie dziecka pilnować bo do sklepa musze wyść:diabloti:

[quote name='Helga&Ares']czeeeeeeeeeeeć jak dawno mnie tu nie było ....hoho :evil_lol:
dziekować za dokorocjowanie galerii
:loveu:Ohooohoooooooooooooooo- tak dawno że juz najstarsi górale nie pamiętają :evil_lol:
Za dekoracje ciacho i kaffa się nalezy :diabloti:

[quote name='Medorowa']Tylko nie ćpunek:nono::nono: Ale daj daaj wiecej, więcej ...:diabloti:

Jak zrobie to dam ....nie proś bo jakoś mi tak głupiooooo :roll:

Ale za to jaki ten lot długi:B-fly::diabloti: Madzia:crazyeye:Dostejesz tymi kfiatkami po głowie to ci się pomieszało wsio chyba :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']przyczlapalam sie przywitac nocnie;-)
komu mopa do czesania komu????? bo juz mi rencyje opadajom ;-((((

buziowankooo Japuszkowaaa;-)Buhahahahahahaha.......witaj Zuzua a ty o tej porze to spij a nie slona fryzjerskiego otwieraj :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No czekam i czekam a ciebie nie ma no bier te doopke z tego wyrka i chono tu do mnie dziecka pilnować bo do sklepa musze wyść:diabloti:

przysnęłam troszkę...miałam wstać o 5 rano ale wstałam 7:30 :oops::oops:

cześć Sis :) :loveu::loveu::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']przysnęłam troszkę...miałam wstać o 5 rano ale wstałam 7:30 :oops::oops:

cześć Sis :) :loveu::loveu::multi:
No ja ci jutro budzika nastawie - ZOBACZYSZ :cool3:

Posted

[quote name='apple']No ja ci jutro budzika nastawie - ZOBACZYSZ :cool3:

ale ja budziki słyszę tylko je wyłączam i idę spać dalej albo przestawiam co 20 minut :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']ale ja budziki słyszę tylko je wyłączam i idę spać dalej albo przestawiam co 20 minut :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::mad::mad: