apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='agbar']to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bylo bardzo wymowne:evil_lol:juz nic nie dodawaj:evil_lol:dopszzzzz :roll: Quote
agbar Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']dopszzzzz :roll: oka ci sie przewracaja:diabloti: Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='agbar']oka ci sie przewracaja:diabloti: To z niewyspania :placz: Quote
agbar Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']To z niewyspania :placz: o biedna ty moja.... czy my tu same na dogo jestesmy:hmmmm: Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='agbar']o biedna ty moja.... czy my tu same na dogo jestesmy:hmmmm:No na to wyglada......poznikały kajś te dziouchy :niewiem: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Koffaniutka Mojej Klocusiowej Dżapkowa :grins:....wpadłam powiedzieć Doberek :loveu::loveu: co ty bić się nie badziem ;) Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']Koffaniutka Mojej Klocusiowej Dżapkowa :grins:....wpadłam powiedzieć Doberek :loveu::loveu: Doberek:loveu::loveu::loveu: co ty bić się nie badziem ;) Nie?:sadCyber: Quote
agbar Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']No na to wyglada......poznikały kajś te dziouchy :niewiem: poszly se od nas....ino Alicja sie przebudzila:p Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='agbar']poszly se od nas....ino Alicja sie przebudzila:pPoczekaj zaraz tu przyjdzie taka jedna jeszcze jak znam życie Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple'] Nie?:sadCyber: nie ;)....jednak przemoc to nie dla Nas :p i kaj Cię wetło :hmmmm: mówilim ...zamykaj drzwi Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ja ino na momencik bo bujam do pracy.... nie zdążyłam na 9tą, nie zdążyłam na 10tą.... nie zdąże na 11tą.... ale iść musze :grins: wypszątać tego łonego studia ;) a to specjal for ju dżapkowa Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Poczekaj zaraz tu przyjdzie taka jedna jeszcze jak znam życie o Medorowa :multi::multi::multi:tysz wpadnie ;) Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja'] i kaj Cię wetło :hmmmm: mówilim ...zamykaj drzwi No jak to kaj a małą to kto uspa a psa na siq to kto wyprowadzi ? Krasnoludki :razz: [quote name='clockwork']ja ino na momencik bo bujam do pracy.... nie zdążyłam na 9tą, nie zdążyłam na 10tą.... nie zdąże na 11tą.... ale iść musze :grins: wypszątać tego łonego studia ;) Buhahahahahahaha........jak juz się spóźnisz to chociaż zrób byłska jakby co to wołaj...przybede z odsiecza a to specjal for ju dżapkowa A co to gwiazdy mnie bombarduja :crazyeye: I jakoś kolora zmieniam......:roll: [quote name='Alicja']o Medorowa :multi::multi::multi:tysz wpadnie ;)Ono pewno tak......pytanie tylko kiedy :diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 o rany ....zapytałam ino :cool1:....a ty mnie zaraz całą litanię do śnietej tereski puściłaś :roll: Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']o rany ....zapytałam ino :cool1:....a ty mnie zaraz całą litanię do śnietej tereski puściłaś :roll:Taaak się jakoś rozwinełam :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Poczekaj zaraz tu przyjdzie taka jedna jeszcze jak znam życie [quote name='Alicja']o Medorowa :multi::multi::multi:tysz wpadnie ;) [quote name='apple']No jak to kaj a małą to kto uspa a psa na siq to kto wyprowadzi ? Krasnoludki :razz: A co to gwiazdy mnie bombarduja :crazyeye: I jakoś kolora zmieniam......:roll: Ono pewno tak......pytanie tylko kiedy :diabloti: t a d a m:B-fly: Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa']t a d a m:B-fly: No i masz....nie mówiłam :diabloti: Wpadła gwiazda jednego lotu:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :hmmmm: ja poszłam przyszła Klockowa ....ja przyszłam poszłaś ty ...wieczna rotacja :razz::razz: Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Przyszłam przeciez :roll: i przyniosłam foty:multi: Mój osobisty jamnik :loveu: I standardowo w duecie:loveu: Się mu papierek przylepił :turn-l: Daj no buzi panienko :loveu: Seria z papierkiem :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 I jeszcze No i bedzie tego dobrego i zeby mi nikt nie zarzucał że zdjęć tu nie ma na tym blogu :diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oddaj ...co tam masz :evil_lol: http://img156.imageshack.us/img156/8165/tnobraz113be3.jpg Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje:Więcej, więcej:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 wróciłam ze szkoły i tak jak obiecałam po drodze kupiłam śmietankę :multi: wiem że to nie poranna kawa ale lepiej późno niż wcale ;) :evil_lol: smacznej kawusi i już nie bądź zła bo także kupiłam specjalnie dla Ciebie mleko żebyś jutro miała ;) a teraz stwierdzam fakt że w życiu nie widziałam tak długiego jamnika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Twoja córcia to sama słodycz :loveu: jakbyś kiedyś chciała wyjść i poszukiwałabyś opiekunki to ja bardzo chętnie :) Quote
e.v.a Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 http://img156.imageshack.us/img156/7561/tnobraz106kz0.jpg nieeeee ja wcale nie chce jej zjesc...ja tylko ziewam aaammmmm:siara: Quote
Izabela124. Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Witanko:multi::multi::multi: Widzilam fotki:multi::multi::multi: [quote name='clockwork']nie kłóć sie ... przybieram na wadze ... niedługo wpadne do ciebie jako sumo i sie z tobą rozprawie :diabloti: zastanawia mnie jedna rzecz... zamiast "e" wklikujesz "v" :hmmmm: troche w zupełnie innych miejscach sa te klawiszki :niewiem: Juz ci mowie czemu "v" zamiast "e", bo u mnie literka "e" nivdzila, zepsul mi sie klaiwsz i dlatego musze za kazdym razem gdzie w jakims wyrazie jest "e" wklejac je a wklejka sie przecie przez ctrl+v Hihi ty i tak chyba grubsza ode mnie jestes:evil_lol: Quote
Recommended Posts