Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']fajnie cie naszło...przyjdx do mnie nastepnym razem jak cie najdzie :diabloti: no przecie przyszłam :grins: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Witanko jabluszkowa ilv tu slodkosci Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ktoś coś wspominał o sałatce owocowej a tak się składa że dzisiaj robiłam bo miałam ochotę :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'] w środku Klocusiowa ....Ja w czapce niewidce ....Ty Dżapko to szere jesteś ...po prawej :razz::razz:obok Ciebie siedzi Bea z czerwonymi okima ....a kole mnie to kto :hmmmm: ja, ja, ja:Cool!: [quote name='clockwork']wrócilim ze psacera.... niesamowita historia sie mi przydarzyła ;) wyszłam ze psem... a ten ciągnie i ciągnie... myślałam że w miejsce gdzie często spotyka sie z pocieczkową amstaffką.. ale nie... przeszedł to miejsce ... ciągnie mnie dalej.... nagle po lewej mej stronie ukazuje sie budynek.... a w oknie budynku "coś" puka w szybke, uśmiecha sie :grins: i woła.... "chooo klockowa choooo, zabierz nas do domu" ... oczywiście weszłam i zabrałam biedne samotne porzucone świeżutkie :loveu::loveu::loveu: Oćcie do madzi na tymczas :bigok: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Medorowa']ja, ja, ja:Cool!: :loveu::loveu:tak myślałam że Ciebie tam brakuje :multi: Oćcie do madzi na tymczas :bigok: zostały bidulki w Domu Stałym :cool1:.....nawet do Mnie Rządowa podjechać nie chciały :shake:.............:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ufffff nadrobiłam... zaś sie zaśliniłam na tą sałateczke.... właśnie zezarłam kolacje ... chyba uda mie sie przybrać na wadze jak tak dalej bede wpieprzac :multi::multi: japkowa.... koffom cie :loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ma Jabluszkowa, kiedy dasz new photo krosia? Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Ma Jabluszkowa, kiedy dasz new photo krosia? Krosiu też sie nie zmienił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: i nie twa jabłuszkowa ino mła :grins: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']Krosiu też sie nie zmienił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: :razz::razz:nie wiadomo :roll: i nie twa jabłuszkowa ino mła :grins: no zaś se przywłaszczyłaś Naszą Dzapkową :mad::mad:......Nasza Rządowa twoja ....wszystko zabierasz :placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']no zaś se przywłaszczyłaś Naszą Dzapkową :mad::mad:......Nasza Rządowa twoja ....wszystko zabierasz :placz::placz::placz: nie no nie przesadzaj.... nie wszytko:roll: Twoja wypłata może być nasza.... Twój pies może być nasz ..... mój kretinizm... też sie nim podziele :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']Krosiu też sie nie zmienił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: i nie twa jabłuszkowa ino mła :grins: Mla tez:razz: trza siv podzielic:eviltong: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Mla tez:razz: trza siv podzielic:eviltong: nie kłóć sie ... przybieram na wadze ... niedługo wpadne do ciebie jako sumo i sie z tobą rozprawie :diabloti: zastanawia mnie jedna rzecz... zamiast "e" wklikujesz "v" :hmmmm: troche w zupełnie innych miejscach sa te klawiszki :niewiem: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']nie no nie przesadzaj.... nie wszytko:roll: Twoja wypłata może być nasza.... Twój pies może być nasz ..... mój kretinizm... też sie nim podziele :evil_lol::evil_lol: :hmmmm: myślisz ze tego kretynizmu starczy na 2 :razz::razz:...no ale jakos damy rade bo wypłaty ....nie sądzę :roll:...ale masz mieć podziele się z Tobą Moim psem ale Legwan i Klocek też jest Nasz ale ptasiek Papug Twój :grins: Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko jabluszkowa ilv tu slodkosciWitaj....czestuj sie :loveu: [quote name='evaxon']cze ciastkaro:loveu:że ja.........to dla Klockowej było ja nawet kawałeczka nie uszczkłam :roll: [quote name='jonQuilla']ktoś coś wspominał o sałatce owocowej a tak się składa że dzisiaj robiłam bo miałam ochotę :eviltong::eviltong::eviltong: To dla mnie...dziękuje :diabloti: [quote name='Medorowa']ja, ja, ja:Cool!: WIEDZIAłAM tylko nie chciałam mówić bo to to jakies takie najbrzydsze :diabloti: Oćcie do madzi na tymczas :bigok: Nie nie pójda one nie są sojowe :diabloti: [quote name='clockwork']ufffff nadrobiłam... zaś sie zaśliniłam na tą sałateczke.... właśnie zezarłam kolacje ... chyba uda mie sie przybrać na wadze jak tak dalej bede wpieprzac :multi::multi: No jeszcze jak pogrilujesz to ohohohoho japkowa.... koffom cie :loveu::loveu::loveu: no ja tyż cie koffom jak diobliiiiiii [quote name='Izabela124.']Ma Jabluszkowa, kiedy dasz new photo krosia?Nic nie słysze ......... :siara: [quote name='clockwork'] i nie twa jabłuszkowa ino mła :grins: [quote name='Alicja']no zaś se przywłaszczyłaś Naszą Dzapkową :mad::mad:......Nasza Rządowa twoja ....wszystko zabierasz :placz::placz::placz:Bijcie się............:grins: Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 cześć :multi::multi::loveu: kochana dzisiaj kawki nie będzie, skończyła się śmietanka :roll: :eviltong: :) kupię jak będę wracać ze szkoły ;) :evil_lol: Quote
BeaC Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ale dobrze trafiła................ jakieś ciacho( zostawię Wam:diabloti:) i sałateczka mniam mniam aj ja jeszcze nie śniadaniowałam więc, się poczestuję:multi::multi::multi: aleś jabkłowita..rozrywana :razz: no no no Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi::loveu: kochana dzisiaj kawki nie będzie, skończyła się śmietanka :roll: :eviltong: :) kupię jak będę wracać ze szkoły ;) :evil_lol: No masz dzisiaj się wszystko sprzysięgło przeciw mnie:placz: W domu tez mi się mleko skonczyło i pije kaff bez mlyka - nie smakuje mi fcale ale pije z nadzieja że już za chwil kilka wejde na mojego bloga i tam bedzie na mnie czekała kaffa ze śmietanką od Żonkilki a tu co -DUPA nie ma....ehhhhhh ide [quote name='BeaC']ale dobrze trafiła................ jakieś ciacho( zostawię Wam:diabloti:) i sałateczka mniam mniam aj ja jeszcze nie śniadaniowałam więc, się poczestuję:multi::multi::multi: aleś jabkłowita..rozrywana :razz: no no no cześć głoda zbłąkana dziecinko ....częstu się tym co zostało :diabloti: Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='agbar']przynioslam ci prezent:diabloti: hahahahahahaha........a wydoisz mi?:razz: Qurde to bardziej na byka wyglada:diabloti: Quote
agbar Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']hahahahahahaha........a wydoisz mi?:razz: Qurde to bardziej na byka wyglada:diabloti: jak troche pomieszkam na mojej wsi to moze i doic sie naucze:evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='agbar']jak troche pomieszkam na mojej wsi to moze i doic sie naucze:evil_lol:Byki?:crazyeye::diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Byki?:crazyeye::diabloti::evil_lol: jak dobrze sie bede uczyc to i byka nie oszczedze:diabloti: Quote
apple Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='agbar']jak dobrze sie bede uczyc to i byka nie oszczedze:diabloti: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................nie wiem co powiedziec:roll::evil_lol: Quote
agbar Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='apple']uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................nie wiem co powiedziec:roll::evil_lol: to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bylo bardzo wymowne:evil_lol:juz nic nie dodawaj:evil_lol: Quote
Recommended Posts