justysiek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 czesc:bigok::hand: u nas jest troszke fotkow zapaszamy bo cie dawno u nas nie bylo:roll::-(:placz: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='agbar']jedno tylko na tym swiecie jest pewne.....ze u Dzapkowej rano kawa:diabloti: witom cie rybenko:loveu::loveu:Taaaaa kawa to podstawa :diabloti: Witaj wiewióreczko :evil_lol: [quote name='Alicja'] to ja w tej czapce niewidce będę :oops::roll: eeeee ja juz jestem ten Bury Kapturek:mad: Cze Dzapuszko po ran wtórny :loveu::multi::loveu: czeeee wykąpana :eviltong: [quote name='bGirl']puk puk jabłuszkowa?! Kto tam?:eviltong: [quote name='justysiek']czesc:bigok::hand: u nas jest troszke fotkow zapaszamy bo cie dawno u nas nie bylo:roll::-(:placz:Zwijam kiece i lece :evil_lol: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Fuga***']Cześć, Jabłuszka z cynamonem :-)No cześć Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Fuga***']Cześć, Jabłuszka z cynamonem :-) jessoooo... ale bym se zjadła jabłecznik :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']jessoooo... ale bym se zjadła jabłecznik :loveu::loveu: Się cos skombinuje bedzie cacy Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Się cos skombinuje bedzie cacy coś mi sie wydaje że wezma psa na przechadzke w strone cukierni :roll: Quote
BeaC Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork'] i na ploty ja to ta w środku :cool1: ta z czerwionymi oczami...............mogę być.............JA plisss ale dobrze trafiłam na jakies ciacho Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Włala :razz: śmietanka czy ta zbita piana for ju.. a reszta dla mła ide z psem na spacer :roll::roll: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='BeaC']ta z czerwionymi oczami...............mogę być.............JA plisss No dobssszzz......tylko czemu tak bardzo chcesz mieć czerwone oczy....zabalowałaś?:razz::diabloti: ale dobrze trafiłam na jakies ciachoNo masz i się wprosiła.....no oć oć :evil_lol: [quote name='clockwork'] śmietanka czy ta zbita piana for ju.. a reszta dla mła nie lubisz smietanki :roll:......HA więcej dla mnie :evil_lol::diabloti: ide z psem na spacer :roll::roll:Buhahahahaha:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 w środku Klocusiowa ....Ja w czapce niewidce ....Ty Dżapko to szere jesteś ...po prawej :razz::razz:obok Ciebie siedzi Bea z czerwonymi okima ....a kole mnie to kto :hmmmm: [quote name='clockwork'] ide z psem na spacer :roll::roll: wpadnij koffaniutka z tego spacerku do mła :loveu::loveu::loveu:a tym zawiniątkiem ;)a ja kaff postawie ;) Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'] w środku Klocusiowa ....Ja w czapce niewidce ....Ty Dżapko to szere jesteś ...po prawej :razz::razz:obok Ciebie siedzi Bea z czerwonymi okima ....a kole mnie to kto :hmmmm: No przeca juz mówiłam że klocusiowa już wczesniej wskazała że to w tej czapce to JO! Ty jesteś to Zółte :evil_lol: wpadnij koffaniutka z tego spacerku do mła :loveu::loveu::loveu:a tym zawiniątkiem ;)a ja kaff postawie ;)Hihihi :eviltong: Dowciapna!:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Hihihi :eviltong: Dowciapna!:evil_lol: aleś namieszała z tym Who is Who :evil_lol::evil_lol: ja dowcipna :razz::razz:...jestem śmiertelnie poważna Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']aleś namieszała z tym Who is Who :evil_lol::evil_lol: Ja nie namieszałam ja tam od poczatku byłam zakapturzona :eviltong: ja dowcipna :razz::razz:...jestem śmiertelnie poważna no wiedze własnie :cool1: A w głowie ci się nie kręci :razz: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 wrócilim ze psacera.... niesamowita historia sie mi przydarzyła ;) wyszłam ze psem... a ten ciągnie i ciągnie... myślałam że w miejsce gdzie często spotyka sie z pocieczkową amstaffką.. ale nie... przeszedł to miejsce ... ciągnie mnie dalej.... nagle po lewej mej stronie ukazuje sie budynek.... a w oknie budynku "coś" puka w szybke, uśmiecha sie :grins: i woła.... "chooo klockowa choooo, zabierz nas do domu" ... oczywiście weszłam i zabrałam biedne samotne porzucone świeżutkie :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']wrócilim ze psacera.... niesamowita historia sie mi przydarzyła ;) wyszłam ze psem... a ten ciągnie i ciągnie... myślałam że w miejsce gdzie często spotyka sie z pocieczkową amstaffką.. ale nie... przeszedł to miejsce ... ciągnie mnie dalej.... nagle po lewej mej stronie ukazuje sie budynek.... a w oknie budynku "coś" puka w szybke, uśmiecha sie :grins: i woła.... "chooo klockowa choooo, zabierz nas do domu" ... oczywiście weszłam i zabrałam biedne samotne porzucone świerzutkie :loveu::loveu::loveu: Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']wrócilim ze psacera.... niesamowita historia sie mi przydarzyła ;) wyszłam ze psem... a ten ciągnie i ciągnie... myślałam że w miejsce gdzie często spotyka sie z pocieczkową amstaffką.. ale nie... przeszedł to miejsce ... ciągnie mnie dalej.... nagle po lewej mej stronie ukazuje sie budynek.... a w oknie budynku "coś" puka w szybke, uśmiecha sie :grins: i woła.... "chooo klockowa choooo, zabierz nas do domu" ... oczywiście weszłam i zabrałam biedne samotne porzucone świeżutkie :loveu::loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/161/c3bea9ce985b241e.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:oć ja was wszystkie razem cuzamen przygarne :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti: powaga ... jak bum cyk cyk... i zrobiłam se kawke i je zeżeram ... jedno po drugim ... po kawałeczku :loveu::loveu::diabloti: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork'] powaga ... jak bum cyk cyk... i zrobiłam se kawke i je zeżeram ... jedno po drugim ... po kawałeczku :loveu::loveu::diabloti: sadystka a one do cię ponoć tak ładnie machały a teraz już nie maja rączkóf :placz: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork'] powaga ... jak bum cyk cyk... i zrobiłam se kawke i je zeżeram ... jedno po drugim ... po kawałeczku :loveu::loveu::diabloti: :placz::placz::placz:tak sama ....samotna musiałaś dokonać konsumpcji :roll: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']sadystka a one do cię ponoć tak ładnie machały a teraz już nie maja rączkóf :placz: nooo nie mają :roll: i japka też zezarłam :cool1: alem pełna :mdleje: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork'] nooo nie mają :roll: i japka też zezarłam :cool1: alem pełna :mdleje: a było siem podzielić :cool1: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']a było siem podzielić :cool1: ide zawiązac sadełko koło Klocusia.... pogadam z nim troche :roll::oops: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']ide zawiązac sadełko koło Klocusia.... pogadam z nim troche :roll::oops: :obrazic: jak sie miga od temata :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts