Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']jedno tylko na tym swiecie jest pewne.....ze u Dzapkowej rano kawa:diabloti:
witom cie rybenko:loveu::loveu:Taaaaa kawa to podstawa :diabloti:
Witaj wiewióreczko :evil_lol:

[quote name='Alicja']

to ja w tej czapce niewidce będę :oops::roll:

eeeee ja juz jestem ten Bury Kapturek:mad:

Cze Dzapuszko po ran wtórny :loveu::multi::loveu:
czeeee wykąpana :eviltong:

[quote name='bGirl']

puk puk
jabłuszkowa?!

Kto tam?:eviltong:

[quote name='justysiek']czesc:bigok::hand: u nas jest troszke fotkow zapaszamy bo cie dawno u nas nie bylo:roll::-(:placz:Zwijam kiece i lece :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

i na ploty

ja to ta w środku :cool1:

ta z czerwionymi oczami...............mogę być.............JA

plisss

ale dobrze trafiłam na jakies ciacho

Posted

[quote name='BeaC']ta z czerwionymi oczami...............mogę być.............JA

plisss
No dobssszzz......tylko czemu tak bardzo chcesz mieć czerwone oczy....zabalowałaś?:razz::diabloti:

ale dobrze trafiłam na jakies ciacho
No masz i się wprosiła.....no oć oć :evil_lol:

[quote name='clockwork']
śmietanka czy ta zbita piana for ju.. a reszta dla mła
nie lubisz smietanki :roll:......HA więcej dla mnie :evil_lol::diabloti:

ide z psem na spacer :roll::roll:
Buhahahahaha:evil_lol:

Posted

w środku Klocusiowa ....Ja w czapce niewidce ....Ty Dżapko to szere jesteś ...po prawej :razz::razz:obok Ciebie siedzi Bea z czerwonymi okima ....a kole mnie to kto :hmmmm:

[quote name='clockwork']

ide z psem na spacer :roll::roll:

wpadnij koffaniutka z tego spacerku do mła :loveu::loveu::loveu:a tym zawiniątkiem ;)a ja kaff postawie ;)

Posted

[quote name='Alicja']
w środku Klocusiowa ....Ja w czapce niewidce ....Ty Dżapko to szere jesteś ...po prawej :razz::razz:obok Ciebie siedzi Bea z czerwonymi okima ....a kole mnie to kto :hmmmm:

No przeca juz mówiłam że klocusiowa już wczesniej wskazała że to w tej czapce to JO! Ty jesteś to Zółte :evil_lol:

wpadnij koffaniutka z tego spacerku do mła :loveu::loveu::loveu:a tym zawiniątkiem ;)a ja kaff postawie ;)
Hihihi :eviltong: Dowciapna!:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Hihihi :eviltong: Dowciapna!:evil_lol:

aleś namieszała z tym Who is Who :evil_lol::evil_lol:

ja dowcipna :razz::razz:...jestem śmiertelnie poważna

Posted

[quote name='Alicja']aleś namieszała z tym Who is Who :evil_lol::evil_lol:
Ja nie namieszałam ja tam od poczatku byłam zakapturzona :eviltong:
ja dowcipna :razz::razz:...jestem śmiertelnie poważna no wiedze własnie :cool1: A w głowie ci się nie kręci :razz:

Posted

wrócilim ze psacera.... niesamowita historia sie mi przydarzyła ;)

wyszłam ze psem... a ten ciągnie i ciągnie... myślałam że w miejsce gdzie często spotyka sie z pocieczkową amstaffką.. ale nie... przeszedł to miejsce ... ciągnie mnie dalej.... nagle po lewej mej stronie ukazuje sie budynek.... a w oknie budynku "coś" puka w szybke, uśmiecha sie :grins: i woła.... "chooo klockowa choooo, zabierz nas do domu" ...
oczywiście weszłam i zabrałam biedne samotne porzucone świeżutkie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']wrócilim ze psacera.... niesamowita historia sie mi przydarzyła ;)

wyszłam ze psem... a ten ciągnie i ciągnie... myślałam że w miejsce gdzie często spotyka sie z pocieczkową amstaffką.. ale nie... przeszedł to miejsce ... ciągnie mnie dalej.... nagle po lewej mej stronie ukazuje sie budynek.... a w oknie budynku "coś" puka w szybke, uśmiecha sie :grins: i woła.... "chooo klockowa choooo, zabierz nas do domu" ...
oczywiście weszłam i zabrałam biedne samotne porzucone świerzutkie :loveu::loveu::loveu:

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']wrócilim ze psacera.... niesamowita historia sie mi przydarzyła ;)

oczywiście weszłam i zabrałam biedne samotne porzucone świeżutkie :loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu:oć ja was wszystkie razem cuzamen przygarne :loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti:

powaga ... jak bum cyk cyk...

i zrobiłam se kawke i je zeżeram ... jedno po drugim ... po kawałeczku :loveu::loveu::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']

i zrobiłam se kawke i je zeżeram ... jedno po drugim ... po kawałeczku :loveu::loveu::diabloti:

sadystka a one do cię ponoć tak ładnie machały a teraz już nie maja rączkóf :placz:

Posted

[quote name='clockwork']

:placz::placz::placz:tak sama ....samotna musiałaś dokonać konsumpcji :roll: