apple Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='Medorowa']Dżapuszkowa widok tej dwójki wywołuje serdeczny uśmiech na mojej twarzy:p:p http://img206.imageshack.us/img206/2699/tnobraz093ql6.jpgNiezmiernie mnie cieszy umiechnieta Medorkowa :loveu: [quote name='Helga&Ares']czeeeeć Trufelku :multi: hono mi otworz drzwi bo stojee i oć na obiadek do nas bo ci stygnie:roll: aaa i mushe przyznac ze te foty sa rozkoszne!U mnie zawsze otworem drzwi stoją.....a obiadek juszzz zimny przyde jutro na ciepły.....cieszkam że foty ci się podobają:loveu: [quote name='sota36']Bry - sloneczny, ale chyba zimny ( nie wiem, bo pies nie nche isc na siq - spi!!!) Czymalenstwo faktycznie takie grozne? Bo tak niewinnie wyglada hihihih Zimnnnnoooooooo jak diabli nie wychodźcie na siq. A dzidzia baaardzo groźna :evil_lol::eviltong: Quote
jonQuilla Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 cześć sis :) :loveu::loveu::multi: standardowo mam kawusię :) Quote
teqquila Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Siema Dzapuszkowa ty moja :P:evil_lol: jeziemy razem hehehe Quote
BeaC Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 widziałam foty na wsteczu:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 http://img20.imageshack.us/img20/8908/tnobraz091bt9.jpg hahaha ktos tu chce zjesc tyłeczek pieskowi:siara: http://img515.imageshack.us/img515/2448/tnobraz097xr1.jpg oooooo jak słodkoo:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 puk puk... widziałam wsteczne foty widziałam piłeczke... widziałam śpiącą krórewne widziałam.... wsjo widziałam... nic przedemną nie ukryjesz :diabloti: noooo i kawke szatana też widziałam :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć sis :) standardowo mam kawusię :) Oj sisko jak zwykle piekna kaffa a dzisiaj co? Nie ma jeszcze? :diabloti: [quote name='teqquila']Siema Dzapuszkowa ty moja :P jeziemy razem heheheJademy!:diabloti: [quote name='Izabela124.']witanko jabluszkowaWitanko Izuś :loveu: [quote name='BeaC']widziałam foty na wsteczu:diabloti: Noooooooo ja mysle że widziałaś :diabloti: [quote name='evaxon']http://img20.imageshack.us/img20/8908/tnobraz091bt9.jpg hahaha ktos tu chce zjesc tyłeczek pieskowi:siara: http://img515.imageshack.us/img515/2448/tnobraz097xr1.jpg oooooo jak słodkoo:loveu:cześć Effcia.......konsumpcja to jej ulubione zajęcie jak narazie :evil_lol: [quote name='clockwork']puk puk... widziałam wsteczne foty widziałam piłeczke... widziałam śpiącą krórewne widziałam.... wsjo widziałam... nic przedemną nie ukryjesz :diabloti: noooo i kawke szatana też widziałam :loveu::loveu:Ty szpiegulo........ wszystko wykukasz :diabloti::evil_lol:...........Dobrze że kaffke widziałaś a nie wypiłaś bo wiem że ty tak potrafisz :evil_lol: [quote name='tygra']doberek Jabłuszkowa :) [quote name='Medorowa']Cze Krosiowa:grins::grins: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:cze Dżapkowa;) Po trzykroć WITAM WAS!:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 dziś ja przyszłam z kaffka.... i na ploty ja to ta w środku :cool1: Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Cześć :) :loveu: :multi: coś mi dogo dzisiaj rano nie chciało chodzić i dlatego kawa taka spóźniona ciut ale grunt że jest :) Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']dziś ja przyszłam z kaffka.... i na ploty ja to ta w środku :cool1: dzięki ci dobra kobieto....oć poplocimy ino dlaczemu ty to ta najładniejsza???? Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']dzięki ci dobra kobieto....oć poplocimy ino dlaczemu ty to ta najładniejsza???? bo medorowej z nami nie ma :razz::razz: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='jonQuilla']Cześć :) :loveu: :multi: coś mi dogo dzisiaj rano nie chciało chodzić i dlatego kawa taka spóźniona ciut ale grunt że jest :) mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:loveu: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']bo medorowej z nami nie ma :razz::razz:A no taaaak :splat:.Ale niepokoi mnie jeszcze jedno:roll:......która to niby JA?:roll: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']A no taaaak :splat:.Ale niepokoi mnie jeszcze jedno:roll:......która to niby JA?:roll: niech bedzie że ta po mojej prawej ;) Quote
Medorowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']dziś ja przyszłam z kaffka.... Coś pływa w tej kawie:roll::roll::roll: Doberek:p Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Medorowa']Coś pływa w tej kawie:roll::roll::roll: Doberek:p Witaj piekna :evil_lol: No jak to co pływa........Klocusiowa :evil_lol::eviltong: [quote name='clockwork']niech bedzie że ta po mojej prawej ;)No niech bedzie nie wiele widać więc moge to byc ja!:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Medorowa']Coś pływa w tej kawie:roll::roll::roll: Doberek:p ooooo.... uderz w stół a medorowa sie pojawia nie cosik pływa ino przeca pisałam że ide wymoczyć pośladki.... no i mocze :grins: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']ooooo.... uderz w stół a medorowa sie pojawia nie cosik pływa ino przeca pisałam że ide wymoczyć pośladki.... no i mocze :grins: Buhahahahahahahahahahahaha....nic dodac nic ująć :diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 jedno tylko na tym swiecie jest pewne.....ze u Dzapkowej rano kawa:diabloti: witom cie rybenko:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']dziś ja przyszłam z kaffka.... oooo prawie jak Klocusiowa :razz::razz: i na ploty ja to ta w środku :cool1: ale nam się na gadanie zebrało :razz::razz: [quote name='clockwork']niech bedzie że ta po mojej prawej ;) to ja w tej czapce niewidce będę :oops::roll: Cze Dzapuszko po ran wtórny :loveu::multi::loveu: Quote
Recommended Posts