apple Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 madzia i medor napisał(a):A pewnie, ze dam znać:multi: :multi: Ale nie wiem kiedy przyjdzie, mam nadzieję, że w poniedziałek albo najpóźniej we wtorek:cool1: Ale Medorek i tak ma skaleczona łapkę po dzisiejszym spacerku:shake: i mam nadzieję, ze zaleczy się, jak najprędzej , a na dodatek mucha końska ugryzła go pod oczkiem i ma spuchnięte :shake: Ooooooo co to za kontuzje są?:-( Ucałuj maluszka rekonwalescenta ode mnie w sam środeczek dziubeczka tak na lepsze gojenie:loveu: :loveu: :loveu: P.S. A twój wczoraj nabawił się kontuzji a mój zafundował tarzanko w ...... nie będę kończyła Quote
Iza i Fidel Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 madzia i medor napisał(a):A pewnie, ze dam znać:multi: :multi: Ale nie wiem kiedy przyjdzie, mam nadzieję, że w poniedziałek albo najpóźniej we wtorek:cool1: Ale Medorek i tak ma skaleczona łapkę po dzisiejszym spacerku:shake: i mam nadzieję, ze zaleczy się, jak najprędzej , a na dodatek mucha końska ugryzła go pod oczkiem i ma spuchnięte :shake: OOOO,jaki biedak:-( ucaluj skosnookiego ode mnie:loveu: Niech szybko wraca do sil ! Quote
apple Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 madzia i medor napisał(a):A gdzie fotki :mad: :mad: :mad: :shake: Kochana moje wszystkie foteczki poszły w kosmos. Siadł mi twardy dysk i teraz mam nowy i startuję od zera więc mnie nie załamuj proszę:shake: . W chwili obecnej nie mam nic..... nic, nic, nic. Ale nie łam się zrobię nowe tylko że niestety w drugiej połowie sierpnia dopiero bo kumpela od której mam aparat wyjechała na wakacje. tak że sorki ale obiecuję będą! Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :-oi nie będzie fotek Kronosika....a my dziś spotkalismy Kronosa / też boxio tylko pręgowany/i było bieganko:p Buziaczki dla biedulka Medorka:loveu: Quote
Medorowa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Buziaczki dla biedulka Medorka:loveu: Dziękujemy:multi: :multi: Medorek ma sie już b. dobrze:p A na zdjęcia (nie)cierpliwie poczekamy:p Quote
leemonca Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 my - leemonca i Hakerek - przyłączamy się do tych " (nie) cierpliwych" i czekamy na zdjęcia :smile: Quote
apple Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Wiem kochana że czekasz bardzo, bardzo! Ale dopiero za tydzień bede miała aparacik to mu popstrykam! Słowo! Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 I znowu Nas olewa:placz::placz::placz: :mad: Quote
Mi. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='apple']Wiem kochana że czekasz bardzo, bardzo! Ale dopiero za tydzień bede miała aparacik to mu popstrykam! Słowo! A jaki?:):):):) Quote
apple Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 madzia i medor napisał(a):I znowu Nas olewa:placz::placz::placz: :mad: Oj Madzia - jak możesz!:shake: Nie olewam, nie olewam tylko kumpela mi nie porzyczyła aparatu:mad: . No! I ja teraz muszę się wstydzić:oops: . Ale w ten weekend wyjeżdżamy ze znajomymi na nasze "rancho" to zdjęcia będą na pewno bo kolega który z nami jedzie to po prostu miłośnik robienia zdjęć ja to mówię na niego "japończyk na wycieczce" bo wszędzie zabiera aparat i pstryka. Zrobimy zdjęcia Krosia i wstawię. I proszę mnie tu takich rzeczy nie pisać!!!;) :cool3: Quote
apple Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']A jaki?:):):):) Oj Luthien żebym to ja miała głowę do modeli i typów aparatów:shake: Nigdy nie mogę tego spamiętać ale wiem że to na pewno Canon. Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 w takim razie będziemy baaaardzo cierpliwier czekać, ale po powrocie z rancho prosimy o zasypanie nas fotkami :cool3: Tak w ogóle to dzieńdoberek :multi: Quote
Medorowa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 apple napisał(a):Oj Madzia - jak możesz!:shake: Nie olewam, nie olewam tylko kumpela mi nie porzyczyła aparatu:mad: . No! I ja teraz muszę się wstydzić:oops: . Ale w ten weekend wyjeżdżamy ze znajomymi na nasze "rancho" to zdjęcia będą na pewno bo kolega który z nami jedzie to po prostu miłośnik robienia zdjęć ja to mówię na niego "japończyk na wycieczce" bo wszędzie zabiera aparat i pstryka. Zrobimy zdjęcia Krosia i wstawię. I proszę mnie tu takich rzeczy nie pisać!!!;) :cool3: He he, musiałam, bo wiedziałam, że zareagujesz Moniczko;) :multi: :multi: No to czekamy :p Quote
apple Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']w takim razie będziemy baaaardzo cierpliwier czekać, ale po powrocie z rancho prosimy o zasypanie nas fotkami :cool3: Tak w ogóle to dzieńdoberek :multi: Hej!!! Miło mi! Quote
apple Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 madzia i medor napisał(a):He he, musiałam, bo wiedziałam, że zareagujesz Moniczko;) :multi: :multi: No to czekamy :p Hej Madzia co to za niecne podstępy!!!:cool3: Nie ładnie tak stresować kolezanki!!!! Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Hallo :candle: :candle: :candle: :candle: Quote
apple Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='madzia i medor']Hallo :candle: :candle: :candle: :candle: Hej! hej! Ozdywam się z zaświatów!:oops: Quote
apple Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Bardzoooo Was wszystkich przepraszam! Dawno mnie nie było! Ale sie bardzo w moim zyciu ostatnio zamieszało i najpierw musiałam się z tym wszystkim poukładać. Na poczatku nie mogłam się odezwać a potem nie byłam w stanie! Ale Na szczęście moje gorsze dni minęły i jestem do dyspozycji. Niecierpliwie czekam na kontakt z Wami kochani!!!:loveu: Mam nadzieję że mi wybaczycie??? Quote
apple Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 mam foteczki mojej żabci, których na pewno jeszcze nie widzieliśie. Biorę się do zamieszczania. Quote
apple Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 To moja Titunia na spacerku- Jak jeszcze wychodził bez smyczy bo teraz zrobił się z niego taki urwis że zaczynamy szkolenia od poczatku: A to ostatnio moje ulubione zdjęcie - mój mały kosmita! A tak wyglada zadowolony piesio! Quote
apple Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 A to kolejne foteczki mojej Titulinki. Ale mam jęzorek;) I zgrabna linię :) A to mój wampirek szajbusek:loveu::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 siemanko:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: superrrrr:multi: Quote
Medorowa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No nie wierzę kto to do nas wrócił:-o Cieszę się, że te gorsze dni minęły:p :p Wkońcu można znowu tego przystojniaka pooglądać:p Quote
Recommended Posts