basia2202 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='apple']Basiu! Jest tylko jedno Jabłuszko i to chłopak;) no doobra... czyli jednak papierówek;):p gratuluję oczywiście :loveu: kurcze, no nie wiedziałam, że na takim usg 3d to tak wyraźnie wszytko widać... i że nózie i stópki i inne... przyrośla... :cool3: a dobrze wszystko? zdrowi? Quote
apple Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='basia2202'] no doobra... czyli jednak papierówek;):p gratuluję oczywiście :loveu: kurcze, no nie wiedziałam, że na takim usg 3d to tak wyraźnie wszytko widać... i że nózie i stópki i inne... przyrośla... :cool3: a dobrze wszystko? zdrowi?No wszystko rewelacyjnie widać......a jak przełączają na 4D to jest dopiero frajda!!!! Tak Basieńko...wszystko dobrze....zdrowi wszyscy, maluszek też ;-) Doktor tylko powiedział, że ma dłuuuugaśne nogi ;-P [quote name='agbar']Wiedzialam !!! Gratulejszyn:-DHahahahahha następna wróżka......:evil_lol: Dzięki:loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a nie mówiłam? :multi::multi::multi: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: GRATULACJE :loveu: [/FONT]Oooooo kolejna:evil_lol: [quote name='Yana']gratulacje !!!! :-)Dzięki Yanusia:loveu: Trzymcie ino teraz kciuki za pomylne rozwiązanie....takie wiecie myk-myk i już:evil_lol: Quote
basia2202 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='apple']No wszystko rewelacyjnie widać......a jak przełączają na 4D to jest dopiero frajda!!!! no co Ty mówisz...? :-o a to co widać na 4D, czego nie widać na 3D?? robią takie cuda? :-o nie dowierzam :shake: :) Tak Basieńko...wszystko dobrze....zdrowi wszyscy, maluszek też ;-) Doktor tylko powiedział, że ma dłuuuugaśne nogi ;-P no to gut, że gut :p będzie koszykarz jak nic :razz: :cool3: to mówiłam ja - wszystkowiedząca wróżka Cecylia :diabloti: no... ewentualnie, gdybym się myliła, to na pewno siatkarz :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 ja ściałam zapytać czy było też zdjątko twarzy czy tylko się przedstawi łpo mesku ;) Quote
apple Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='basia2202']no to gut, że gut :p będzie koszykarz jak nic :razz: :cool3: to mówiłam ja - wszystkowiedząca wróżka Cecylia :diabloti: no... ewentualnie, gdybym się myliła, to na pewno siatkarz :evil_lol: No co ty! Ty i omyłki?! To NIE jest możliwe- absolutnie!!!!:evil_lol: Quote
apple Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Yana']będziemy trzymać mocno zaciśnięte :-)[/QUOTE] Dziekujemy:loveu: Quote
apple Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Alicja']ja ściałam zapytać czy było też zdjątko twarzy czy tylko się przedstawi łpo mesku ;)[/QUOTE] Hmmm no ni mam zdjęcia paszportowego niestety:roll: Ino jojka dał se sfocić:roll: Reszte mam na filmie ale to w kurniku;) Quote
basia2202 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='apple']No co ty! Ty i omyłki?! To NIE jest możliwe- absolutnie!!!!:evil_lol: och dziekuje Ci jabłuszko moja, że tak wierzysz w me wróżbiarskie zdolności :p Quote
apple Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Alicja']to ja uderzam jajka na gorąco pooglądać ;) Ale jeszcze nie wstawiłam:roll: Quote
apple Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='basia2202']och dziekuje Ci jabłuszko moja, że tak wierzysz w me wróżbiarskie zdolności :p NA mnie zawsze możesz liczyć- Cecylio:p Quote
basia2202 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [COLOR=Purple][B]cześćć:) to ja, wróżka Cecylia :diabloti: wróżę Ci, że dobrze się dziś czujesz w ten skwar :loveu: [/B][/COLOR] Quote
dbsst Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 ihahahahhahajejjejejejje mówiłam, że będzie chłopak ---- mówiłam prawda hahhaa SUPER CHŁOPAKI SA ŚWIETNE!!!!! mieliśmy taki sam balonik tylko płci miki hahaha Quote
e.v.a Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [CENTER]:diabloti: One, two – Freddy’s coming for you :diabloti: Three, four – better lock your door :diabloti: Five, six – grab your crucifix :diabloti: Seven, eight – gonna stay up late :diabloti: Nine, ten – Never sleep again [/CENTER] Quote
apple Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 e.v.a napisał(a)::diabloti: One, two – Freddy’s coming for you :diabloti: Three, four – better lock your door :diabloti: Five, six – grab your crucifix :diabloti: Seven, eight – gonna stay up late :diabloti: Nine, ten – Never sleep again yyyyyyyyyyyyyyyyy to Ty?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
e.v.a Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 apple napisał(a):yyyyyyyyyyyyyyyyy to Ty?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie freddy kruger:lol::evil_lol::diabloti: Quote
agbar Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Monika....gdzie ty sie podziewasz???Odezwij sie i pisz co u Was!! Quote
bonita Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 No helloł :loveu: Przyszłam sprawdzić czy Wy som:diabloti: Quote
apple Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 agbar napisał(a):Monika....gdzie ty sie podziewasz???Odezwij sie i pisz co u Was!! No bywam tu sporadycznie.;) U siebie znacznie częściej;) Co u nas.......w sumie dobrze. Rośniemy wzdłuż i w szerz:evil_lol: Mały już tak się wierci, że nieraz to łzy w oczach stają jak kopniaka zasadzi:evil_lol: Ciężkawo mi sie robi i doskwiera fakt, że wiążąc buty można sie spocić:evil_lol: Poza tym Alusia niedługo rozpoczyna przedszkole:roll: I nie przyznam się kto jest tym faktem bardziej zaniepokojony, ja czy ona:roll: Poza tym zgubiła swoją ukochaną przytulankę z którą się nigdy od ponad roku nie rozstawała i ostatnie dwa dni to katorga. Ciągle o nia pyta i płacze:shake: A najgorsze, że nie mogę jej nigdzie odkupić. Szukam i nic:shake: Wygląda jakby ją wyprodukowano w ilości szt 1:angryy: Rozpusciłam wiec wici, ze gdyby ktoś taką widział to brać w ciemno....zapłacę każde pieniądze;) A oto rysopis:evil_lol: Miś kremowy, krótki włos, mięciutki. W różowej sukience z napisem "It's a girl" i różową kokardką na czubku głowy;) MOST WANTED!!!:evil_lol: Quote
apple Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='bonita']No helloł :loveu: Przyszłam sprawdzić czy Wy som:diabloti: Czasem som:loveu: Quote
agbar Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bylam na spacerze z Dilim ale misia nie spotkalam;-) Pokaz sie babo..jak jestes piekna:-) Quote
apple Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='agbar']Bylam na spacerze z Dilim ale misia nie spotkalam;-) Pokaz sie babo..jak jestes piekna:-) Chyba gruba:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ojaaaa czy ja o czymś nie wiem ?? tem tego nowae bejbii?? :D gratulacjeeee Quote
jonQuilla Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [FONT=Georgia]jaka tam znowu gruba? :mad: ciut okrąglejsza tylko :) a imię dla synusia już wybrane? :razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts