apple Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Alicja']kwaśno to ja mam w ustach jak chleb z naszej piekarni jem stale ten sam ...musze robić kilka dni przerwy , kupować inny i sie smak normuje hmmmm.....ale ja czesto zmieniam:roll: Quote
basia2202 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='apple']Ciebie chyba Barbaro ostro pogilało:evil_lol: Nie! Pewne jest szt 1;) że co mi się zrobiło? :roll: nic mnie nie gilało... nic... zupełnie nic :diabloti: w ogóle nie wiem, o czym Ty teraz do mnie rozmawiasz :evil_lol: a pewne to jest moja droga to, że Kopernik nie żyje :cool3: :diabloti: [quote name='apple']hmmmm.....ale ja czesto zmieniam:roll: no dlatego też mówię - to nie chleb - to bliźniaki!:roflt: jak ja Ci lubię dokuczać :p :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='apple']Ależ będziecie mieć miny jak się okaże że brak siusiaka:evil_lol: [FONT=Georgia]chłopak bez siusiaka? :crazyeye: nie ma szans na coś takiego :evil_lol:[/FONT] Quote
basia2202 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]chłopak bez siusiaka? :crazyeye: nie ma szans na coś takiego :evil_lol:[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Verdana]dobrze mówisz;)[/FONT][FONT=Verdana] ona nigdy nie miała chłopięcego dziecka w rękach, to się nie orienci, że chłopaki muszą mieć siurka :cool3: :diabloti: ja to mam chociaż chrześniaka, to widziałam :evil_lol:[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] Quote
apple Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='basia2202'] że co mi się zrobiło? :roll: nic mnie nie gilało... nic... zupełnie nic :diabloti: w ogóle nie wiem, o czym Ty teraz do mnie rozmawiasz :evil_lol: a pewne to jest moja droga to, że Kopernik nie żyje :cool3: :diabloti: no dlatego też mówię - to nie chleb - to bliźniaki!:roflt: jak ja Ci lubię dokuczać :p :diabloti: Barbaro ja Ciebie na razie grzecznie proszę o niedenerwowanie ciężarnej bo mi sie dziecko będzie jąkać:evil_lol: Wiesz co? Dokuczać zafasolkowanej.......nie ładnie.....:shake: Quote
apple Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]chłopak bez siusiaka? :crazyeye: nie ma szans na coś takiego :evil_lol:[/FONT]Nie takie cuda ta ziemia widziała:evil_lol: [quote name='basia2202'][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Verdana]dobrze mówisz;)[/FONT][FONT=Verdana] ona nigdy nie miała chłopięcego dziecka w rękach, to się nie orienci, że chłopaki muszą mieć siurka :cool3: :diabloti: ja to mam chociaż chrześniaka, to widziałam :evil_lol:[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]Dobrze, że mam ciebie Barbaro.....jakby co to mnie poinstruujesz co jest do czego:diabloti: Quote
basia2202 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='apple']Barbaro ja Ciebie na razie grzecznie proszę o niedenerwowanie ciężarnej bo mi sie dziecko będzie jąkać:evil_lol: Wiesz co? Dokuczać zafasolkowanej.......nie ładnie.....:shake: oj to tak ociupinkę....;) z miłości... :loveu: dla zdrowotności :p [quote name='apple'] Dobrze, że mam ciebie Barbaro.....jakby co to mnie poinstruujesz co jest do czego:diabloti: moja droga... noł problemos :diabloti: w razie czego wal jak w dym :cool3: :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 czy ja....................................tak ja cięgle nie widzę zdjeć :diabloti: Quote
apple Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='basia2202']oj to tak ociupinkę....;) z miłości... :loveu: dla zdrowotności :p moja droga... noł problemos :diabloti: w razie czego wal jak w dym :cool3: :evil_lol:Dla zdrowotności to sie soki pije:evil_lol: Quote
apple Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 dbsst napisał(a):czy ja....................................tak ja cięgle nie widzę zdjeć :diabloti: Jakie foty? czego foty?:roll: Quote
apple Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 agbar napisał(a):siebie pokaz!!!Z brzuchem!!! I zerknij na gie;-) No dobra...zrobie se ładną fotę to wstawię:razz: Zerknęłam i czekam.....jakby mnie nie było to napisz;) Quote
basia2202 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='apple']Dla zdrowotności to sie soki pije:evil_lol: no to ja nie wiem.. to Ty jakaś dziwna jesteś... z tymi sokami...:cool3: przecie wiadomo, że w sokach to cukier :diabloti: a cukier to ZŁO :evil_lol: Quote
apple Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='basia2202'] no to ja nie wiem.. to Ty jakaś dziwna jesteś... z tymi sokami...:cool3: przecie wiadomo, że w sokach to cukier :diabloti: a cukier to ZŁO :evil_lol: To ja w takim razie ZUA jetem:diabloti: Quote
apple Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 deer_1987 napisał(a):a zdjecia? Alicja napisał(a):gdzie fota Noooo nie zrobiłam jeszcze:roll: Quote
Alicja Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='apple']Noooo nie zrobiłam jeszcze:roll: opierdzielasz siem :diabloti: Quote
apple Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [quote name='Alicja'] opierdzielasz siem :diabloti: Nie da się ukryć:megagrin: Quote
Alicja Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Troszkę cię przybyło ;)...ale z tym fryzem fajniutko ;) Quote
apple Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Alicja']Troszkę cię przybyło ;)...ale z tym fryzem fajniutko ;) No nie da się ukryć:roll: Zwłaszcza z przodu:roll: 4 kg do przodu:roll: Quote
jonQuilla Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [FONT=Georgia]pięknie pęczniejesz :multi::multi: mam bardzo podobny kolor włosów :cool3:[/FONT] Quote
apple Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]pięknie pęczniejesz :multi::multi: mam bardzo podobny kolor włosów :cool3:[/FONT]Powiedziała bym, że ten brzuch zapie****a do przodu:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='apple']Powiedziała bym, że ten brzuch zapie****a do przodu:evil_lol: [FONT=Georgia]nie przeklinaj przy dziecku :evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts