Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

apple napisał(a):
No ja też się cieszę i z jednego i z drugiego.:loveu: Pewnie już niedługo poznam płeć.....nie mogę się doczekać:lol:

obstawiacze kurnikowi pewno jesio bardziej hhihihihihi

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]to już sobie wyobrażam jaki będzie z niego dumny paw jeśli się jego przepowiednie sprawdzą ... woda sodowa uderzy mu do głowy :shake:

[/FONT]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Hahahaha szpiegula:evil_lol:

Niommmm tak jakoś wyszło:oops:
zaraz tam szpiegula...:roll: czytam uważnie po prostu :eviltong: :diabloti:

oj jabcoku jabcoku...:shake: ja nie wiem, na jakim etapie Ty jesteś z pszczółkami i motylkami... :razz: ale takie rzeczy same to tak nie wychodzą :cool3:
no chyba, że to niepokalane poczęcie :icon_roc: :grins:

a tak serio to baaaardzo gratuluję :)
jak już będziesz wiedziała, czy to fasolka czy groszek, to daj znać :loveu:
ile to już czasu w ogóle? i jak tam samopoczucie?

Posted

apple napisał(a):
No ja też się cieszę i z jednego i z drugiego.:loveu: Pewnie już niedługo poznam płeć.....nie mogę się doczekać:lol:

:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::drinking::drinking::drinking:
na kiedy termin????????
czy będą zdjęcia twe z brzuchem???
czy będą zdjęcia małego Japka ???
ale extra
zazdroszczę -------------- mów pisz opowiadaj

JA CHCE MIEĆ BRZUCH!!!!

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:siara: a ja brzuszek widziałam i nie żebym się chwaliła :evil_lol:[/FONT]

NIE WCALE SI NIE CHWALISZ kurna znowu nie wyłączyłam klapsa hahah
i jak okrągły jak na dziewczynkę czy raczej na chłopca szpiczasty :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wiem...ja się nie znam ale mamusia wyglądała kwitnąco a to najważniejsze [/FONT]:razz:
to prorok debe mówi chłopak hahahha

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja też tak obstawiam ;) równowaga w naturze musi być zachowana :diabloti:[/FONT]
czy jest szansa, żeby tu nam sie pokazała czy nie zrób coś masz Teodora mordercę poszczuj zaatakuj zrób cos

Posted

[quote name='dbsst']czy jest szansa, żeby tu nam sie pokazała czy nie zrób coś masz Teodora mordercę poszczuj zaatakuj zrób cos

[FONT=Georgia]Obawiam się że w tej kwestii nawet taka bestia jaką jest Teodor tutaj nic nie wskóra, Jabco musi chcieć się nam zademonstrować więc możemy jedynie ładnie się uśmiechnąć[/FONT][FONT=Georgia]:laugh2_2:[/FONT][FONT=Georgia] i mieć nadzieję.
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Obawiam się że w tej kwestii nawet taka bestia jaką jest Teodor tutaj nic nie wskóra, Jabco musi chcieć się nam zademonstrować więc możemy jedynie ładnie się uśmiechnąć[/FONT][FONT=Georgia]:laugh2_2:[/FONT][FONT=Georgia] i mieć nadzieję.
[/FONT]
shit teraz trzeba jej się podlizywać bo na nas myszy pośle!!!!!!

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:siara: a ja brzuszek widziałam i nie żebym się chwaliła :evil_lol:[/FONT]
jak to widziałaś? :crazyeye: tak bez nas? :roll:

[quote name='dbsst']NIE WCALE SI NIE CHWALISZ kurna znowu nie wyłączyłam klapsa hahah
a to się tak rozróżnia?:razz: bo ja niekumata jeszcze :cool3:

Posted

[quote name='basia2202']jak to widziałaś? :crazyeye: tak bez nas? :roll:

a to się tak rozróżnia?:razz: bo ja niekumata jeszcze :cool3:
hahah jak leżałam na pato to była laska do porodu. Bedę miała Oliwkę bo wszcyscy mi mówią ze mam okrągły brzuch.............................................urodził sie OLIWIER hahahahhahahahaha

Posted

hahhaaaa...:lol:
czyli zależy od punktu widzenia/siedzenia :evil_lol:
to prawie tak, jak laski piszą na durnych portalach, żeby np. nie jeść mięsa, booo... się dziecko bez nogi urodzi :cool3:

ciążowe woodoo :diabloti:

tak jak i mity o naszych psach mordercach :cool3:

Posted

No jeszcze nie wiadomo kto tam mieszka.....bedzie wiadomo 28 czerwca bo wtedy mam termin na USG 3D.
Zobaczymy.......dzisiaj miałam sen....ale nie powiem co mi sie śniło....zobaczymy czy się sprawdzi:evil_lol:

No u mnie to teraz 16 tc.....jeszcze długo:roll:

Posted

Hahahahaha Debe już Ci sie zapomniało jak przez ten brzuch spać nie mogłaś?:evil_lol:

No termin z OM na 8 listopada a z USG na 30 października:roll:

Foty będą.....może:diabloti::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
NIE WCALE SI NIE CHWALISZ kurna znowu nie wyłączyłam klapsa hahah
a co ty mi tu takie babcine przesądy odnośnie brzuchów uskuteczniasz.....brzuch to brzuch:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wiem...ja się nie znam ale mamusia wyglądała kwitnąco a to najważniejsze [/FONT]:razz:
Te Żonkiliowa czy ty aby na pewno moją fotę widziałaś?:icon_roc: