zuzolandia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 apple napisał(a):Baaaardzo wcześnie:roflt: no sooooooo ...do chaty przyszlam o 8-15 hihihi wiec musialam odespac ;-) Tobie też Najlepszego:loveu: cmoki smoki;-) Quote
Aga K Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witajcie :buzi: wreszcie zawitalam ;) Szczesliwego Nowego Roku !!!! Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 apple napisał(a):no bo ja nie pstrykałam wczoraj....nie byłam w stanie:evil_lol: zupełnie nie rozumiem czemu :roll: a co to było tym wczoraj :roll::diabloti: Quote
Aga K Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dbsst napisał(a):zupełnie nie rozumiem czemu :roll: a co to było tym wczoraj :roll::diabloti: sobota :diabloti: :eviltong: Quote
Iv_ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Noworoczne dzień dobry Japuszko :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [FONT=Georgia]cześć siostra :multi::multi::loveu: wróciłam i pojawiam się żeby życzyć Wam wszystkiego dobrego w tym roku, samych radosnych chwil :loveu::loveu: całuję :) [/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]cześć siostra :multi::multi::loveu: wróciłam i pojawiam się żeby życzyć Wam wszystkiego dobrego w tym roku, samych radosnych chwil :loveu::loveu: całuję :) [/FONT]Oooooo dziekujemy!!!!:loveu: Cześć dziewczyny:multi: Quote
apple Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Aga K napisał(a):Czesc :hand: Co tam u was ??? ;) Hej:loveu:....a szpital mam w domu.:shake: Ledwie ja wyzdrowiałam to teraz alę rozłożyło a TZ następny w kolejce czeka:roll: Quote
zuzolandia Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 To masz nieciekawie....... uciekam bo zarazkami ciepiesz ;-) KCM ...i zdrowiejcie szybko ;-) Quote
apple Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Dziękuję za życzonka zdrowia....oby się spełniły;) A ty Inuś nie znasz maseczek higienicznych....? No wiesz w dobie sarsa i świńskiej grypy to niedopuszczalne:diabloti: TCKM:loveu: Quote
jbk Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Eeeeeeeeeeeeee.. czekaj, które to forum? Za dużo tego do odwiedzenia!! Witak Jabłuszkowa kochana :) Quote
apple Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 jbk napisał(a):Eeeeeeeeeeeeee.. czekaj, które to forum? Za dużo tego do odwiedzenia!! Witak Jabłuszkowa kochana :)Uuuuuuuuuu wyszłaś z formy:diabloti: Witaj Słonko:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='apple']Dziękuję za życzonka zdrowia....oby się spełniły;) A ty Inuś nie znasz maseczek higienicznych....? No wiesz w dobie sarsa i świńskiej grypy to niedopuszczalne:diabloti: TCKM:loveu: te maseczki mnie duszą ;-) hihihihih i jak juz WAM lepiej ??? buzioleeeeee przez ta Twoja maseczka ;-) Quote
apple Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='zuzolandia']te maseczki mnie duszą ;-) hihihihih i jak juz WAM lepiej ??? buzioleeeeee przez ta Twoja maseczka ;-) Ja już lepiej....Ala hmmm trudno powiedzieć, bo niby temperatury nie ma ale kaszel nieziemski i zapchany nos nadal ma:mdleje: Tz jeszcze chodzi:evil_lol: Cię tez całuję:loveu: Quote
apple Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 dbsst napisał(a):witam troszkę was zaniedbałam co :POkrutnie........nie wiem czy będę w stanie Ci wybaczyć:diabloti::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 no wiesz podpadać teściowej Ali fiu fiu :P Quote
apple Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 dbsst napisał(a):no wiesz podpadać teściowej Ali fiu fiu :P A co jesteś msciwa?:cool3: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 apple napisał(a):A co jesteś msciwa?:cool3: będę :evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 dbsst napisał(a):będę :evil_lol: Nie znasz Ali...........:diabloti: Quote
Recommended Posts