apple Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Medorowa']O jaaa:mdleje: podziel się:modla: A Tobie mówimy cześć Dżapuszko:hand::loveu: [FONT=Century Gothic]No chyba nie będziesz mi tutaj żarła?:mad: Cześć Medorkowa:loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No chyba nie będziesz mi tutaj żarła?:mad: Cześć Medorkowa:loveu:[/FONT] Jak dadzą, to będę:grins: Quote
apple Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Medorowa']Jak dadzą, to będę:grins: [FONT=Century Gothic]A dostałaś kiedyś pałą przez nery:mad::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='agbar']yyyyy...alez tu agresywnie:diabloti: [FONT=Century Gothic]Co ja poradzę, ze dieta wyzwala we mnie potwora:evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A dostałaś kiedyś pałą przez nery:mad::evil_lol:[/FONT] :hmmmm::hmmmm:...:hmmmm:... nie, ale zawsze może być ten pierwszy raz:grins: Quote
apple Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Medorowa']:hmmmm::hmmmm:...:hmmmm:... nie, ale zawsze może być ten pierwszy raz:grins: [FONT=Century Gothic]Nie podpuszczaj mnie....dzisiaj niewiele mi trzeba:evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie podpuszczaj mnie....dzisiaj niewiele mi trzeba:evil_lol:[/FONT] I Ty Dżapuszko przeciwko mnie:roll: Mnie nie wolno ruszać, bo i tak już jestem poszkodowana:cool1::roll: Aczkolwiek wizja "pałą po nerach" jest bardzo kusząca:diabloti: Quote
apple Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Medorowa']I Ty Dżapuszko przeciwko mnie:roll: [FONT=Century Gothic]Nie przeciwko Tobie ale przeciwko jedzeniu u mnie na blogasie:evil_lol:[/FONT] Mnie nie wolno ruszać, bo i tak już jestem poszkodowana:cool1::roll: [FONT=Century Gothic]A co się stało?:roll:[/FONT] Aczkolwiek wizja "pałą po nerach" jest bardzo kusząca:diabloti:[FONT=Century Gothic]Powiadasz, że lubisz te klimaty:razz: [/FONT] Quote
sota36 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Co Ty Dzabluszko taka wnerwiona? Zlosc pieknocie szkodzi!!!!! idz na pifffo! Quote
apple Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='sota36']Co Ty Dzabluszko taka wnerwiona? Zlosc pieknocie szkodzi!!!!! idz na pifffo! [FONT=Century Gothic]Na piwo powiadasz? bardzo chętnie ino że piwo na diecie jest zakazane:roll:[/FONT] Quote
basia2202 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co ja poradzę, ze dieta wyzwala we mnie potwora:evil_lol:[/FONT] witaj dżapaneczko:) oo.. to Ty na diecie:razz: powiem Ci, że też tak miałam na diecie w tamtym roku... przez pierwszy tydzień... a w zasadzie to dwa :diabloti: miałam ochotę wszystkich powybijać :cool3: a ja też dietę zaczynam:) byliśmy u dietetyka wczoraj... ciekawe, jak ja to przeżyję :roll: a w wolnej chwili cho do nas na foty ;) buziole, słońce!:loveu: Quote
zuzolandia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]:-o A on jest na receptę?[/FONT] niee :loveu: mozna go normalnie kupic w aptece bądz zamówić jak akurat nie mają :loveu::loveu:.... nie bedziesz nerwowa bo bedziesz se mogla wsio żreć oczywiscie w odpowiednich ilosciach :eviltong: Quote
apple Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='basia2202']witaj dżapaneczko:) oo.. to Ty na diecie:razz: powiem Ci, że też tak miałam na diecie w tamtym roku... przez pierwszy tydzień... a w zasadzie to dwa :diabloti: miałam ochotę wszystkich powybijać :cool3: a ja też dietę zaczynam:) byliśmy u dietetyka wczoraj... ciekawe, jak ja to przeżyję :roll: a w wolnej chwili cho do nas na foty ;) buziole, słońce!:loveu: [FONT=Century Gothic]No niestety.......dieta musowa:cool1: właśnie wczoraj zaczął się drugi tydzień a ja ciagle mam odbezpieczony granat w kieszeni:cool1: A co z twoją dietą? Tą co z małzem się odchudzaliscie?:roll: lecemmmm:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='zuzolandia']niee :loveu: mozna go normalnie kupic w aptece bądz zamówić jak akurat nie mają :loveu::loveu:.... nie bedziesz nerwowa bo bedziesz se mogla wsio żreć oczywiscie w odpowiednich ilosciach :eviltong: [FONT=Century Gothic]Taaa i z klopa nie wstanę:evil_lol: Ale kupie sobie na pewno;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [FONT=Georgia]cześć :loveu::loveu: pomyślałam że będziesz miała ochotę na loda wiec przyniosłam :) smacznego kochana :loveu: [/FONT] Quote
apple Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :loveu::loveu: pomyślałam że będziesz miała ochotę na loda wiec przyniosłam :) smacznego kochana :loveu: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Moja ty.......na Ciebie zawsze można liczyć:loveu:[/FONT] Quote
basia2202 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No niestety.......dieta musowa:cool1: właśnie wczoraj zaczął się drugi tydzień a ja ciagle mam odbezpieczony granat w kieszeni:cool1: A co z twoją dietą? Tą co z małzem się odchudzaliscie?:roll: lecemmmm:loveu:[/FONT] kochana... no popsulim tą dietę :roll: schudliśmy sporo.... ale potem znów nie było czasu.. nie stosowaliśmy się do zaleceń po diecie.... przed ślubem jeszcze się pilnowaliśmy, ale po... była podroż poślubna, a tam taaaakie dobre jedzonko było.... i mi strasznie przybyło znowu :placz: poza tym... tamta dieta była ok, ale... z uwagi na zdrowotne problemy Mariusza trzeba pozmieniać, więc wybraliśmy się do dietetyka - pani doktor do czwartku ma nam przygotować specjalny jadłospis - wstępnie brzmi lepiej, niż ta dieta, co ją stosowaliśmy rok temu... zobaczymy, co będzie... Quote
jonQuilla Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Moja ty.......na Ciebie zawsze można liczyć:loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]no ba :loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Powiadasz, że lubisz te klimaty:razz: [/FONT] Wszystkiego w życiu trzeba próbować:siara::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A propos, co to za diety:razz::razz::razz: Bo ja też mam zamiar na "jakąś" przejść:siara: Quote
apple Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='basia2202']kochana... no popsulim tą dietę :roll: schudliśmy sporo.... ale potem znów nie było czasu.. nie stosowaliśmy się do zaleceń po diecie.... przed ślubem jeszcze się pilnowaliśmy, ale po... była podroż poślubna, a tam taaaakie dobre jedzonko było.... i mi strasznie przybyło znowu :placz: poza tym... tamta dieta była ok, ale... z uwagi na zdrowotne problemy Mariusza trzeba pozmieniać, więc wybraliśmy się do dietetyka - pani doktor do czwartku ma nam przygotować specjalny jadłospis - wstępnie brzmi lepiej, niż ta dieta, co ją stosowaliśmy rok temu... zobaczymy, co będzie... [FONT=Century Gothic]No właśnie to jest najgorsze.....schudniesz a potem waracasz do starych nawyków. ja tez to przeszłam.....schudlam 15 kg a potem przybrałam drugie tyle:-([/FONT] Quote
apple Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no ba :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Co ja bym bez Ciebie poczęła:loveu: [/FONT] Quote
apple Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Medorowa']A propos, co to za diety:razz::razz::razz: Bo ja też mam zamiar na "jakąś" przejść:siara: [FONT=Century Gothic]Dieta niełączenia połączona z dietą niskokaloryczną;)[/FONT] Quote
Alicja Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No właśnie to jest najgorsze.....schudniesz a potem waracasz do starych nawyków. ja tez to przeszłam.....schudlam 15 kg a potem przybrałam drugie tyle:-([/FONT] [FONT=Arial] ale zoba jakie miałaś urozmaicenie :diabloti: a co do odchudzania to nie ma chyba innego sposobu jak mniejjedzenie i zero słodyczy[/FONT] Quote
Recommended Posts