Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']O jaaa:mdleje: podziel się:modla:

A Tobie mówimy cześć Dżapuszko:hand::loveu:
[FONT=Century Gothic]No chyba nie będziesz mi tutaj żarła?:mad:

Cześć Medorkowa:loveu:
[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Medorowa']:hmmmm::hmmmm:...:hmmmm:... nie, ale zawsze może być ten pierwszy raz:grins:
[FONT=Century Gothic]Nie podpuszczaj mnie....dzisiaj niewiele mi trzeba:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie podpuszczaj mnie....dzisiaj niewiele mi trzeba:evil_lol:[/FONT]
I Ty Dżapuszko przeciwko mnie:roll:
Mnie nie wolno ruszać, bo i tak już jestem poszkodowana:cool1::roll:

Aczkolwiek wizja "pałą po nerach" jest bardzo kusząca:diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']I Ty Dżapuszko przeciwko mnie:roll:

[FONT=Century Gothic]Nie przeciwko Tobie ale przeciwko jedzeniu u mnie na blogasie:evil_lol:[/FONT]

Mnie nie wolno ruszać, bo i tak już jestem poszkodowana:cool1::roll:

[FONT=Century Gothic]A co się stało?:roll:[/FONT]

Aczkolwiek wizja "pałą po nerach" jest bardzo kusząca:diabloti:[FONT=Century Gothic]Powiadasz, że lubisz te klimaty:razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='sota36']Co Ty Dzabluszko taka wnerwiona? Zlosc pieknocie szkodzi!!!!! idz na pifffo!
[FONT=Century Gothic]Na piwo powiadasz? bardzo chętnie ino że piwo na diecie jest zakazane:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co ja poradzę, ze dieta wyzwala we mnie potwora:evil_lol:[/FONT]
witaj dżapaneczko:)
oo.. to Ty na diecie:razz:
powiem Ci, że też tak miałam na diecie w tamtym roku... przez pierwszy tydzień... a w zasadzie to dwa :diabloti: miałam ochotę wszystkich powybijać :cool3:

a ja też dietę zaczynam:)
byliśmy u dietetyka wczoraj...
ciekawe, jak ja to przeżyję :roll:

a w wolnej chwili cho do nas na foty ;)

buziole, słońce!:loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]:-o A on jest na receptę?[/FONT]

niee :loveu: mozna go normalnie kupic w aptece bądz zamówić jak akurat nie mają :loveu::loveu:....

nie bedziesz nerwowa bo bedziesz se mogla wsio żreć oczywiscie w odpowiednich ilosciach :eviltong:

Posted

[quote name='basia2202']witaj dżapaneczko:)
oo.. to Ty na diecie:razz:
powiem Ci, że też tak miałam na diecie w tamtym roku... przez pierwszy tydzień... a w zasadzie to dwa :diabloti: miałam ochotę wszystkich powybijać :cool3:

a ja też dietę zaczynam:)
byliśmy u dietetyka wczoraj...
ciekawe, jak ja to przeżyję :roll:

a w wolnej chwili cho do nas na foty ;)

buziole, słońce!:loveu:
[FONT=Century Gothic]No niestety.......dieta musowa:cool1: właśnie wczoraj zaczął się drugi tydzień a ja ciagle mam odbezpieczony granat w kieszeni:cool1:

A co z twoją dietą? Tą co z małzem się odchudzaliscie?:roll:

lecemmmm:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']niee :loveu: mozna go normalnie kupic w aptece bądz zamówić jak akurat nie mają :loveu::loveu:....

nie bedziesz nerwowa bo bedziesz se mogla wsio żreć oczywiscie w odpowiednich ilosciach :eviltong:
[FONT=Century Gothic]Taaa i z klopa nie wstanę:evil_lol:
Ale kupie sobie na pewno;)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :loveu::loveu:
pomyślałam że będziesz miała ochotę na loda wiec przyniosłam :)

smacznego kochana :loveu:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Moja ty.......na Ciebie zawsze można liczyć:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No niestety.......dieta musowa:cool1: właśnie wczoraj zaczął się drugi tydzień a ja ciagle mam odbezpieczony granat w kieszeni:cool1:

A co z twoją dietą? Tą co z małzem się odchudzaliscie?:roll:

lecemmmm:loveu:
[/FONT]
kochana... no popsulim tą dietę :roll:
schudliśmy sporo.... ale potem znów nie było czasu.. nie stosowaliśmy się do zaleceń po diecie.... przed ślubem jeszcze się pilnowaliśmy, ale po... była podroż poślubna, a tam taaaakie dobre jedzonko było....
i mi strasznie przybyło znowu :placz:
poza tym... tamta dieta była ok, ale... z uwagi na zdrowotne problemy Mariusza trzeba pozmieniać, więc wybraliśmy się do dietetyka - pani doktor do czwartku ma nam przygotować specjalny jadłospis - wstępnie brzmi lepiej, niż ta dieta, co ją stosowaliśmy rok temu...
zobaczymy, co będzie...

Posted

[quote name='basia2202']kochana... no popsulim tą dietę :roll:
schudliśmy sporo.... ale potem znów nie było czasu.. nie stosowaliśmy się do zaleceń po diecie.... przed ślubem jeszcze się pilnowaliśmy, ale po... była podroż poślubna, a tam taaaakie dobre jedzonko było....
i mi strasznie przybyło znowu :placz:
poza tym... tamta dieta była ok, ale... z uwagi na zdrowotne problemy Mariusza trzeba pozmieniać, więc wybraliśmy się do dietetyka - pani doktor do czwartku ma nam przygotować specjalny jadłospis - wstępnie brzmi lepiej, niż ta dieta, co ją stosowaliśmy rok temu...
zobaczymy, co będzie...

[FONT=Century Gothic]No właśnie to jest najgorsze.....schudniesz a potem waracasz do starych nawyków. ja tez to przeszłam.....schudlam 15 kg a potem przybrałam drugie tyle:-([/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']A propos, co to za diety:razz::razz::razz:
Bo ja też mam zamiar na "jakąś" przejść:siara:
[FONT=Century Gothic]Dieta niełączenia połączona z dietą niskokaloryczną;)[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No właśnie to jest najgorsze.....schudniesz a potem waracasz do starych nawyków. ja tez to przeszłam.....schudlam 15 kg a potem przybrałam drugie tyle:-([/FONT]
[FONT=Arial]
ale zoba jakie miałaś urozmaicenie :diabloti:
a co do odchudzania to nie ma chyba innego sposobu jak mniejjedzenie i zero słodyczy
[/FONT]