Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie mów hop ;)[/FONT]

[FONT=Georgia]:roflt: kolejny dowód na to że dobre wieści szybko się rozchodzą [/FONT][FONT=Century Gothic]Znaczy ze będzie inwentaryzacja?:crazyeye:

Nic nie kumkam......normalnie to zaczyna żyć własnym życiem:evil_lol:
[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:roll: ja nie wiem czy to plotka czy nie z tym.....zaciążeniem Japkowej :cool3:
ale to racja, plotka zaczyna żyć własnym niezależnym życiem i nabiera coraz większego rozmiaru, a czasem wręcz absurdu :cool3:
Ciekawe do czego tutaj dojdziemy w końcu :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No masz......Ala normalnie jak sie spotkamy to ci do 4 liter dokopie........namąciłaś a teraz całe Dogo o tym gada.....przestań i sprostuj bo jeszcze uwierzą:roll:
[/FONT]
[FONT=Arial]
nie wolno kopać :p
[/FONT]

[quote name='Iv_']:niewiem: nie mam pojęcia kto :roll:

[FONT=Arial]:shake:....ja też nie wiem :roll:..................................................................[/FONT]:roflt:

Posted

[quote name='sota36']..Ze co ? Ze bedzie jabluszko, albo jabluszka? Nowe :)[FONT=Century Gothic]Jolaos....i ty przeciewko mnie....ehhhh:roll:[/FONT]

[quote name='halgre58']Witam się ... :multi:[FONT=Century Gothic]Witam:loveu:[/FONT]

[quote name='evaxon']wpadło jabłuszko do fartuszka za nim wskoczyła gruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak wiem to było głupie :roll:[FONT=Century Gothic]No jakby ci to delkatnie powiedzieć:roll:

baaaaardzo:megagrin:
[/FONT]

[quote name='teqquila']Efa
glupie wstydz sie :eviltong:

siema Japkowa jak sie czujesz ??
[FONT=Century Gothic]Dobrze, aczkolwiek odrobinę wzdęta.....i do razu uprzedzam domysły PO TRUSKAWKACH:cool1::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Iv_']:roll: ja nie wiem czy to plotka czy nie z tym.....zaciążeniem Japkowej :cool3:
ale to racja, plotka zaczyna żyć własnym niezależnym życiem i nabiera coraz większego rozmiaru, a czasem wręcz absurdu :cool3:
Ciekawe do czego tutaj dojdziemy w końcu :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Nie chcę wiedzieć.........nie paczam:shake:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
nie wolno kopać :p
[/FONT]

[FONT=Arial]:shake:....ja też nie wiem :roll:..................................................................[/FONT]:roflt:[FONT=Century Gothic]Jak nie wolno.....w słusznej sprawie wolno:evil_lol:

Mamunia nie uczyła, że nie wolno cyganić:razz:
[/FONT]

[quote name='evaxon']ja bym sie na miejscu jabłuszka obraziła :roll:[FONT=Century Gothic]Przecież ja żyje w notorycznym fochu:obrazic:...już mnie szyja boli:evil_lol:[/FONT]

teqquila hehe a ja bym sie nie obrazila :diabloti: tylko dorwala tego co plotkuje i :mad:
[FONT=Century Gothic]Taaaaaa też jestem tego zdania.....mam specjalna liste a na jej szczycie widnieje TEQUILASTA:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przecież ja żyje w notorycznym fochu:obrazic:...już mnie szyja boli:evil_lol:[/FONT]

W notorycznym fochu :-o to straszne, ciągle taka nabzdyczona :shake: i nie nudzi Cię to? :cool3: już nie wspomnę o szyi :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]:shake:....ja też nie wiem :roll:..................................................................[/FONT]:roflt:

Alu :crazyeye: aj myślałam, że Ty wszystko wiesz to co dzieje sie na Dogo :roll:
a tu taki siupraiz........ :roflt::roflt::roflt:

:diabloti:

Posted

[FONT=Arial]o masz.... musiałam sie cofać 5 stron żeby poczytać o jakich plotkach tu gadacie :roll::roll:

a to O TAKICH!!!!! :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

:loveu::loveu::loveu: