apple Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Medorowa']Cze przyszłam do Ciebie z wizytą:loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]O ja Cie pierdziu....ale mnie zaszczyt kopnął:multi::diabloti: [/FONT] Quote
Cieplutkaa. Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 A ja chcem więcej fotek Ślicznego :loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Może Cię rozczaruje ale nie:diabloti: bocian mnie skutecznie omija.....i dobrze. niech się teraz inne meczą:diabloti:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach ty to taka zaradna jestes , tak skutecznie odpędzasz bociany :evil_lol: Quote
apple Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach ty to taka zaradna jestes , tak skutecznie odpędzasz bociany :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Na wspomnienie tych wszystkich mąk mam naturalną antykoncepcję:diabloti:[/FONT] [quote name='Justy$ka']A ja chcem więcej fotek Ślicznego :loveu::diabloti: [FONT=Century Gothic]A nie za dużo by chciała?:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a gdzieś czytałam że [/FONT]Dżapkowa w ciaży :hmmmm: Quote
e.v.a Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a gdzieś czytałam że [/FONT]Dżapkowa w ciaży :hmmmm: :grin::grin::grin: Quote
apple Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a gdzieś czytałam że [/FONT]Dżapkowa w ciaży :hmmmm: [FONT=Century Gothic]Przestańcie bo mi wreszcie wykrakacie:evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']:grin::grin::grin: [FONT=Century Gothic]A ty sie nei śmiej. Byłaś u Klockowej? tak? A wiesz o tym ze Dilerowa też była a teraz jest w ciaży:diabloti: Dlatego mnie tam dawno nie było:evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [FONT=Georgia]:diabloti::diabloti: o doszły mnie słuchy że Jabco pączkuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamcia zawsze wie co mówi, wierze jej ;) :cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:diabloti::diabloti: o doszły mnie słuchy że Jabco pączkuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamcia zawsze wie co mówi, wierze jej ;) :cool3:[/FONT] :roflt: [FONT=Arial] Dżapkowej to nie grozi ...ponoć zaraża sie przez dotyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda głaskała Pawcia kuzynkę zaraziła sie ... Dilerowa tykła Magdę zaraziła sie ......:evil_lol: o kutwa tysz głaskałam :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
Cieplutkaa. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A nie za dużo by chciała?:razz:[/FONT] Moi rodzice tak mówią, ale o tym Ciii...:evil_lol: Ja już dzisiaj wstawiłam fotki Laruchny... Czekam teraz na Krosia :eviltong: Quote
jonQuilla Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Alicja']:roflt: [FONT=Arial] Dżapkowej to nie grozi ...ponoć zaraża sie przez dotyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda głaskała Pawcia kuzynkę zaraziła sie ... Dilerowa tykła Magdę zaraziła sie ......:evil_lol: o kutwa tysz głaskałam :razz::razz::razz:[/FONT] [FONT=Georgia]:crazyeye::crazyeye: nie zbliżać się do mnie !!! zawsze powtarzałam że to wirus przewlekłej przepukliny i idzie się nim zarazić przez bliski kontakt z nosicielem [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 buahahahaha japkowa... dosiadła cie jakaś pszczółka ostatnimi czasy????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 siemowa Japkowa to znow ja :) prszczola Cie dopadla :evil_lol: Quote
Iv_ Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 :roll: to od krakania zachodzi sie w ciąże :crazyeye: a ja myślałam, że....eeeeee noooo :oops: a przynajmniej w moim wypadku tak było :cool3::evil_lol: Quote
Patisa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Justy$ka napisał(a):A ja chcem więcej fotek Ślicznego :loveu::diabloti: ja też ja też Quote
apple Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:diabloti::diabloti: o doszły mnie słuchy że Jabco pączkuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamcia zawsze wie co mówi, wierze jej ;) :cool3:[/FONT][FONT=Century Gothic]Ja wam zapączkuje za chwile:mad: [/FONT] Quote
apple Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Alicja']:roflt: [FONT=Arial] Dżapkowej to nie grozi ...ponoć zaraża sie przez dotyk :evil_lol: Magda głaskała Pawcia kuzynkę zaraziła sie ... Dilerowa tykła Magdę zaraziła sie ......:evil_lol: o kutwa tysz głaskałam :razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha:roflt: Ala! czekamy!:razz::diabloti:[/FONT] [quote name='Justy$ka']Moi rodzice tak mówią, ale o tym Ciii...:evil_lol: Ja już dzisiaj wstawiłam fotki Laruchny... Czekam teraz na Krosia :eviltong:[FONT=Century Gothic]Ojojojjjjjj to chyba poczekasz....bo ni mom[/FONT]:evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:crazyeye::crazyeye: nie zbliżać się do mnie !!! zawsze powtarzałam że to wirus przewlekłej przepukliny i idzie się nim zarazić przez bliski kontakt z nosicielem [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Żonkilku nie bój sie.....ja Cie obronię:mad:[/FONT] [quote name='evaxon']buahahahaha japkowa... dosiadła cie jakaś pszczółka ostatnimi czasy????:evil_lol: [FONT=Century Gothic]A Ciebie?:razz::diabloti:[/FONT] [quote name='teqquila']siemowa Japkowa to znow ja :) prszczola Cie dopadla :evil_lol: [FONT=Century Gothic]No masz......Ala normalnie jak sie spotkamy to ci do 4 liter dokopie........namąciłaś a teraz całe Dogo o tym gada.....przestań i sprostuj bo jeszcze uwierzą:roll: cześć Justyś:loveu:[/FONT] [quote name='Iv_']:roll: to od krakania zachodzi sie w ciąże :crazyeye: a ja myślałam, że....eeeeee noooo :oops: a przynajmniej w moim wypadku tak było :cool3::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Dobrze że ja nie krakam:p i ten tego też nie:p[/FONT] [quote name='Patisa']ja też ja też [FONT=Century Gothic]A co to koncert życzeń?:diabloti::mad:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A Ciebie?:razz::diabloti:[/FONT] nie bądź nie miła dla mnie :obrazic: Quote
jonQuilla Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [FONT=Georgia]:hmmmm: już sama nic z tego nie rozumiem... jedno wielkie zamieszanie z poplątaniem ;) grunt że będzie Nas więcej :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='evaxon']nie bądź nie miła dla mnie :obrazic: [FONT=Century Gothic]No coś ty...gdziez bym smiała:roll::diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:hmmmm: już sama nic z tego nie rozumiem... jedno wielkie zamieszanie z poplątaniem ;) grunt że będzie Nas więcej :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]I przy tym pozostańmy, chyba nie będziesz przeliczać co do sztuki:evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Haha Dżapkowa doszły mnie słuchy, żeś zapączkowana buhaha:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I przy tym pozostańmy, chyba nie będziesz przeliczać co do sztuki:evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]nie mów hop ;)[/FONT] [quote name='Medorowa']Haha Dżapkowa doszły mnie słuchy, żeś zapączkowana buhaha:evil_lol: [FONT=Georgia]:roflt: kolejny dowód na to że dobre wieści szybko się rozchodzą [/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Znaczy ze będzie inwentaryzacja?:crazyeye: :saint1:[FONT=Georgia] lalalalalala [/FONT] Nic nie kumkam......normalnie to zaczyna żyć własnym życiem:evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia] bo TO tak ma, szybko zaczyna żyć własnym życiem :diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Medorowa']Haha Dżapkowa doszły mnie słuchy, żeś zapączkowana buhaha:evil_lol: [FONT=Century Gothic]Powariowały baby, żeby nie powiedzieć OCipiały:evil_lol: Medorowa...powiedz kto te ploty roznosi:razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts