Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']Cze przyszłam do Ciebie z wizytą:loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]O ja Cie pierdziu....ale mnie zaszczyt kopnął:multi::diabloti:
[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Może Cię rozczaruje ale nie:diabloti: bocian mnie skutecznie omija.....i dobrze. niech się teraz inne meczą:diabloti:[/FONT]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ach ty to taka zaradna jestes , tak skutecznie odpędzasz bociany :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ach ty to taka zaradna jestes , tak skutecznie odpędzasz bociany :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Na wspomnienie tych wszystkich mąk mam naturalną antykoncepcję:diabloti:[/FONT]

[quote name='Justy$ka']A ja chcem więcej fotek Ślicznego :loveu::diabloti:
[FONT=Century Gothic]A nie za dużo by chciała?:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a gdzieś czytałam że [/FONT]Dżapkowa w ciaży :hmmmm:
[FONT=Century Gothic]Przestańcie bo mi wreszcie wykrakacie:evil_lol:[/FONT]

[quote name='evaxon']:grin::grin::grin:
[FONT=Century Gothic]A ty sie nei śmiej. Byłaś u Klockowej? tak? A wiesz o tym ze Dilerowa też była a teraz jest w ciaży:diabloti:

Dlatego mnie tam dawno nie było:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:diabloti::diabloti: o doszły mnie słuchy że Jabco pączkuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mamcia zawsze wie co mówi, wierze jej ;) :cool3:
[/FONT]

:roflt:

[FONT=Arial]

Dżapkowej to nie grozi ...ponoć zaraża sie przez dotyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Magda głaskała Pawcia kuzynkę zaraziła sie ... Dilerowa tykła Magdę zaraziła sie ......:evil_lol:

o kutwa tysz głaskałam :razz::razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A nie za dużo by chciała?:razz:[/FONT]

Moi rodzice tak mówią, ale o tym Ciii...:evil_lol:

Ja już dzisiaj wstawiłam fotki Laruchny...
Czekam teraz na Krosia :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']:roflt:
[FONT=Arial]
Dżapkowej to nie grozi ...ponoć zaraża sie przez dotyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Magda głaskała Pawcia kuzynkę zaraziła sie ... Dilerowa tykła Magdę zaraziła sie ......:evil_lol:

o kutwa tysz głaskałam :razz::razz::razz:
[/FONT]

[FONT=Georgia]:crazyeye::crazyeye: nie zbliżać się do mnie !!!

zawsze powtarzałam że to wirus przewlekłej przepukliny i idzie się nim zarazić przez bliski kontakt z nosicielem
[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT]

Posted

:roll: to od krakania zachodzi sie w ciąże :crazyeye: a ja myślałam, że....eeeeee noooo :oops: a przynajmniej w moim wypadku tak było :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:diabloti::diabloti: o doszły mnie słuchy że Jabco pączkuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mamcia zawsze wie co mówi, wierze jej ;) :cool3:
[/FONT][FONT=Century Gothic]Ja wam zapączkuje za chwile:mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:roflt:

[FONT=Arial]

Dżapkowej to nie grozi ...ponoć zaraża sie przez dotyk :evil_lol:

o kutwa tysz głaskałam :razz:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha:roflt: Ala! czekamy!:razz::diabloti:[/FONT]

[quote name='Justy$ka']Moi rodzice tak mówią, ale o tym Ciii...:evil_lol:

Ja już dzisiaj wstawiłam fotki Laruchny...
Czekam teraz na Krosia :eviltong:[FONT=Century Gothic]Ojojojjjjjj to chyba poczekasz....bo ni mom[/FONT]:evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:crazyeye::crazyeye: nie zbliżać się do mnie !!!

zawsze powtarzałam że to wirus przewlekłej przepukliny i idzie się nim zarazić przez bliski kontakt z nosicielem
[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Żonkilku nie bój sie.....ja Cie obronię:mad:[/FONT]

[quote name='evaxon']buahahahaha japkowa... dosiadła cie jakaś pszczółka ostatnimi czasy????:evil_lol:
[FONT=Century Gothic]A Ciebie?:razz::diabloti:[/FONT]

[quote name='teqquila']siemowa Japkowa to znow ja :)

prszczola Cie dopadla :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]No masz......Ala normalnie jak sie spotkamy to ci do 4 liter dokopie........namąciłaś a teraz całe Dogo o tym gada.....przestań i sprostuj bo jeszcze uwierzą:roll:

cześć Justyś:loveu:
[/FONT]

[quote name='Iv_']:roll: to od krakania zachodzi sie w ciąże :crazyeye: a ja myślałam, że....eeeeee noooo :oops: a przynajmniej w moim wypadku tak było :cool3::evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Dobrze że ja nie krakam:p i ten tego też nie:p[/FONT]

[quote name='Patisa']ja też ja też
[FONT=Century Gothic]A co to koncert życzeń?:diabloti::mad:[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]:hmmmm: już sama nic z tego nie rozumiem... jedno wielkie zamieszanie z poplątaniem ;)
grunt że będzie Nas więcej :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:hmmmm: już sama nic z tego nie rozumiem... jedno wielkie zamieszanie z poplątaniem ;)
grunt że będzie Nas więcej :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT][FONT=Century Gothic]I przy tym pozostańmy, chyba nie będziesz przeliczać co do sztuki:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I przy tym pozostańmy, chyba nie będziesz przeliczać co do sztuki:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]nie mów hop ;)[/FONT]

[quote name='Medorowa']Haha Dżapkowa doszły mnie słuchy, żeś zapączkowana buhaha:evil_lol:

[FONT=Georgia]:roflt: kolejny dowód na to że dobre wieści szybko się rozchodzą [/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Znaczy ze będzie inwentaryzacja?:crazyeye:

:saint1:[FONT=Georgia] lalalalalala
[/FONT]
Nic nie kumkam......normalnie to zaczyna żyć własnym życiem:evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Georgia]
bo TO tak ma, szybko zaczyna żyć własnym życiem :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']Haha Dżapkowa doszły mnie słuchy, żeś zapączkowana buhaha:evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Powariowały baby, żeby nie powiedzieć OCipiały:evil_lol:

Medorowa...powiedz kto te ploty roznosi:razz:
[/FONT]