jbk Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ta DAM! To JA! Tęskniłaś?? Teraz już CI nie odpuszczę i będę nawiedzać ;) Quote
apple Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Berek doberek! :loveu: Jestem, a Cię nie ma! :eviltong: ano...nie da sie ukryc:roll: jbk Ta DAM! To JA! Tęskniłaś?? Teraz już CI nie odpuszczę i będę nawiedzać ;-)W kurniczku? Bo tu rzadko bywam;) Alicja To już śmigaj szukać tego body i czapusi ;-) dla Groszeczki :loveu:na internecie nie mogę znaleść sklepu ale wiem gdzie to można dostać. To jest kolekcja kapphal i H&M na 2008 r....jak dobrze poszperacie to na pewnio cioteczka Ala znajdzie czapusię dla Groszeczki:loveu: Quote
sota36 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Mnie sie ta czapusia w czachusia baaaaaaaaaaaaaaardzo podoba!!!!! Quote
Medorowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 To sem ja - skromna Ja:roll::roll::roll: alem ja dzisiaj dowciapna:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 :mad::mad::mad:to nie ja mam szukać z czaszeczkami dla Groszeczki ...ino Dzapkowa :mad: ona dziołche Madzi w brzuś wmowiła :mad: a miał być maluci Wojtuś :loveu::-(... i układalibyśmy z Kloców LEGO samochody ...samoloty...domecki :loveu:....a tera zonk ...no ale nic to i tak koffomy jak własne :loveu::loveu::loveu: a ciuszki już cioteczka Alicja kupuje ;) Wróciłaś już z Tych zakupów:razz::razz::razz: Quote
apple Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='Alicja']:mad::mad::mad:to nie ja mam szukać z czaszeczkami dla Groszeczki ...ino Dzapkowa :mad: ona dziołche Madzi w brzuś wmowiła :mad: a miał być maluci Wojtuś :loveu::-(... i układalibyśmy z Kloców LEGO samochody ...samoloty...domecki :loveu:....a tera zonk ...no ale nic to i tak koffomy jak własne :loveu::loveu::loveu: a ciuszki już cioteczka Alicja kupuje ;) Wróciłaś już z Tych zakupów:razz::razz::razz: No dobra...przejdę sie do H&M-u....poszperam....mus to mus:evil_lol: Wrociłam 200 zl nie moje:angryy: sota36 Mnie sie ta czapusia w czachusia baaaaaaaaaaaaaaardzo podoba!!!!! Mnie tysz:loveu: Medorowa To sem ja - skromna Ja:roll::roll::roll: alem ja dzisiaj dowciapna:evil_lol:No jak jasny gwint:evil_lol: Iza i Avanti Cześć babo! :loveu:Cześć chłopie:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 cześć siostrzyczka :multi::multi::loveu: przybyłam bo zdaję sobie sprawę z tego jak bardzo za mną tęskniłaś :evil_lol::evil_lol: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
jbk Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Witanko ;) W kurniczku też Cię dopadnę, wszystko po kolei ;)) Quote
halgre Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='apple']Cześć:loveu::multi: A teraz do Tequili i Alicji: wypiercie mi to dziekuję:diabloti::loveu: [quote name='BeaC']ty wiesz że tutaj się nic nie dzieje??/ zupełni nic.............. tylko hałde prania fotografujesz............. taka mała???:razz::razz::razz: he he he ja swojej nie focę bo by mi się w obiektywie nie zmieściła pozdrawiam hahahahahaha ... śmieszne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I witam się oczywiście :multi: Quote
taxelina Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 jbk napisał(a):Witanko ;) W kurniczku też Cię dopadnę, wszystko po kolei ;)) a mi to by ktos adres tam przypomnil :P Quote
taxelina Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Eh.. nikt nie poda adresu? :( Szukam i szukam ale nie ma nigdzie podanego tu.. Quote
taxelina Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/12222769-post10237.html nadal nic... Quote
apple Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Majówka minęła szybko ale to dobrze...scysja z dziadkami była.....ehhh szkoda gadać...przez to wszystko to nawet mało fociłam......mam zaledwie kilka zdjeć Krosia......tylko kilka:roll: Ale wstawię....jak się wezmę....to wstawię:evil_lol: Żonkilowa!!!! Ożesz w mordę! Wróciłaś!!!!:multi: Quote
jonQuilla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 bo ja jestem jak boomerang ;) czasami z opóźnionym powrotem ale jednak mimo wszystko wracam :cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 bry dobry japko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
halgre Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Witam :multi: Ale ciiiicho ... pusto ... :crazyeye::eviltong::roll: Quote
Selket Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Jabłuszkowa kiedy oddadzą Ci neta, bo tęskno tu za Tobą :loveu: Quote
apple Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 jestem...na razie z pracy ale juz lada moment w domku net mi oddadzą bo już mnie zaksięgowali:multi: Dziękuję, że o mnie pamiętacie:oops: Quote
Recommended Posts