Alicja Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 jestem za ciuchami jednorazowego zastosowania :grins: po rozebraniu do utylizacji ..... aczkolwiek ja prasuję niewielkie ilości odzienia ....ale są to takie naj naj ...upierdliwe :roll: oooooo Krosiu nawet się nie myje tylko wietrzy :p http://img206.imageshack.us/img206/8338/1003786.jpg Quote
apple Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Alicja']jestem za ciuchami jednorazowego zastosowania :grins: po rozebraniu do utylizacji ..... aczkolwiek ja prasuję niewielkie ilości odzienia ....ale są to takie naj naj ...upierdliwe :roll: oooooo Krosiu nawet się nie myje tylko wietrzy :p http://img206.imageshack.us/img206/8338/1003786.jpgJa mam Tz to oprasowania na codzień bo Un krawaciarz:roll: Nienawidzę tego:angryy: Ano wietrzy:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='apple']Ja mam Tz to oprasowania na codzień bo Un krawaciarz:roll: Nienawidzę tego:angryy: uffffff to ja mam jednak szczęście :multi::multi::multi: mój TZ koszulę z krawatem to ubiera...średnio 1 raz w roku :grins: ...czasem latem koszulki z krótkim rękawem , sportowe takie , mało gniotliwe i nawet jak coś nie teges to nikomu nie wadzi :evil_lol: Ano wietrzy:evil_lol: kup mu dezodorant ;) Quote
Selket Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Nie no rozbroił mnie Twój potforek :loveu: :loveu: Uroczo śpi :loveu: :loveu: :loveu: A ja prasuję w sumie tylko bluzki na egzamin ;) Cześć :hand: :hand: Quote
Iza i Avanti Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ko ko ko ko kofffffffffffffffffam Cię :loveu: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 a wiecie jak na proces prania i z tym zwązanych czynności patrzą facety.... nooo toś sie narobiła... pralka przecież pierze :diabloti::diabloti: cze japuszko młe!!!! Quote
apple Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='Alicja'] kup mu dezodorant ;) nie bo mi zasmarka całą chupę:evil_lol: Selket Nie no rozbroił mnie Twój potforek :loveu: :loveu: Uroczo śpi :loveu: :loveu: :loveu: A ja prasuję w sumie tylko bluzki na egzamin ;-) Cześć :hand: :hand:Taaa uroczo dopuki nie uwali Ci się na twoje nogi lub twoja połowe wyrka albo baka nie pusci:evil_lol: deer_1987 Ale rozleniwiony :P Zajechany- w końcu dwa dni za podwórkowego psa stróżującego robił:evil_lol: Iza i Avanti ko ko ko ko kofffffffffffffffffam Cię :loveu:odgapywaczka:eviltong: Ale Ja Ciebie tysz:loveu: credita witam po lekkiej przerwie:loveu:No lekka ona nie była...ale witam Cię goraco:loveu: clockwork a wiecie jak na proces prania i z tym zwązanych czynności patrzą facety.... nooo toś sie narobiła... pralka przecież pierze :diabloti::diabloti: cze japuszko młe!!!! Taaaaaaa....znam to doskonale......mam to na codzien. Ino jak mu każe wziąć i wyprać to mówi ze nie potrafi (no tak przecież najprościej) albo specjalnie wkłada czerwoną bluzkę do białych rzeczy:angryy: i potem mówi ze no przeciez mówiłem że nie potrafie:mad::angryy: A kto mnie tak obgryzł?:roll: Quote
apple Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='clockwork']jooooooooooooo :loveu::loveu: miałam smaka na Cie :roll::oops: Boszzzzz mówią ze w twoim stanie to rózne się ma zachcianki ale zeby aż tak:crazyeye: :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='apple'] A kto mnie tak obgryzł?:roll: jooooooooooooo :loveu::loveu: miałam smaka na Cie :roll::oops: Quote
Alicja Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o dżisys ...Klocusiowa jabłko zsiamala :razz::razz::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... To dlatego jej w kurniku ni ma :roll: Quote
apple Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o dżisys ...Klocusiowa jabłko zsiamala :razz::razz::evil_lol: Rormalnie sie we mnie wgryzła...wampirka jedna:roll: Iza i Avanti Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... To dlatego jej w kurniku ni ma :roll:nie było mnie bo prasowałam...grrrrrrrrrrr:angryy: Quote
Alicja Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='apple']Rormalnie sie we mnie wgryzła...wampirka jedna:roll: to siem nazywa KONSUMPCJA :razz::razz: nie było mnie bo prasowałam...grrrrrrrrrrr:angryy: kłamczuszkasz ..... u mnie jak leżało tak leży :diabloti: Bry :loveu: Quote
teqquila Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 siemanko Jablonowa :diabloti: to znow ja :diabloti: ja wlasnie pranie robie :diabloti: Quote
apple Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Alicja']kłamczuszkasz ..... u mnie jak leżało tak leży :diabloti: Bry :loveu:Ale ja z nia nie po ślubie więc o jakiej konsumpcji ty mówisz:roll::evil_lol: No masz jeszcze twoje bym miała prasować jak swojego mam w czorty i troche:angryy: teqquila siemanko Jablonowa :diabloti: to znow ja :diabloti: ja wlasnie pranie robie :diabloti:Poszła mi precz tymi pralkowymi tematami:mad::evil_lol: witaj Justysia:loveu: Quote
teqquila Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 juz po praniu hehe no chyba ze chcesz poprasowac :diabloti: siemanos i dzis :loveu: Quote
Alicja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 wpadłam na chwilke do Cia :diabloti: .............................................. Quote
teqquila Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Widze ALu ze Ty to komplekosowo wszystko robnisz :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='teqquila']Widze ALu ze Ty to komplekosowo wszystko robnisz :evil_lol: wypła sie i pojszła ...tomusiałam sie za robote wziąć :roll: Quote
teqquila Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Aluu kochana a moze u mnie tak przyjdziesz:diabloti: jutro mam pranie psich kocow zaplanowane;) Quote
Alicja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='teqquila']Aluu kochana a moze u mnie tak przyjdziesz:diabloti: jutro mam pranie psich kocow zaplanowane;) aaa to ty wpadnij ....pranie sie wypierze ...do pralki wchodzi spoko 6 kg prania ... .... wypijemy na balkonie piff :diabloti: Quote
teqquila Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 to jutro przybywam ... z piff i kocami Ala to co Ty masz za pralke ze tyle sie miesci :-o Quote
Recommended Posts