apple Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 zuzolandia napisał(a):witanko i buziowankoooo:lol: czas normalnie łaskocze mnie po tyłku :evil_lol::evil_lol: Uuuuuuu pewersja:diabloti: o 11 do pracy mykalas :hmmmm: bryk apple :loveu::loveu::loveu:No w przedszkolach mają takie dzikie zmiany:evil_lol: Bry:loveu: Iza i Avanti Sześć Cioteczko! :loveu:Siedem:loveu: jonQuilla cześć Sisko :multi::multi::loveu:Witaj! a gdzie moja kawa:roll: Quote
jonQuilla Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 mam kawe ;) musisz poczekać zeby była najlepsza :evil_lol: Quote
apple Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 jonQuilla napisał(a):mam kawe ;) musisz poczekać zeby była najlepsza :evil_lol: Nooooo nareszcie:roll: Quote
e.v.a Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 czesc szarloteczko:loveu::loveu::loveu::loveu: ale mi dogo zamulalo ostatnio :roll: Quote
apple Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 evaxon napisał(a):czesc szarloteczko:loveu::loveu::loveu::loveu: ale mi dogo zamulalo ostatnio :roll: Dzisiaj juz tak nie muli...za to ja jestem dzisiaj przymulona:roll: Quote
e.v.a Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 apple napisał(a):Dzisiaj juz tak nie muli...za to ja jestem dzisiaj przymulona:roll: ja przymulona od kilku dni jestem :roll::roll::roll: Quote
apple Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 evaxon napisał(a):ja przymulona od kilku dni jestem :roll::roll::roll:taaaaaaaaak? no to możemy se rękę podać:roll: Quote
e.v.a Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 apple napisał(a):taaaaaaaaak? no to możemy se rękę podać:roll: ciesze sie ze nie jestem sama :roll::roll::roll: Quote
apple Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 evaxon napisał(a):ciesze sie ze nie jestem sama :roll::roll::roll: Ty wiesz, że ja zawsze z Tobą....nawet w niedoli;) Quote
e.v.a Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 apple napisał(a):Ty wiesz, że ja zawsze z Tobą....nawet w niedoli;) musze sie chyba napic :roll::evil_lol: Quote
apple Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 evaxon napisał(a):musze sie chyba napic :roll::evil_lol: To polej:roll::evil_lol: To nic że jestem w pracy:roll: Quote
jbk Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 apple napisał(a):Ty wiesz, że ja zawsze z Tobą....nawet w niedoli;) A ze mną? Mnie praca zamuliła, co mam zrobić? A jak jeszcze Ty nie będziesz ze mną, to przyjdzie sobie w łeb strzelić..... :flaming: Quote
Selket Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jabuszko...przyszłam się utulkać :calus: :calus: Quote
apple Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 jbk napisał(a):A ze mną? Mnie praca zamuliła, co mam zrobić? A jak jeszcze Ty nie będziesz ze mną, to przyjdzie sobie w łeb strzelić..... :flaming: No z Tobą tez Kocha- ZAWSZE!:loveu: Selket Jabuszko...przyszłam się utulkać :calus: :calus::calus::calus::calus: Quote
apple Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 evaxon napisał(a)::drink1::drink1::drink1: Nie trzaskaj się tak tymi butelkami.....kaca lecze:roll: Alicja :shake:piły ...beze mnie to kaj żeś się szlajała?:evil_lol: deer_1987 Dzien dobry: WOW:crazyeye: Dziękuję:loveu: Yana jakie sniadanko :crazyeye::crazyeye:Noooo normalnie nie wiem co to za okazja:roll: Iza i Avanti Cześć Jabłuszko me! :loveu:Ciotencjo:loveu::multi: Quote
jbk Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bardzo się nie cieszę, że Cię boli głowa, jakbym tylko mogła, to bym Cię pogłaskała po niej.... Quote
apple Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 jbk napisał(a):Bardzo się nie cieszę, że Cię boli głowa, jakbym tylko mogła, to bym Cię pogłaskała po niej....Pogłaskaj:roll: evaxon cze skacowana :loveu::loveu::loveu::loveu:dobrze, że nie powiedziałaś "cześć kaczuszko":evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 no to jak .....pijemy za tą 500 stronkę :razz::razz: Quote
Recommended Posts