Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 apple napisał(a): Eeeeeeeeeeeeeeeeee tam......po prostu wczoraj TZ okupowała kompa w sparwach słuzbowych i niestety nie mogła użyć mojego uroku by go odbić:mad::evil_lol: a moze trzeba było jakiś taniec wykonać albocóś :hmmmm: Poza tym po oglądnięciu oststniego odcinka YCD się ukrywam......wstyd się przyznać, ze jestem z Jaworzna:roll::evil_lol: aaaaaaa to już Cię rozumię ....też bym się ukrywala :evil_lol:....rybniczanka przynajmniej z fasonem wyrąbała się do rowu ale laska dobra jest ... Quote
credita Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Przyjmij życzenia babo kochana od drugiej baby z samego rana niech Twój dzień cały będzie radosny trzymaj się babo ,aby do wiosny :Rose::Rose::Rose: Quote
jonQuilla Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 łooo ale ona Ci duża :) przyznaj się że Alunie karmisz drożdżami :cool3::cool3: śliczna panienka :loveu: a Krosiu co taki nieszczęśliwy na tym zdjęciu? :eviltong: Quote
apple Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 deer_1987 napisał(a):Dopiero wstalas a my juz po wiosennym spacerze Coooo? ja wstalam o 6.30:evil_lol: Quote
apple Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Selket napisał(a):Dżapko, Dżapko, Dżapko:loveu::multi:KaroLajna:loveu: Alicja ...wiosnę Ci niesę Mam wiosnę...na pewno to ta co ją woczraj zostawiłaś. ostrzegam- NIE ODDAM!:diabloti: Yana a my właśnie wybieramy się na spacerek do lasu :lol:I jak było?:razz: Iv_ Czeeeeee Jabłuszkowa :loveu: Iv a co to za psychodeliczne kwiatki:evil_lol: a moze trzeba było jakiś taniec wykonać albocóś :hmmmm:[ aaaaaaa to już Cię rozumię ....też bym się ukrywala :evil_lol:....rybniczanka przynajmniej z fasonem wyrąbała się do rowu ale laska dobra jest .../QUOTE]Ooooo nie! Długo nie a potem wcale!:eviltong: No sama widzisz....tak więc znikam:roll: A ta z Rybnika rozbawiła mnie do łez:evil_lol: [quote]credita Przyjmij życzenia babo kochana od drugiej baby z samego rana niech Twój dzień cały będzie radosny trzymaj się babo ,aby do wiosny :Rose:Kofffana...tobie też wszystkiego dobrego:loveu: jonQuilla łooo ale ona Ci duża :smile: przyznaj się że Alunie karmisz drożdżami :cool3: śliczna panienka :loveu: a Krosiu co taki nieszczęśliwy na tym zdjęciu? :eviltong:Taaaa drożdżami- kryzys przeca mamy:evil_lol: Eeeee tam smutny.........gra na litość:evil_lol: Quote
Yana Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 apple napisał(a): I jak było?:razz: spacerek był super :painting:, widziałam trzy lecące bociany :p jednym słowem wiosna idzie :multi::multi::multi: a potem robiliśmy obławę po wsi na boksera sąsiadów, który znowu im nawiał, uciekinier jeden :diabloti: i nie chwaląc się ja go znalazłam :laugh2_2: Quote
Iv_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Śliczna ta Twoja Alutka :loveu: i wcale nie wygląda na jakąś rozrabiarę, jaką nam tu usiłujesz przedstawiać :mad: :eviltong: ona jest jak aniołeczek :loveu: Quote
apple Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Yana napisał(a):spacerek był super :painting:, widziałam trzy lecące bociany :p jednym słowem wiosna idzie :multi::multi::multi: a potem robiliśmy obławę po wsi na boksera sąsiadów, który znowu im nawiał, uciekinier jeden :diabloti: i nie chwaląc się ja go znalazłam :laugh2_2: No prosze! Czyli wiosna na bank:multi: Hahahahahahahaha....mój też jest z tych uciekających.....przyjedziesz do mnie jakby co kiedyś:evil_lol: Iv_ Śliczna ta Twoja Alutka i wcale nie wygląda na jakąś rozrabiarę, jaką nam tu usiłujesz przedstawiać ona jest jak aniołeczek Taaaaa wszyscy tak mówią dopóki nie zobaczą jak robi akcję.......chociaż ostatnio Zuza od Izy ją przycmiła:evil_lol: Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: A w ogóle, to o jakiej wiośnie tu mowa, u mnie od soboty śnieg pada.... Quote
Selket Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ach witaj Jabłuszko z samego rana :grins: :grins: Przyniesłam Ci trochę descyku:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Yana Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 apple napisał(a): Hahahahahahahaha....mój też jest z tych uciekających.....przyjedziesz do mnie jakby co kiedy:evil_lol: przyjadę, tylko ja za każdego złapanego boksera biorę okup od właściciela :eviltong: Quote
apple Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 jbk napisał(a):Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: A w ogóle, to o jakiej wiośnie tu mowa, u mnie od soboty śnieg pada.... Ja też ostanio cierpie na jego brak...ehhh co zrobic takie zycie:roll: No u mnie w sumie wiosna, chociaż słonko kajś poszło i pada deszczyk:roll: Selket Ach witaj Jabłuszko z samego rana :grins: :grins: Przyniesłam Ci trochę descyku:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:A to juz wiem czyja to sprawka!:mad: evaxon czesc jabłuszko :p:p:p:pwitaj Ewuniu:loveu: przyjadę, tylko ja za każdego złapanego boksera biorę okup od właściciela :eviltong:Jaki okup? Finansowy? Kobieto kryzys jest........!!!:evil_lol: Quote
apple Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 deer_1987 napisał(a):Witano wieczorne!! Witam porannie:multi: Quote
jbk Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ee... co ja to.... nie pamiętam...... jedno wiem, moją IDOLKĘ zawsze muszę odwiedzić :) Quote
apple Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 jbk napisał(a):Ee... co ja to.... nie pamiętam...... jedno wiem, moją IDOLKĘ zawsze muszę odwiedzić :) Iza i Avanti Cześć Kochana Cioteczko! :loveu::p cześć Słoneczka Wy moje:loveu::loveu::loveu: Nie mam nerwów dzisiaj na Dogo....muli że hej:angryy: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 :hand: bry ...dogo zamula a ja pomykam do pracy :roll: Quote
apple Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a)::hand: bry ...dogo zamula a ja pomykam do pracy :roll: Już wróciłaś?:razz: Medorowa Witajcie "japuszka":loveu::loveu:Ty sie nie podlizuj ino dawaj tego tatuaża...pokazuj:razz::diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 witanko i buziowankoooo:lol: czas normalnie łaskocze mnie po tyłku :evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a)::hand: bry ...dogo zamula a ja pomykam do pracy :roll: o 11 do pracy mykalas :hmmmm: bryk apple :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts