taxelina Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dzien dobry... ja sie witam po pracy :D Quote
jbk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='apple']Dobry...moja ti ti saltelitko:loveu: No wstaję, wstaję....to żadna plotka....tylko nie buszuję po Dogo bo wiem ze o tej porze to nikogo poważnego nie ma:diabloti::evil_lol: Ja latam po dogo koło siódmej................. Quote
apple Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Iv_'] Ojjjj przecież wiesz,że ja się z tobą droczę tak z miłosci:loveu: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:taaaaa jasne :eviltong: czesc:loveu:Noooo powaga:roll: Alicja Czekałam tu na Ciebie ale nie przyszłaś :hmmmm:Ojjj przepraszam.....o tej porze to ja kimałam sobie:oops: deer_1987 Dzien dobry... ja sie witam po pracy :-DW sobote o 15 w pracy?:crazyeye: Toż to barbarzyństwo:evil_lol: Ja latam po dogo koło siódmej................. ale ty z pracy......jesteś usprawieliwiona. Wyznajesz w końcu moją zasadę: w pracy rób wszystko tylko nie pracuj:evil_lol: deer_1987 Chociaz dzis bede pierwsza :-DOooo matko.....następna skrzywiona:evil_lol:;) Quote
apple Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Selket']Jabłuszko:loveu::loveu::loveu: KarolaJna:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
e.v.a Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :loveu:czesc stokroteczko u mnie słonko swieci, ptaszki spiewaja, sniegu nie ma , jestem szczesliwa:loveu: idzie wiosna :multi:zakocham sie na nowo bede miec motylki w brzuchu :loveu::loveu::loveu::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::grin: Quote
apple Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Selket']Jabłuszko:loveu::loveu::loveu: Nio:loveu: Alicja :hand: z samego raneczka daję znać że żyję :pCieszę się niezmiernie:loveu: evaxon :loveu:czesc stokroteczko u mnie słonko swieci, ptaszki spiewaja, sniegu nie ma , jestem szczesliwa:loveu: idzie wiosna :multi:zakocham sie na nowo bede miec motylki w brzuchu :loveu::loveu::loveu::diabloti::evil_lol::evil_lol ::evil_lol::grin:Goopia powiem TZ-towi zobaczysz:evil_lol: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Pomiędzy jednym a drugim klientem przychodzę zostawić Ci buziaczka :buzi: muuuuuuuuua! Quote
apple Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć śliczna Jabłuszkowa :loveu: jbk Pomiędzy jednym a drugim klientem przychodzę zostawić Ci buziaczka :buzi: muuuuuuuuua! cześć dziewczynki:loveu: Dogo mi muli jak jasny gwint...czekam chyba ze dwie minuty aż mi sie okno otworzy....nie gniewajcie się ale nie mam na to teraz nerwów......wpadnę z pracy...paaaaaaa:loveu: Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple'] Goopia powiem TZ-towi zobaczysz:evil_lol: ale z ciebie psiapsióła :obrazic::roll::roll::roll::roll: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple']cześć dziewczynki:loveu: Dogo mi muli jak jasny gwint...czekam chyba ze dwie minuty aż mi sie okno otworzy....nie gniewajcie się ale nie mam na to teraz nerwów......wpadnę z pracy...paaaaaaa:loveu: Zanim wpadniesz, zapytaj Alusi, czy chce mieć rodzeństwo :diabloti: Quote
apple Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='evaxon']ale z ciebie psiapsióła :obrazic::roll::roll::roll::roll: No co:niewiem:...najlepsza.....a co wolała bys taką włazidupę?:evil_lol: Zanim wpadniesz, zapytaj Alusi, czy chce mieć rodzeństwo :diabloti:DżoŁana...ty weź i to wypluj...ja Cię baaardzo proszę:mad: Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple']No co:niewiem:...najlepsza.....a co wolała bys taką włazidupę?:evil_lol: :roll:nie widziała bym nic przyjemnego w tym jak bys chciała mi wejść do doopy :roll:i wiesz nie obraź się mi nie chodzi tu zaraz ze niby gruba jestes czy cos poprostu poopa by mnie bolala nawet jak bys byla chuda jak patyk :roll: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Melduje sie i spadam na fajer :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='evaxon']:roll:nie widziała bym nic przyjemnego w tym jak bys chciała mi wejść do doopy :roll:i wiesz nie obraź się mi nie chodzi tu zaraz ze niby gruba jestes czy cos poprostu poopa by mnie bolala nawet jak bys byla chuda jak patyk :roll: :mdleje::mdleje::mdleje: zuzolandia Melduje sie i spadam na fajer :eviltong::eviltong:no to spadaj.....nalezy Ci się;) Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje: japko wstawaj:roll::roll::roll::roll: Quote
apple Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='evaxon']japko wstawaj:roll::roll::roll::roll:Nie wstanę....tak będę lezeć:eviltong: Quote
Selket Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 To ja, ja, ja JAAAAAA:multi::multi::multi::multi::multi: Przyszłam do Ciebie:multi::multi::multi::multi: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple'] DżoŁana...ty weź i to wypluj...ja Cię baaardzo proszę:mad: Sama powiedziałaś, że wpadniesz, hehe :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple']Nie wstanę....tak będę lezeć:eviltong: to na plecki się przeturlaj bo powietrza ci braknie :roll::roll::roll: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 evaxon napisał(a):to na plecki się przeturlaj bo powietrza ci braknie :roll::roll::roll: Ale na pleckach się można udławić ;) Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):Ale na pleckach się można udławić ;) to moze na boczku ?? Quote
Recommended Posts