apple Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Aga K']witaj Jabuszko :) ja tez mam dla Ciebie paczki :) http://www.strykowski.net/chorwacja/paczki_z_polewa_i_orzechami_desery_fotografie_2974.jpg buziaki ;) [FONT=Century Gothic]dziękuję Aguś.....ale postanowiłam sobie że dzisiaj pączków nie jem:evil_lol:[/FONT] Quote
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Apple - wracaj mi natentychmiast na moj watek ! :mad::mad::mad: masz ty kobieto silna wole :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Aga K']Apple - wracaj mi natentychmiast na moj watek ! :mad::mad::mad: masz ty kobieto silna wole :evil_lol: [FONT=Century Gothic]śmigam....ino huczy:evil_lol: No ba:eviltong: [/FONT] Quote
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 iii tam, bez huku i sie obejdzie :cool3: zazdroszcze woli silnej :evil_lol: ja wpiepszylam dzisiaj 3 paczki ahhh <obzartuch> ale male byly :diabloti: Quote
apple Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Aga K']iii tam, bez huku i sie obejdzie :cool3: zazdroszcze woli silnej :evil_lol: ja wpiepszylam dzisiaj 3 paczki ahhh <obzartuch> ale male byly :diabloti: [FONT=Century Gothic]A ja żadnego i jestem z siebie dumna.....:p eeeeeeehhhhhh...już czas spać........dobrej nocki:loveu:[/FONT] Quote
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 heheh, no i masz powod ;) no ja tez jeszcze dokoncze pisanie na watkach i spac :) dobrej nocki :buzi: Quote
Iv_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Powiedziałam NIE! Poszła precz z tym pączkiem:mad:[/FONT] ale jesteś niemiła :roll: :roll: nawet Gwieździe nie wszystko wypada :shake: :eviltong: no to se i poszłam precz :obrazic: :obrazic: :obrazic: :roll: Quote
Medorowa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 :B-fly::B-fly::B-fly: To tylko skromna JA:roll: Quote
e.v.a Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Medorowa napisał(a)::B-fly::B-fly::B-fly: To tylko skromna JA:roll: :icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc:ooo Paris sobie o nas przypomniała czesc japuszko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Aga K napisał(a):iii tam, bez huku i sie obejdzie :cool3: zazdroszcze woli silnej :evil_lol: ja wpiepszylam dzisiaj 3 paczki ahhh <obzartuch> ale male byly :diabloti: Trzy? Ja zjadłam SIEDEM ;) :diabloti: Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 cześć kochana jabłuszkowa coś do mnie już nie zaglądasz ,zajżyj czasem co????:roll: Quote
apple Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Iv_']ale jesteś niemiła :roll: :roll: nawet Gwieździe nie wszystko wypada :shake: :eviltong: no to se i poszłam precz :obrazic: :obrazic: :obrazic: :roll:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam...pitolisz:eviltong:[/FONT] Medorowa :B-fly::B-fly::B-fly: To tylko skromna JA:roll:[FONT=Century Gothic]Ależ mnie zaszczyt kopnął:evil_lol:[/FONT] :icon_roc::icon_roc: ooo Paris sobie o nas przypomniała czesc japuszko :loveu::loveu::loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahah Effa:evil_lol:[/FONT] Trzy? Ja zjadłam SIEDEM ;-) :diabloti::mdleje::mdleje::mdleje: sota36 A jo ino jeden! DYRECHTORSKI!!!!!! [FONT=Century Gothic]WOW......VIP z ciebie:evil_lol:[/FONT] credita cześć kochana jabłuszkowa coś do mnie już nie zaglądasz ,zajżyj czasem co????:roll:[FONT=Century Gothic]No nie zagladam bo Ciebie tam nie ma....ale jak jesteś już to lece:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Arial]jak jeszcze o pączkach ...to j też ino 1 ... :p[/FONT][FONT=Arial]ponoć cza choć 1 zjeść [/FONT] Quote
Patisa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nie pączkujcie się już tak, bo się potyjecie :lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak jeszcze o pączkach ...to j też ino 1 ... :p[/FONT][FONT=Arial]ponoć cza choć 1 zjeść [/FONT] [FONT=Century Gothic]JA NIE JADŁAM O!:p[/FONT] Patisa Nie pączkujcie się już tak, bo się potyjecie :lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Na reszcie jedna trzeźwo myśląca:evil_lol:[/FONT] Quote
Aga K Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 no to sie witam :cool3: nie no, kobietki, co zaduzo to niezdrowo :evil_lol: ja juz przestalam paczkowac w czwartek wieczorkiem, a wy jeszcze :diabloti: Quote
apple Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Aga K']no to sie witam :cool3: nie no, kobietki, co zaduzo to niezdrowo :evil_lol: ja juz przestalam paczkowac w czwartek wieczorkiem, a wy jeszcze :diabloti: [FONT=Century Gothic]No ja własnie nie wiem co one tak z tych paczków zejść nie mogą:roll:[/FONT] Quote
Aga K Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 tyle se napiekly ze teraz jedza i jedza i zjesc niemoga :evil_lol: Quote
apple Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Aga K']tyle se napiekly ze teraz jedza i jedza i zjesc niemoga :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Coś ty one nie pieką....kupiły pewno całą furę:evil_lol:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeee tam...pitolisz:eviltong:[/FONT] :roll: pffffyyyyy :obrazic: Quote
apple Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu: [FONT=Century Gothic]Witaj Słońce:multi:[/FONT] :roll: pffffyyyyy :obrazic:[FONT=Century Gothic]I jeszcze mi monitor opluła:diabloti:[/FONT] halgre58 Przyszłam się przywitać ... :multi:[FONT=Century Gothic]Cieszę się, że przyszłaś:p witaj:multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts