Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:ja mam ...ja mam marcepanik

doberek :loveu::loveu:
[/FONT][FONT=Century Gothic]Gdzie?:crazyeye:

[/FONT]

oo znalazlam

a co ty sobie myslisz ze ja nie mam co robić tylko szukac gdzie ty miodpisalas??

sama sie postukaj :obrazic:
[FONT=Century Gothic]No ocipiała do reszty:evil_lol:[/FONT]

Nie poszła w pizdu, tylko poszła pracować ;-)

A w ogóle, to mam dogo wreszcie u siebie! I teraz Ci żyć nie dam :diabloti:

[FONT=Century Gothic]No i co nie ma cię:cool1:[/FONT]

przyniesłam marcepana :evil_lol:

Cześć Dżapko :loveu: :loveu: :loveu:
[FONT=Century Gothic]Mniammmmmmm, :loveu:[/FONT]

A on powinien być w czekoladzie ;-)
[FONT=Century Gothic]No to już ekstaza:loveu:[/FONT]

zuzolandia ochhhhhhh jakie slodkosci...........

jestem!!!!!!! wrocilam!!!!!!! dogo mnie wspuscilo!!!!!!!!

:multi::multi::multi::multi:

tesknilammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:loveu::loveu::love u:
[FONT=Century Gothic]jesteś:multi: Ja już tu usychałam:loveu:[/FONT]

Selket Cześć Dżapko:loveu: Nie mam marcepanu, ale przyniosłam Ci jajko do kawy:p
[FONT=Century Gothic]Ale że co ja mam z nim zrobić?:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Cześć :)) Jak się czujesz dziś? Wyspałaś się? Pewnie nie, skoro tak późno jeszcze na dogo byłaś :diabloti:
[FONT=Century Gothic]No właśnie nie wyspałam się bo mnie takie jeden zagadywał:evil_lol: A jak już się połozylam to też nie pospałam bo Ala w nocy tańcowała....wstała 0 2.30 wypsapana jak diabli i dawaj ona się chce bawic:mdleje:[/FONT]

Posted

[quote name='Aga K']niewiesz co masz zrobic z jajeczkiem ??? ;)
zjesc a potem popic kawka :diabloti:
wole niemyslec o smaku :)
[FONT=Century Gothic]To sama zjedz jak taka mUndra jesteś...dopiero potem Ja spróbuję:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No właśnie nie wyspałam się bo mnie takie jeden zagadywał:evil_lol: A jak już się połozylam to też nie pospałam bo Ala w nocy tańcowała....wstała 0 2.30 wypsapana jak diabli i dawaj ona się chce bawic:mdleje:[/FONT]

Dlatego ja chodzę spać koło 21-ej ;) Do szóstej mam 9 godzin snu, czyli idealnie ;)

Posted

[quote name='jbk']Dlatego ja chodzę spać koło 21-ej ;) Do szóstej mam 9 godzin snu, czyli idealnie ;)
[FONT=Century Gothic]No też bym poszła o 21......ale jestem przekupa nie nie mogę przestac gadać:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No też bym poszła o 21......ale jestem przekupa nie nie mogę przestac gadać:evil_lol:[/FONT]

Hehe ;) Czyli sama jesteś sobie winna ;) Mi się oczy zamknęły, więc nie dałabym rady gadać :evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Hehe ;) Czyli sama jesteś sobie winna ;) Mi się oczy zamknęły, więc nie dałabym rady gadać :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No wiesz ale jak jest interesujaca dyskusja to mnie się nie zamykają:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz ale jak jest interesujaca dyskusja to mnie się nie zamykają:evil_lol:[/FONT]

No tak, mnie nie było przy dyskusji, bo komp okupowany w domu, a oglądając szósty raz ten sam odcinek serialu można usnąć...... :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]Ale że co ja mam z nim zrobić?:roll:[/FONT]
:mdleje: :mdleje: :mdleje: :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: NIEMOŻLIWE:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jabko nie wie co ma zrobić z czymś:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='jbk']No tak, mnie nie było przy dyskusji, bo komp okupowany w domu, a oglądając szósty raz ten sam odcinek serialu można usnąć...... :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]To ty się jeszcze dużo musisz nauczyć.......się towarzystwo do łóżek wysyła i sie siada na kompa:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']:mdleje: :mdleje: :mdleje: :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: NIEMOŻLIWE:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jabko nie wie co ma zrobić z czymś:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[FONT=Century Gothic]To mnie poinstruuj:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No też bym poszła o 21......ale jestem przekupa nie nie mogę przestac gadać:evil_lol:[/FONT]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a ja już prawie skłonna byłam uwierzyć, że Gwiazda jesteś, a tu takie hmmmmmm nooooo :roll: :roll: mało gwiazdorskie wyznanie :eviltong:

Cześć Dżapko :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a ja już prawie skłonna byłam uwierzyć, że Gwiazda jesteś, a tu takie hmmmmmm nooooo :roll: :roll: mało gwiazdorskie wyznanie :eviltong:

Cześć Dżapko :loveu: :loveu:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam mało gwiazdorkie:eviltong: prawdziwej Gwieździe wszystko przystoi:eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']wiesz co cipo...........

.............wiem?? wiesz no wiesz?

aj low juuuuuuuuuuuuu:loveu:[FONT=Century Gothic]Ożesz.................

Qutwa............................

Aj lowju tuuuuuu:loveu: Franco jedna:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczynka z pomyślunkiem ;)

Witanko :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Oddam na tymczas:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic]No ocipiała do reszty:evil_lol:[/FONT]

wiesz co cipo...........

.............wiem?? wiesz no wiesz?

aj low juuuuuuuuuuuuu:loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeee tam mało gwiazdorkie:eviltong: prawdziwej Gwieździe wszystko przystoi:eviltong:[/FONT]

Tak sobie mów mów mów :siara: :eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No właśnie nie wyspałam się bo mnie takie jeden zagadywał:evil_lol: A jak już się połozylam to też nie pospałam bo Ala w nocy tańcowała....wstała 0 2.30 wypsapana jak diabli i dawaj ona się chce bawic:mdleje:[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczynka z pomyślunkiem ;)

Witanko :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]