zuzolandia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ochhhhhhh jakie slodkosci........... jestem!!!!!!! wrocilam!!!!!!! dogo mnie wspuscilo!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: tesknilammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cześć Dżapko:loveu: Nie mam marcepanu, ale przyniosłam Ci jajko do kawy:p Quote
apple Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:ja mam ...ja mam marcepanik doberek :loveu::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Gdzie?:crazyeye: [/FONT]oo znalazlam a co ty sobie myslisz ze ja nie mam co robić tylko szukac gdzie ty miodpisalas?? sama sie postukaj :obrazic:[FONT=Century Gothic]No ocipiała do reszty:evil_lol:[/FONT] Nie poszła w pizdu, tylko poszła pracować ;-) A w ogóle, to mam dogo wreszcie u siebie! I teraz Ci żyć nie dam :diabloti: [FONT=Century Gothic]No i co nie ma cię:cool1:[/FONT] przyniesłam marcepana :evil_lol: Cześć Dżapko :loveu: :loveu: :loveu:[FONT=Century Gothic]Mniammmmmmm, :loveu:[/FONT] A on powinien być w czekoladzie ;-)[FONT=Century Gothic]No to już ekstaza:loveu:[/FONT] zuzolandia ochhhhhhh jakie slodkosci........... jestem!!!!!!! wrocilam!!!!!!! dogo mnie wspuscilo!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: tesknilammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:loveu::loveu::love u: [FONT=Century Gothic]jesteś:multi: Ja już tu usychałam:loveu:[/FONT] Selket Cześć Dżapko:loveu: Nie mam marcepanu, ale przyniosłam Ci jajko do kawy:p[FONT=Century Gothic]Ale że co ja mam z nim zrobić?:roll:[/FONT] Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 niewiesz co masz zrobic z jajeczkiem ??? ;) zjesc a potem popic kawka :diabloti: wole niemyslec o smaku :) Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cześć :)) Jak się czujesz dziś? Wyspałaś się? Pewnie nie, skoro tak późno jeszcze na dogo byłaś :diabloti: Quote
apple Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']Cześć :)) Jak się czujesz dziś? Wyspałaś się? Pewnie nie, skoro tak późno jeszcze na dogo byłaś :diabloti: [FONT=Century Gothic]No właśnie nie wyspałam się bo mnie takie jeden zagadywał:evil_lol: A jak już się połozylam to też nie pospałam bo Ala w nocy tańcowała....wstała 0 2.30 wypsapana jak diabli i dawaj ona się chce bawic:mdleje:[/FONT] Quote
apple Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Aga K']niewiesz co masz zrobic z jajeczkiem ??? ;) zjesc a potem popic kawka :diabloti: wole niemyslec o smaku :) [FONT=Century Gothic]To sama zjedz jak taka mUndra jesteś...dopiero potem Ja spróbuję:diabloti:[/FONT] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No właśnie nie wyspałam się bo mnie takie jeden zagadywał:evil_lol: A jak już się połozylam to też nie pospałam bo Ala w nocy tańcowała....wstała 0 2.30 wypsapana jak diabli i dawaj ona się chce bawic:mdleje:[/FONT] Dlatego ja chodzę spać koło 21-ej ;) Do szóstej mam 9 godzin snu, czyli idealnie ;) Quote
apple Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']Dlatego ja chodzę spać koło 21-ej ;) Do szóstej mam 9 godzin snu, czyli idealnie ;) [FONT=Century Gothic]No też bym poszła o 21......ale jestem przekupa nie nie mogę przestac gadać:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No też bym poszła o 21......ale jestem przekupa nie nie mogę przestac gadać:evil_lol:[/FONT] Hehe ;) Czyli sama jesteś sobie winna ;) Mi się oczy zamknęły, więc nie dałabym rady gadać :evil_lol: Quote
apple Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']Hehe ;) Czyli sama jesteś sobie winna ;) Mi się oczy zamknęły, więc nie dałabym rady gadać :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No wiesz ale jak jest interesujaca dyskusja to mnie się nie zamykają:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz ale jak jest interesujaca dyskusja to mnie się nie zamykają:evil_lol:[/FONT] No tak, mnie nie było przy dyskusji, bo komp okupowany w domu, a oglądając szósty raz ten sam odcinek serialu można usnąć...... :evil_lol: Quote
Selket Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Ale że co ja mam z nim zrobić?:roll:[/FONT] :mdleje: :mdleje: :mdleje: :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: NIEMOŻLIWE:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jabko nie wie co ma zrobić z czymś:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']No tak, mnie nie było przy dyskusji, bo komp okupowany w domu, a oglądając szósty raz ten sam odcinek serialu można usnąć...... :evil_lol: [FONT=Century Gothic]To ty się jeszcze dużo musisz nauczyć.......się towarzystwo do łóżek wysyła i sie siada na kompa:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Selket']:mdleje: :mdleje: :mdleje: :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: NIEMOŻLIWE:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jabko nie wie co ma zrobić z czymś:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Century Gothic]To mnie poinstruuj:diabloti:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No też bym poszła o 21......ale jestem przekupa nie nie mogę przestac gadać:evil_lol:[/FONT] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a ja już prawie skłonna byłam uwierzyć, że Gwiazda jesteś, a tu takie hmmmmmm nooooo :roll: :roll: mało gwiazdorskie wyznanie :eviltong: Cześć Dżapko :loveu: :loveu: Quote
apple Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a ja już prawie skłonna byłam uwierzyć, że Gwiazda jesteś, a tu takie hmmmmmm nooooo :roll: :roll: mało gwiazdorskie wyznanie :eviltong: Cześć Dżapko :loveu: :loveu:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam mało gwiazdorkie:eviltong: prawdziwej Gwieździe wszystko przystoi:eviltong: [/FONT] Quote
apple Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='evaxon']wiesz co cipo........... .............wiem?? wiesz no wiesz? aj low juuuuuuuuuuuuu:loveu:[FONT=Century Gothic]Ożesz................. Qutwa............................ Aj lowju tuuuuuu:loveu: Franco jedna:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczynka z pomyślunkiem ;) Witanko :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Oddam na tymczas:diabloti:[/FONT] Quote
e.v.a Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic]No ocipiała do reszty:evil_lol:[/FONT] wiesz co cipo........... .............wiem?? wiesz no wiesz? aj low juuuuuuuuuuuuu:loveu: Quote
Iv_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeee tam mało gwiazdorkie:eviltong: prawdziwej Gwieździe wszystko przystoi:eviltong:[/FONT] Tak sobie mów mów mów :siara: :eviltong: Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No właśnie nie wyspałam się bo mnie takie jeden zagadywał:evil_lol: A jak już się połozylam to też nie pospałam bo Ala w nocy tańcowała....wstała 0 2.30 wypsapana jak diabli i dawaj ona się chce bawic:mdleje:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczynka z pomyślunkiem ;) Witanko :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Wysłać do łóżka to możesz Alę, ale moich chłopów to nie da rady.... Nawet siłą nie, bo obaj są o wiele więksi ode mnie ;) Quote
zuzolandia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 doberek moja uschnieta gryzeldzinko :loveu::loveu::loveu: fujjjjjjjj jajo do kaffy........az mnie zemdliło :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts