Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]A ja właśnie szamam spagetti ...mniammmmm .... i posyłam buziaka [/FONT]

A ja makaronik z warzywami ;) Ale buziaka też przesyłam

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']A ja makaronik z warzywami ;) Ale buziaka też przesyłam

[FONT=Arial]a dobre ?? :razz::razz:[/FONT][FONT=Arial]bo z warzywkami to ja ryżyk wolę ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]A ja właśnie szamam spagetti ...mniammmmm .... i posyłam buziaka [/FONT]

ty to zawsze jakies pysznosci masz ja to dzis nawet myslalam o spagetti ale braklo mi checi zeby je zrobic

Posted

Jak ja nie dostanę na głowę przez to dogo dziś, to chyba będzie święto...................................

Ratuj, Jabłuszko!!

:diabloti:

Posted

[FONT=Century Gothic]Dżołanko.......ja usłyszałam to twoje wołanie więc jestem.........ja juz się całkowicie rozstroiłam nerwowo przez to DOGO.:angryy:
W domu mnie wcale nie chce wpuścić na stronę a w pracy i owszem:cool1:... nawet za każdym razem, tylko że muli tak jak jeszcze nigdy w zyciu:shake:

Kochani cmokam was mocno i mam nadzieję, że to całe dogo się nie posypie i będę miała gdzie wrócić:roll:
[/FONT]

Posted

siemanko Japuszko Puszko :loveu::loveu:
nie dąsaj sie na mła ...kcialam Ci cosik rzec u siebie ale te cholerne dogo nie chce mnie wpuscic :placz::placz:...nawet fotek mi nie laduje ..masakra :mad:

ciekawe jak dlugo pozwoli mi dzisiaj tu pobyc :diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']siemanko Japuszko Puszko :loveu::loveu:
nie dąsaj sie na mła ...kcialam Ci cosik rzec u siebie ale te cholerne dogo nie chce mnie wpuscic :placz::placz:...nawet fotek mi nie laduje ..masakra :mad:

ciekawe jak dlugo pozwoli mi dzisiaj tu pobyc :diabloti:
[FONT=Century Gothic]No doooobra.....nie będę się dąsać.....ale żeby mi to było po raz ostatni:roll:[/FONT]

Iza i Avanti Cześć Kochana!

Widzę, że nie masz tyle cierpliwości, ile ja... ale moja też już się kończy!

Buziam mocno!
[FONT=Century Gothic]Witaj Słonko:loveu:......Moja jest na wyczerpaniu:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Jabłuszko wróciło:multi::multi: :calus: :calus:
[FONT=Century Gothic]No chyba nie na długo Dogo tak mnie wqur.....a że chyba pójdę w pizdu!:angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No chyba nie na długo Dogo tak mnie wqur.....a że chyba pójdę w pizdu!:angryy:[/FONT]
Jabłuszko :glaszcze: glaszcze: To ja pójdę z Tobą, jeśli w tym pizdu jest cicho i spokojnie:oops:

Posted

[quote name='Selket']Jabłuszko :glaszcze: glaszcze: To ja pójdę z Tobą, jeśli w tym pizdu jest cicho i spokojnie:oops:
[FONT=Century Gothic]No to bierz manele i idziemy:cool1:[/FONT]

Posted

Czeeeee Dżapko :loveu: :loveu: :loveu:
masz siedzieć na pupie i nigdzie nie chodzić :mad:
sama nie będę gwiazdorzyć :roll: jesteś mi potrzebna :eviltong: :cool3: :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:wejszłam .....ale nie widzę emotek :mad:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Ja widzę:eviltong:[/FONT][FONT=Century Gothic]....czasami:roflt:

[/FONT]

evaxon czesc japuszko :loveu::loveu::loveu:
[FONT=Century Gothic]witaj Ewuniu:loveu:[/FONT]

Iv_ Czeeeee Dżapko :loveu: :loveu: :loveu:
masz siedzieć na pupie i nigdzie nie chodzić :mad:
sama nie będę gwiazdorzyć :roll: jesteś mi potrzebna :eviltong: :cool3: :loveu:
[FONT=Century Gothic]Chyba mam omamy wzrokowe....możesz napisać raz jeszcze:diabloti:[/FONT]

majoka jabłuszkowa vanidol sobie trzaśnij - nerwusie Ty jeden:diabloti:
[FONT=Century Gothic]Mówisz że pomoże.......no nie wiem:roll:

Witaj Słonko:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja widzę:eviltong:[/FONT][FONT=Century Gothic]....czasami:roflt:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]witaj Ewuniu:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Chyba mam omamy wzrokowe....możesz napisać raz jeszcze:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Mówisz że pomoże.......no nie wiem:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Witaj Słonko:loveu:[/FONT]

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jaaaaaaaaaaaaaaaapco! :loveu: Mycha! :loveu: