Iv_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: noooo ....[/FONT] :oops: to tak jak i ja :evil_lol: gorzej było jak raz jogurcik mi się wylał prosto na klawiaturkę :roll: i to cały :oops: :roll: Quote
apple Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cze Cioteczko! :loveu: [FONT=Century Gothic]Cześć smarkatko:loveu:[/FONT] jbk Bo basen to ogólnie jest dobra zabawa ;-) Moja melodia to było oczywiście "pieski małe dwa" ;-) Witaj Jabłuszko kochane :smile: Też Cię odwiedzam z talerzem w ręce ;-)[FONT=Century Gothic]A co dobrego szamasz...bo ja miała sulańca...pycha:p[/FONT] Alicja [FONT=Arial]Ja lubie jeść w towarzystwie więc jem przy kompku[/FONT] :grins:[FONT=Century Gothic]Ależ tu dzisiaj konsumpcyjnie:evil_lol:[/FONT] :oops: to tak jak i ja :evil_lol: gorzej było jak raz jogurcik mi się wylał prosto na klawiaturkę :roll: i to cały :oops: :roll:[FONT=Century Gothic]Pewno jak mój blask Cię oślepił to Ci jogurt z ręki wypadł:diabloti:[/FONT] anitaaa i bartis Witanko :multi:[FONT=Century Gothic]Cześć Anitko:multi:[/FONT] Quote
jbk Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Szamałam makaronik ;) Teraz mam kanapeczki z serkiem i ogórkiem ;) Cześć Jabłuszko :) Quote
basia2202 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 kochana... przepraszam za off...:roll: ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-( a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...) psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął... ale nie wiadomo, co z Garo... proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim... i podnoście wątek pliiiiisss.... Aleksandrów Łódzki zaginal husky Quote
e.v.a Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 czesc leniuchu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga K Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 hmm... ja chyba kiedys tu bylam ale niepamietam w kazdym razie WITAM SIEM ;) Quote
BeaC Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 :razz::razz::razz: widziałam tych gości .....i All ci urosła cze wolne dzieiaj mam............. no to do roboty:diabloti: Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Cześć moja kochana rumiana Jabłuszkowa :loveu: :loveu: :loveu: to ja Gwiazda :multi: cichutko tu dzisiaj :roll: coś Twoja fanka zaspała i jej nie widać :razz: :evil_lol: Quote
jbk Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nie ma mojej kochanej Jabłuszkowej? Nie ma? A ja stęskniona okrutnie...... :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dżapuszko ja przyszłam do ciebie, a Cię nima:obrazic::loveu: Quote
aneczka23 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jesteśmy po przerwie. Co u Was ciocia??:razz: Quote
jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Obiecałam - Onet.pl Pies ;) Witaj Jabłuszko kochane :) Quote
Iza i Avanti Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cześć cioteczko! :loveu: Dlaczego Cię nie ma??? :shake::placz: Quote
jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Cześć cioteczko! :loveu: Dlaczego Cię nie ma??? :shake::placz: Zapomniała o nas........ :placz::placz::placz: Quote
Selket Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jabłuszko, gdzież Ty się podziewasz?:placz::placz::placz: Quote
Iv_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :crazyeye: Dżapko no kaj żeś TY???? :roll: :roll: Dzień dobry :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 siemanko gadulcu :loveu::loveu:..wiesz to fakt ze dogo swiruje wczoraj dopiero wieczorem raczyło otworzyc dla mnie swoje podwoje :eviltong::eviltong: tyz ciem koffom :loveu: Quote
apple Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Kochane moje! Nie opuściłam was tylko Dogo od dwóch dni mnie nie wpuszcza...w ogóle nie mogę wejść na stronę. Teraz piszę przez proxy...chociaz proxy też mi fika..........bardzo to uciążliwe....więc wszem i w obec ogłaszam, że wrócę dopiero jak dogo mnie wpuści....a kiedy? No tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą! Będę próbowała...zobaczymy! Kocham was bardzo i tęsknię......... Quote
Iza i Avanti Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 apple napisał(a):Kochane moje! Nie opuściłam was tylko Dogo od dwóch dni mnie nie wpuszcza...w ogóle nie mogę wejść na stronę. Teraz piszę przez proxy...chociaz proxy też mi fika..........bardzo to uciążliwe....więc wszem i w obec ogłaszam, że wrócę dopiero jak dogo mnie wpuści....a kiedy? No tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą! Będę próbowała...zobaczymy! Kocham was bardzo i tęsknię......... My też Cię koffffffffffff! Quote
halgre Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Doberek ... :multi: Przez tyyyyyle stron szukam Krosia - a tu ... takie pogaduchy :evil_lol::evil_lol: Nie trzeba już żadnej książki czytać :evil_lol: wystarczy tu zajrzeć i przy okazji się uśmiać :evil_lol: Wesoło tu ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 japelko no co ty nie odwalaj :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 apple napisał(a):Kochane moje! Nie opuściłam was tylko Dogo od dwóch dni mnie nie wpuszcza...w ogóle nie mogę wejść na stronę. Teraz piszę przez proxy...chociaz proxy też mi fika..........bardzo to uciążliwe....więc wszem i w obec ogłaszam, że wrócę dopiero jak dogo mnie wpuści....a kiedy? No tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą! Będę próbowała...zobaczymy! Kocham was bardzo i tęsknię......... My też tęsknimy jak jasna cholera :) Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Arial]A ja właśnie szamam spagetti ...mniammmmm .... i posyłam buziaka [/FONT] Quote
Recommended Posts