Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: noooo ....[/FONT]
:oops: to tak jak i ja :evil_lol: gorzej było jak raz jogurcik mi się wylał prosto na klawiaturkę :roll: i to cały :oops: :roll:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cze Cioteczko! :loveu:
[FONT=Century Gothic]Cześć smarkatko:loveu:[/FONT]

jbk Bo basen to ogólnie jest dobra zabawa ;-)

Moja melodia to było oczywiście "pieski małe dwa" ;-)

Witaj Jabłuszko kochane :smile: Też Cię odwiedzam z talerzem w ręce ;-)
[FONT=Century Gothic]A co dobrego szamasz...bo ja miała sulańca...pycha:p[/FONT]

Alicja [FONT=Arial]Ja lubie jeść w towarzystwie więc jem przy kompku[/FONT] :grins:
[FONT=Century Gothic]Ależ tu dzisiaj konsumpcyjnie:evil_lol:[/FONT]

:oops: to tak jak i ja :evil_lol: gorzej było jak raz jogurcik mi się wylał prosto na klawiaturkę :roll: i to cały :oops: :roll:
[FONT=Century Gothic]Pewno jak mój blask Cię oślepił to Ci jogurt z ręki wypadł:diabloti:[/FONT]

anitaaa i bartis Witanko :multi:
[FONT=Century Gothic]Cześć Anitko:multi:[/FONT]

Posted

kochana...
przepraszam za off...:roll:

ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-(

a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...)
psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął...
ale nie wiadomo, co z Garo...

proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim...

i podnoście wątek pliiiiisss....
Aleksandrów Łódzki zaginal husky

Posted

Cześć moja kochana rumiana Jabłuszkowa :loveu: :loveu: :loveu: to ja Gwiazda :multi:
cichutko tu dzisiaj :roll: coś Twoja fanka zaspała i jej nie widać :razz: :evil_lol:

Posted

Kochane moje! Nie opuściłam was tylko Dogo od dwóch dni mnie nie wpuszcza...w ogóle nie mogę wejść na stronę. Teraz piszę przez proxy...chociaz proxy też mi fika..........bardzo to uciążliwe....więc wszem i w obec ogłaszam, że wrócę dopiero jak dogo mnie wpuści....a kiedy? No tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą! Będę próbowała...zobaczymy! Kocham was bardzo i tęsknię.........

Posted

apple napisał(a):
Kochane moje! Nie opuściłam was tylko Dogo od dwóch dni mnie nie wpuszcza...w ogóle nie mogę wejść na stronę. Teraz piszę przez proxy...chociaz proxy też mi fika..........bardzo to uciążliwe....więc wszem i w obec ogłaszam, że wrócę dopiero jak dogo mnie wpuści....a kiedy? No tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą! Będę próbowała...zobaczymy! Kocham was bardzo i tęsknię.........

My też Cię koffffffffffff!

Posted

Doberek ... :multi:

Przez tyyyyyle stron szukam Krosia - a tu ... takie pogaduchy :evil_lol::evil_lol:
Nie trzeba już żadnej książki czytać :evil_lol: wystarczy tu zajrzeć i przy okazji się uśmiać :evil_lol:
Wesoło tu ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

apple napisał(a):

My też tęsknimy jak jasna cholera :)