apple Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Iv_']Dzień dobry :loveu:[FONT=Century Gothic]A co ty dzisiaj taka oszczędna w słowach jesteś?:roll: Doberek:loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]aaaaaaaaaaa no to chyba zaszczyt mnie kopnął....bossszzz:loveu:[/FONT] Mnie kopnął, że mogę za Tobą połazić ;) Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Coooooo? No wiesz co-taka okrutna kara:crazyeye:.....to ja juz lece się zrehabilitować:roll:[/FONT] przyszłam... :roll: bo nienajgorzej przepraszałaś :diabloti: zobaczymy, czy się poprawiłaś :diabloti: Quote
apple Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='basia2202']przyszłam... :roll: bo nienajgorzej przepraszałaś :diabloti: zobaczymy, czy się poprawiłaś :diabloti: [FONT=Century Gothic]yyyyyyyyyyyyyyyyyy:scared:[/FONT] Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]yyyyyyyyyyyyyyyyyy:scared:[/FONT] oo... reakcja była :cool3: to nie jest z Tobą tak najgorzej jeszcze... będą z Ciebie ludzie, gadzinko :evil_lol: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Poszłaś. Tęskno mi i smutno. :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Cześć Cioteczko! :loveu: Ponieważ reklama dźwignią handlu, to se pozwolę: http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-pomagaja-bokserom-do-14-02-08-a-130953/ :loveu: Quote
e.v.a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Poszłaś. Tęskno mi i smutno. :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: :placz::placz::placz:[/quote] czy ty nie przesadzasz??:razz::roll::roll::roll::roll: cze Japcok :loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='evaxon']czy ty nie przesadzasz??:razz::roll::roll::roll::roll: cze Japcok :loveu::loveu::loveu:[/quote] Zachowuję się jak na porządną fankę przystało! Quote
e.v.a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Zachowuję się jak na porządną fankę przystało![/quote] błehehehe grupis:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='evaxon']błehehehe grupis:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ale tak nie do końca, hehe, bo bez seksu ;) Quote
e.v.a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Ale tak nie do końca, hehe, bo bez seksu ;) to licha grupis z ciebie :lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A co ty dzisiaj taka oszczędna w słowach jesteś?:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Doberek:loveu:[/FONT] a tak se :roll: przeca mówiłam, że jestem milczek :roll: :p ;) Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='evaxon']to licha grupis z ciebie :lol::evil_lol: Nie chciałabym się mojej idolce narzucać.............:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Nie chciałabym się mojej idolce narzucać.............:evil_lol:[/quote] mysle ze ona nie miała by nic przeciw :diabloti: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='evaxon']mysle ze ona nie miała by nic przeciw :diabloti:[/quote] O mamusiu....... Muszę jej chyba zapytać, czego ode mnie oczekuje, dla niej jestem GOTOWA NA WSZYSTKO! Quote
e.v.a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']O mamusiu....... Muszę jej chyba zapytać, czego ode mnie oczekuje, dla niej jestem GOTOWA NA WSZYSTKO![/quote] zapytaj zapytaj... wiele jest takich co zrobi dla niej wszystko :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 o rajusku gdzie mnie to zagnało???? aaaaaaa do jabcoka :diabloti::diabloti::diabloti: wiesz że ja żadko wchodzę bo czasu u mnie mało jest mogłabyś mi jakąś stronkę podrzucić z ostatnimi zdjęciami Twojej ślicznej ??? Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale to nie zmienia faktu że o samym zajściu zapomniałaś:mad:[/FONT] [FONT=Arial] pytałam wczoraj Madzi ....ona też nie kojarzy że sie umawiałyśmy na jakiś termin :shake:[/FONT] Quote
apple Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='basia2202']oo... reakcja była :cool3: to nie jest z Tobą tak najgorzej jeszcze... będą z Ciebie ludzie, gadzinko :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Uffff:evil_lol:[/FONT] jbk Poszłaś. Tęskno mi i smutno. :placz: :placz::placz::calus: czy ty nie przesadzasz??:razz: cze Japcok :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic] zazdrość przez Ciebie przemawia:diabloti:[/FONT] a tak se :roll: przeca mówiłam, że jestem milczek :roll: :p ;-)[FONT=Century Gothic]Bujać to my ale nie nas:diabloti:[/FONT] O mamusiu....... Muszę jej chyba zapytać, czego ode mnie oczekuje, dla niej jestem GOTOWA NA WSZYSTKO! [FONT=Century Gothic]DżoŁana możesz dla mnie zrobić wszystko:diabloti:[/FONT] BeaC o rajusku gdzie mnie to zagnało???? aaaaaaa do jabcoka :diabloti::diabloti::diabloti: wiesz że ja żadko wchodzę bo czasu u mnie mało jest mogłabyś mi jakąś stronkę podrzucić z ostatnimi zdjęciami Twojej ślicznej ??? [FONT=Century Gothic]No zauwazyłam...rzadko to za dużo powiedziane:evil_lol: Zacznij od postu [/FONT]9197;) [FONT=Arial] pytałam wczoraj Madzi ....ona też nie kojarzy że sie umawiałyśmy na jakiś termin :shake:[/FONT][FONT=Century Gothic]No bo na taki konkretny nie...ale pamiętam że miało to być jak Madzia zamknie sklep i wiem że mniej więcej w czerwcu.....ale mniejsza o to....nie przeżywaj;) Jakoś to przeżyłam:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko! :loveu: Ponieważ reklama dźwignią handlu, to se pozwolę: http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-pomagaja-bokserom-do-14-02-08-a-130953/ :loveu:[FONT=Century Gothic]A reklamuj sie do woli:loveu: [/FONT] Quote
apple Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='evaxon']a przez ciebie skromnosc :razz::razz: [FONT=Century Gothic]Cieszę sie że to zauważyłaś:diabloti:[/FONT] Quote
e.v.a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][/FONT] :evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic] zazdrość przez Ciebie przemawia:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]DżoŁana możesz dla mnie zrobić wszystko:diabloti:[/FONT] a przez ciebie skromnosc :razz::razz: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Arial]:placz::placz::placz:jak mam nie przeżywać jak od sklerotyków mnie wyzywasz ....a ja tak nie mam :shake:[/FONT] Quote
apple Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:jak mam nie przeżywać jak od sklerotyków mnie wyzywasz ....a ja tak nie mam :shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ojjj no dobrze juz dobrze...cofam sklerotyczkę;):evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts