jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Że dla mnie ten prezent?:diabloti:[/FONT] Hehe :diabloti: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No doobra...ale ty stawiasz:evil_lol::diabloti:[/FONT] A co tam, postawię ;) Nawet niejedno :) Aż padniesz ;) Będziesz spać na sofie a białasy wyliżą Ci twarz w nocy :) Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Hehe :diabloti: Zakrztusiłaś się?:diabloti: A co tam, postawię ;-) Nawet niejedno :smile: Aż padniesz ;-) Będziesz spać na sofie a białasy wyliżą Ci twarz w nocy :smile:[FONT=Century Gothic]uuuuu to Cię skrobnie:evil_lol: Ale ja się pisze...ino ta sofa mi nie pochodzi...no jak to gwiazda na sofie....no kto to widział:roll:[/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko! Się witam: muuuuuuuuuuuuuuuua i zmykam~! :loveu: [FONT=Century Gothic]Nie zmykaj:placz:[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple']Zakrztusiłaś się?:diabloti: [FONT=Century Gothic]uuuuu to Cię skrobnie:evil_lol: Ale ja się pisze...ino ta sofa mi nie pochodzi...no jak to gwiazda na sofie....no kto to widział:roll:[/FONT] Będziesz zalana i nie będziesz pamiętać ;) Dobrze, że sofę mam, bo inaczej musiałabyś spać w wannie! Quote
Iv_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No doobra...ale ty stawiasz:evil_lol::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]jeeeejjjuuuu to szczekam:laugh2_2:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No ić już:diabloti:[/FONT] no dobra dobra :roll: idem już :roll: Miłego dnia życzę :loveu: :loveu: :loveu: :splat:żebym tylko na tą pocztę nie zapomniała zajechać :roll: :diabloti: Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Miło i grzecznie ale z wyrzutami:evil_lol: Oj Alicja już nie pamietasz jak mi z Klockową obiecałyście wizytę w czerwcu zeszłego roku...i co i nie chciałyście przyjechac:placz:[/FONT] [FONT=Arial]:shake:..........nie pamintom :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko! Się witam: muuuuuuuuuuuuuuuua i zmykam~! :loveu:[/quote] Tak szybko zmykasz, że aż posty nasze nie nadążają...... :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 czesc byłam tuuuu:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Iza i Avanti Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cześć Cioteczko! Się witam: muuuuuuuuuuuuuuuua i zmykam~! :loveu: Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='evaxon']czesc byłam tuuuu:multi::multi::multi::multi::multi: [FONT=Century Gothic]O mały włos a bym Cie przeoczyła robaczku:loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]O mały włos a bym Cie przeoczyła robaczku:loveu:[/FONT] Sugerujesz, że się tu niektórzy rozpychają bardzo? :diabloti: Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Sugerujesz, że się tu niektórzy rozpychają bardzo? :diabloti: [FONT=Century Gothic]Ja nic nie sugeruję........to widać:diabloti:[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja nic nie sugeruję........to widać:diabloti:[/FONT] A będę się rozpychała, a co! To moja miejscówka jest! Nie przesunę się! :diabloti: Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Iv_']no dobra dobra :roll: idem już :roll: Miłego dnia życzę :loveu: :loveu: :loveu: :splat:żebym tylko na tą pocztę nie zapomniała zajechać :roll: :diabloti: [FONT=Century Gothic]A ty jeszcze tu:crazyeye::mad: ja Ci zapomnę:mad::mad::mad:[/FONT] [FONT=Arial]:shake:..........nie pamintom :placz::placz::placz:[/FONT][FONT=Century Gothic]No to teraz zraniłaś mnie na wskros:placz: Mowiłyście z Klockową (a to było wtedy jak ona zamykała ten sklep) ze w czerwcu idzie na bezrobocie, to będzie miała wiecej czasu i się spotkamy........a teraz mi mówi że nie pamięta:placz: TO SIĘ SKLEROZA NAZYWA!!!:mad:[/FONT] A będę się rozpychała, a co! To moja miejscówka jest! Nie przesunę się! :diabloti:[FONT=Century Gothic]No dobra, dobra, tylko mi tu gości nie atakuj:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]No dobra, dobra, tylko mi tu gości nie atakuj:evil_lol:[/FONT] Będę grzecznie w kąciku spoglądać na mą GWIAZDĘ i zachwycać się i rozpływać w uwielbieniu :diabloti: Tak będzie dobrze? Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Będę grzecznie w kąciku spoglądać na mą GWIAZDĘ i zachwycać się i rozpływać w uwielbieniu :diabloti: Tak będzie dobrze? [FONT=Century Gothic]Perfecto:loveu: Dobra, muszę uciekać. nakarmić tego tasiemca Kronosa i pobawić trochę małą.....bo właśnie wstała:loveu: Aaaaaaaaaaaa a ja się wam tutaj nie pochwaliłam:splat:....Moje dziecko liczy:multi: Ja mówie 1, ona: wa (czyt. dwa), a potem ści (czyt trzy).........:loveu: [/FONT] Quote
sota36 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Alusia - zuch dziewusia!! I jaka mundralla - po mamuni:) Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Perfecto:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra, muszę uciekać. nakarmić tego tasiemca Kronosa i pobawić trochę małą.....bo właśnie wstała:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaa a ja się wam tutaj nie pochwaliłam:splat:....Moje dziecko liczy:multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ja mówie 1, ona: wa (czyt. dwa), a potem ści (czyt trzy).........:loveu:[/FONT] Leć :) Ja do domu też spadam :) Ucałuj Alutkę moją śliczną :) Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='sota36']Alusia - zuch dziewusia!! I jaka mundralla - po mamuni:) [FONT=Century Gothic]NOooo ! Mówię Ci Jolu jaka jestem dumna.......TZ się ze mnie smieje bo wszystkim na około się chwalę:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Leć :) Ja do domu też spadam :) Ucałuj Alutkę moją śliczną :) [FONT=Century Gothic]Leć leć, tylko nie popuść bo przymarzniesz:diabloti: Uciumkam:loveu:;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]O mały włos a bym Cie przeoczyła robaczku:loveu:[/FONT] az taka malusia jestem??:loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 cześć cholero! olałaś mnie ostatnio! :placz: jak mogłaś?! mnie? :bigcry: jesteś maupa :obrazic: a ja Cię tak koffałam... :roll: więcej tu nie przyjdę :nonono2: Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Arial]:mad: To nie sklerozja ...ino od 1 lipca walczyli My wespół zespół z Klocusiową w schronisku od 9 do 16 :cool1:....czytaj handlowałyśmy rasowymi psami :grins:[/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='evaxon']az taka malusia jestem??:loveu::loveu::loveu: [FONT=Century Gothic]taaaa:evil_lol:[/FONT] basia2202 cześć cholero! olałaś mnie ostatnio! :placz: jak mogłaś?! mnie? :bigcry: jesteś maupa :obrazic: a ja Cię tak koffałam... :roll: więcej tu nie przyjdę :nonono2:[FONT=Century Gothic]Coooooo? No wiesz co-taka okrutna kara:crazyeye:.....to ja juz lece się zrehabilitować:roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts