Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No doobra...ale ty stawiasz:evil_lol::diabloti:[/FONT]

A co tam, postawię ;) Nawet niejedno :) Aż padniesz ;) Będziesz spać na sofie a białasy wyliżą Ci twarz w nocy :)

Posted

[quote name='jbk']Hehe :diabloti:
Zakrztusiłaś się?:diabloti:

A co tam, postawię ;-) Nawet niejedno :smile: Aż padniesz ;-) Będziesz spać na sofie a białasy wyliżą Ci twarz w nocy :smile:
[FONT=Century Gothic]uuuuu to Cię skrobnie:evil_lol: Ale ja się pisze...ino ta sofa mi nie pochodzi...no jak to gwiazda na sofie....no kto to widział:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Zakrztusiłaś się?:diabloti:

[FONT=Century Gothic]uuuuu to Cię skrobnie:evil_lol: Ale ja się pisze...ino ta sofa mi nie pochodzi...no jak to gwiazda na sofie....no kto to widział:roll:[/FONT]

Będziesz zalana i nie będziesz pamiętać ;) Dobrze, że sofę mam, bo inaczej musiałabyś spać w wannie!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No doobra...ale ty stawiasz:evil_lol::diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]jeeeejjjuuuu to szczekam:laugh2_2:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No ić już:diabloti:[/FONT]

no dobra dobra :roll: idem już :roll:

Miłego dnia życzę :loveu: :loveu: :loveu:

:splat:żebym tylko na tą pocztę nie zapomniała zajechać :roll:
:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Miło i grzecznie ale z wyrzutami:evil_lol:

Oj Alicja już nie pamietasz jak mi z Klockową obiecałyście wizytę w czerwcu zeszłego roku...i co i nie chciałyście przyjechac:placz:
[/FONT]

[FONT=Arial]:shake:..........nie pamintom :placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko! Się witam: muuuuuuuuuuuuuuuua i zmykam~! :loveu:[/quote]

Tak szybko zmykasz, że aż posty nasze nie nadążają...... :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']czesc byłam tuuuu:multi::multi::multi::multi::multi:
[FONT=Century Gothic]O mały włos a bym Cie przeoczyła robaczku:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]O mały włos a bym Cie przeoczyła robaczku:loveu:[/FONT]

Sugerujesz, że się tu niektórzy rozpychają bardzo? :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Sugerujesz, że się tu niektórzy rozpychają bardzo? :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Ja nic nie sugeruję........to widać:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja nic nie sugeruję........to widać:diabloti:[/FONT]

A będę się rozpychała, a co! To moja miejscówka jest! Nie przesunę się! :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']no dobra dobra :roll: idem już :roll:

Miłego dnia życzę :loveu: :loveu: :loveu:

:splat:żebym tylko na tą pocztę nie zapomniała zajechać :roll:
:diabloti:
[FONT=Century Gothic]A ty jeszcze tu:crazyeye::mad:

ja Ci zapomnę:mad::mad::mad:
[/FONT]

[FONT=Arial]:shake:..........nie pamintom :placz::placz::placz:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No to teraz zraniłaś mnie na wskros:placz:

Mowiłyście z Klockową (a to było wtedy jak ona zamykała ten sklep) ze w czerwcu idzie na bezrobocie, to będzie miała wiecej czasu i się spotkamy........a teraz mi mówi że nie pamięta:placz:

TO SIĘ SKLEROZA NAZYWA!!!:mad:
[/FONT]

A będę się rozpychała, a co! To moja miejscówka jest! Nie przesunę się! :diabloti:
[FONT=Century Gothic]No dobra, dobra, tylko mi tu gości nie atakuj:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic]No dobra, dobra, tylko mi tu gości nie atakuj:evil_lol:[/FONT]

Będę grzecznie w kąciku spoglądać na mą GWIAZDĘ i zachwycać się i rozpływać w uwielbieniu :diabloti: Tak będzie dobrze?

Posted

[quote name='jbk']Będę grzecznie w kąciku spoglądać na mą GWIAZDĘ i zachwycać się i rozpływać w uwielbieniu :diabloti: Tak będzie dobrze?

[FONT=Century Gothic]Perfecto:loveu:

Dobra, muszę uciekać. nakarmić tego tasiemca Kronosa i pobawić trochę małą.....bo właśnie wstała:loveu:

Aaaaaaaaaaaa a ja się wam tutaj nie pochwaliłam:splat:....Moje dziecko liczy:multi:
Ja mówie 1, ona: wa (czyt. dwa), a potem ści (czyt trzy).........:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]Perfecto:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dobra, muszę uciekać. nakarmić tego tasiemca Kronosa i pobawić trochę małą.....bo właśnie wstała:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaa a ja się wam tutaj nie pochwaliłam:splat:....Moje dziecko liczy:multi:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Ja mówie 1, ona: wa (czyt. dwa), a potem ści (czyt trzy).........:loveu:[/FONT]

Leć :) Ja do domu też spadam :)

Ucałuj Alutkę moją śliczną :)

Posted

[quote name='sota36']Alusia - zuch dziewusia!! I jaka mundralla - po mamuni:)
[FONT=Century Gothic]NOooo ! Mówię Ci Jolu jaka jestem dumna.......TZ się ze mnie smieje bo wszystkim na około się chwalę:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Leć :) Ja do domu też spadam :)

Ucałuj Alutkę moją śliczną :)
[FONT=Century Gothic]Leć leć, tylko nie popuść bo przymarzniesz:diabloti:

Uciumkam:loveu:;)
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:mad: To nie sklerozja ...ino od 1 lipca walczyli My wespół zespół z Klocusiową w schronisku od 9 do 16 :cool1:....czytaj handlowałyśmy rasowymi psami :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']az taka malusia jestem??:loveu::loveu::loveu:
[FONT=Century Gothic]taaaa:evil_lol:[/FONT]

basia2202 cześć cholero!

olałaś mnie ostatnio! :placz:
jak mogłaś?! mnie?
:bigcry:
jesteś maupa :obrazic:
a ja Cię tak koffałam... :roll:

więcej tu nie przyjdę :nonono2:
[FONT=Century Gothic]Coooooo? No wiesz co-taka okrutna kara:crazyeye:.....to ja juz lece się zrehabilitować:roll:[/FONT]