jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple']Coooooo?:roll: No Ala cały czas na kolanach ale jesli tak mnie dobrze obserwujesz to zauwazysz zapewne że zawsze o tej porze idę na zkupki no chyba że tak cie ten MÓJ blask oslepia że niedowidzisz:diabloti: Aśka....no i co....cały mój plan diabli wzięli.......to co lubisz bo przecież nie podam Ci samej herbaty?:roll: O rany, nie chciałam Ci zepsuć całej konstrukcji, w Twoim wykonaniu spożyję WSZYSTKO! Nie jestem wymagająca :evil_lol: Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='jbk']Kurde, same gwiazdy mamy na dogo :diabloti: Gwiazda jest jedna!!! JA!!!!!! Reszta to takie zwykłe kule gazowe Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='apple']Coooooo?:roll: No Ala cały czas na kolanach ale jesli tak mnie dobrze obserwujesz to zauwazysz zapewne że zawsze o tej porze idę na zkupki no chyba że tak cie ten MÓJ blask oslepia że niedowidzisz:diabloti: Jeśli już to mój blask Cię tak oślepił, że nie wiesz co piszesz No i gdybyś była PRAWDZIWĄ GWIAZDĄ wiedziałabyś, że Asia lubi pizzę, ale mój BLASK przysłonił Ci pole obserwacji Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']Gwiazda jest jedna!!! JA!!!!!! Reszta to takie zwykłe kule gazowe A masz swój fanklub? Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A tak w ogóle, to mam szczęście, że dziś mamy teoretycznie nieczynne biuro i raczej tu nikt nie przyjdzie, bo by się mogli klienci zdziwić, czemu ja tak cały dzień rechoczę do tego monitora ;) I siusiu muszę iść przez Was! :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 jbk napisał(a):A tak w ogóle, to mam szczęście, że dziś mamy teoretycznie nieczynne biuro i raczej tu nikt nie przyjdzie, bo by się mogli klienci zdziwić, czemu ja tak cały dzień rechoczę do tego monitora ;) I siusiu muszę iść przez Was! :diabloti: Ić! Ić! Bo siem posikasz! :diabloti: Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ić! Ić! Bo siem posikasz! :diabloti: No chyba będę musiała przebrnąć przez te wszystkie drzwi wyzamykane..... Quote
Iza i Avanti Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 jbk napisał(a):No chyba będę musiała przebrnąć przez te wszystkie drzwi wyzamykane..... Bosz! I jeszcze tu siedzisz? :crazyeye: siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol: Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 jbk napisał(a):A masz swój fanklub? PRAWDZIWE GWIAZY, nie potrzebują swego funcklubu...Tylko słabsze jednostki muszą się wspierać fanami:shake: Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 jbk napisał(a): I siusiu muszę iść przez Was! :diabloti: Ja bym to nazwała fizjologią:roll::diabloti: Quote
e.v.a Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 czesc podobnie odziana na nogach :loveu::diabloti::evil_lol: Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Selket napisał(a):PRAWDZIWE GWIAZY, nie potrzebują swego funcklubu...Tylko słabsze jednostki muszą się wspierać fanami:shake: Ale wiesz, Jabłuszkowa się wcale nami nie wspiera, to my, fani wierni, żyć bez niej nie potrafimy i łazimy za nią wszędzie..... Quote
apple Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='sota36']Jeeeeeeeee, impra bez nas:(:(:( Ojjj n ie impreza a krótkie spotkanko dopołudniowe...jak będzie impreza to na pewno was nie ominie;) O rany, nie chciałam Ci zepsuć całej konstrukcji, w Twoim wykonaniu spożyję WSZYSTKO! Nie jestem wymagająca :evil_lol:Ciacho zrobione....szczekam na was:loveu: Ojjj ciotki ale napyplaliście:evil_lol: Quote
aneczka23 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Heh, nie ma to jak kilka śmisznych stron wieczorową porą. A myślałam, że nie zdążę... udanej Dżamprezy dla wszystkim Wielmożnych Uczestniczek:multi: Quote
Iv_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Cześć Jabuleńka :loveu: :loveu: Życzę Ci udanego spotkania i miłych pogaduch z dogociotkami :multi: ja też zaraz jadę na spotkanie z netociotką :cool1: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :razz::razz:heyka ....jest juz ta Aśka u Was ;) Doberek w sobotnie dopołudnie :multi: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 halo halo halo ... przyszłam przeprowadzić kontrole jakości tego bloga :cool1: teścik zdany :) :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :loveu: Cioteczko! Ślicznie dziękujemy za gościnę! :loveu: Za pyszne ciasto, cud Alutkę i kieszonkowego Krosia :loveu: Niebawem znów się spotkamy :cool3: Quote
apple Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='aneczka23']Heh, nie ma to jak kilka śmisznych stron wieczorową porą. A myślałam, że nie zdążę... udanej Dżamprezy dla wszystkim Wielmożnych Uczestniczek:multi:Były:loveu:....było super:multi: ino szybko pojechały:placz: Iv_ Cześć Jabuleńka :loveu: :loveu: Życzę Ci udanego spotkania i miłych pogaduch z dogociotkami :multi: ja też zaraz jadę na spotkanie z netociotką :cool1:Taaaaaak a z kim?:razz: Alicja :razz::razz:heyka ....jest juz ta Aśka u Was ;-) Doberek w sobotnie dopołudnie :multi:Była:multi: i poszła:placz: jonQuilla halo halo halo ... przyszłam przeprowadzić kontrole jakości tego bloga :cool1: teścik zdany :smile: :cool3:Ufff bo już się bałam jaka bedzie kara:roll: evaxon heloł japcok :smile:)) Hejka Effko:loveu: Iza i Avanti :loveu: Cioteczko! Ślicznie dziękujemy za gościnę! :loveu: Za pyszne ciasto, cud Alutkę i kieszonkowego Krosia :loveu: Niebawem znów się spotkamy :cool3:Alllleż cioteczko....dla mnie to była czysta przyjemność......Zuzola boska była.......zaraz wstawiam foty:razz: Quote
apple Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 No wiec przyjechały DogoCiotki:loveu: Trafiły bezbłędnie...podobno:roll:....ciotka Iza i tak sie nie przyzna:eviltong: Były więc słodkie powitania:evil_lol: Jedna ciotka powiedziała mi że jestem "kieszonkowy":roll: No a potem to już poszło:evil_lol: Quote
apple Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Zasiadły my do stołu, jadły ciacho, piły kawkę i pyplały:evil_lol: Zuzia nic a nic się mnie nie bała.....Zuh baba:loveu: Ala tylko dogladała towarzystwa:evil_lol: A tak swoją drogą to z Zuzi to piekna panienka...popatrzcie sami;) Ciotka Iza coś tam kręciła...więc na filmy to do niej:evil_lol: Quote
apple Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Cioteczka Dżołana też coś pstrykała.....jak obiecywała:lol: Zuzia nie mogła wyjść z podziwu jaki ja przystojny jestem:loveu: kręciły mnie i fociły...i tak do znudzenia:roll: te dwie małe Lalunie to się polubiły nawet.....tzn krew się nie lała:evil_lol: Ale przejść się koło tych ciotek spokojnie nie dało...już mam chya sińce od tego obściskiwania:roll: Quote
apple Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 na stole były same dobre rzeczy.....chipsiki które uwielbiam i ciacho:loveu:Ciotka Iza mówi że jestem zabiedzony....więc mnie faszerowały:evil_lol: Chociaż jeden plus z tej wizyty:evil_lol: qurde ino ze nie za darmo...nic ino łapa i łapa:roll: To potem dawałem juz dwie- hurtowo:roll: Dziewczynki okazała sie ze też są czipsiary:evil_lol: Posiedziały troszku....jak dla mnie za mało:cool1: Ubrały sie:razz: Pożegnały:loveu: i pojechały:placz: To jeszcze nie wszystkie foty...reszta później....po 22:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts