Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, co Ty - u otorynolaryngologa?Nie chciałam sprawdzić czy przewidzisz jaka jest następna litera w alfabecie:evil_lol:

Nic kochane muszę śmigać....................paaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

sota36 napisał(a):
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, co Ty - u otorynolaryngologa?

O mamusiu, jakież ciężkie do wymówienia słowo!

Posted

[quote name='apple']Nie chciałam sprawdzić czy przewidzisz jaka jest następna litera w alfabecie:evil_lol:

Nic kochane muszę śmigać....................paaaaaaaaaaaaa:loveu:

Tylko nie złam sobie nogi na zakręcie :)

Posted

[quote name='evaxon']

:B-fly::B-fly::B-fly:

mozesz mowic do mnie mistrzu :diabloti:

MISZCZU:modla::modla::modla:

Tylko nie złam sobie nogi na zakręcie :smile:
O mało nie pizdłam:cool1:

Posted

Jabłuszko Jabłuszko Jabłuszko pełne snu :loveu:
Jabłuszko Jabłuszko Jabłuszko tam i TU :crazyeye:

Czeeeeeeeeść :multi: :loveu: to byłam jaaaaaaaaaaaaa

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']Jabłuszko Jabłuszko Jabłuszko pełne snu :loveu:
Jabłuszko Jabłuszko Jabłuszko tam i TU :crazyeye:

Czeeeeeeeeść :multi: :loveu: to byłam jaaaaaaaaaaaaa

:diabloti:A któżby inny miał taki głosik

jbk Witaj idolko moja! Za 25 godzin ciachnę Ci pierwszą foteczkę :smile: HEHE :diabloti:
Wielkie odliczanie:razz:

Posted

[quote name='jbk']Nie no, nie będę liczyć godzin....... Wtedy wolniej czas biegnie :)
No nie licz lepiej bo tów TZ pomysli że na jakąś randkę idziesz:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No nie licz lepiej bo tów TZ pomysli że na jakąś randkę idziesz:evil_lol:

E tam ;) Mężu mnie zna i wie, że czasem mi doopsko rwie gdzieś w nowe miejsce, inaczej by mnie cholera wzięła ;)

Posted

[quote name='jbk']E tam ;) Mężu mnie zna i wie, że czasem mi doopsko rwie gdzieś w nowe miejsce, inaczej by mnie cholera wzięła ;)
Hmmmm no to tolerancyjny chłop:roll: Tak nie pilnuje twojego doopska:diabloti:

A niby skąd mam wiedzieć?? :niewiem: Kobiety dziwne są, więc sama rozumiesz.....
Taaaa a ty jesteś królową tych DZIWNOŚCI:evil_lol::loveu:

Dobra moje kochane - uciekam...musze na zakupki bo zdało by się cos na jutro upiec jak te dogociotki przyjadą;)

Posted

[quote name='apple']Hmmmm no to tolerancyjny chłop:roll: Tak nie pilnuje twojego doopska:diabloti:

Dobra moje kochane - uciekam...musze na zakupki bo zdało by się cos na jutro upiec jak te dogociotki przyjadą;)

Jesteśmy wzajemnie tolerancyjni, on toleruje moje wypady, ja toleruję jego siedzenie na doopsku ;)

Za bardzo nie przesadzaj z tym pieczeniem..... nie wiem, jak Iza, ale ja to za słodyczami średnio bardzo :)

Posted

[quote name='Selket']Mieszasz się w zeznaniach.......raz piszesz, ze Ala się do Ciebie przykleiła, a teraz, że na azkupy....... A Ty po prostu jesteś oślepiona mym blaskiem i dlatego znikasz buy dojść do siebie

Kurde, same gwiazdy mamy na dogo :diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Mieszasz się w zeznaniach.......raz piszesz, ze Ala się do Ciebie przykleiła, a teraz, że na azkupy....... A Ty po prostu jesteś oślepiona mym blaskiem i dlatego znikasz buy dojść do siebie
Coooooo?:roll:

No Ala cały czas na kolanach ale jesli tak mnie dobrze obserwujesz to zauwazysz zapewne że zawsze o tej porze idę na zkupki no chyba że tak cie ten MÓJ blask oslepia że niedowidzisz:diabloti:

Aśka....no i co....cały mój plan diabli wzięli.......to co lubisz bo przecież nie podam Ci samej herbaty?
:roll:

Posted

[quote name='apple']

Taaaa a ty jesteś królową tych DZIWNOŚCI:evil_lol::loveu:
No wiesz co??????????????????????

Mieszasz się w zeznaniach.......raz piszesz, ze Ala się do Ciebie przykleiła, a teraz, że na azkupy....... A Ty po prostu jesteś oślepiona mym blaskiem i dlatego znikasz buy dojść do siebie