apple Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='evaxon']czesc japek :multi: cho na torta do mnie :P Byłam...widziałam i nadal nie mogę wyjść z podziwu:loveu: Iv_ Cześć i czołem :loveu: spytacie skąd się wzięłam... :crazyeye: a diabli wiedzą skąd..........:diabloti:A myślałam że "Jestem wesoły Romek":evil_lol: sota36 Wpadlam...uciekam.... A kto Cię goni?:crazyeye: jbk Jabłuszkowa idolko, jak się czujesz?? Wiesz, że pojutrze Cię napadnę o autograf? :diabloti:Wiem wiem...co dzień o tym myśle:loveu: Bossszz tyle sprzatania:mdleje: Iza i Avanti Cześć Cioteczko! Gdzie żeś? Tu tu tu:multi: Quote
Selket Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Cześć Dżapko:loveu: Jak na kulturalną osobę przystało przywlekłam Ci śniadanie:diabloti: MIała być kawa, ale nie fce Żonkili odbierać fuchy, więc jest śniadanko:loveu: Quote
apple Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Selket']Cześć Dżapko:loveu: Jak na kulturalną osobę przystało przywlekłam Ci śniadanie:diabloti: MIała być kawa, ale nie fce Żonkili odbierać fuchy, więc jest śniadanko:loveu:Ojej jakie sniadanko:crazyeye: A czymże sobie na to zasłuzyłam:crazyeye: No chyba że jest w tym jakiś haczyk:razz::evil_lol: Quote
Selket Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Ojej jakie sniadanko:crazyeye: A czymże sobie na to zasłuzyłam:crazyeye: No chyba że jest w tym jakiś haczyk:razz::evil_lol: No wiesz tak od razu mnie posądzać o haczyki?????????:crazyeye: :obrazic: A ja chciałam tylko być miła i by ktoś mnie polubił:placz::placz::placz: Quote
apple Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Selket']No wiesz tak od razu mnie posądzać o haczyki?????????:crazyeye: :obrazic: A ja chciałam tylko być miła i by ktoś mnie polubił:placz::placz::placz: Eeeeee to niepotrzebnie:shake: BO JA CIĘ JUŻ LUBIĘ:loveu::loveu::loveu: No co dłuższe przebywanie w towarzystwie Menrzusia uczy czujności:evil_lol: Quote
Selket Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Eeeeee to niepotrzebnie:shake: BO JA CIĘ JUŻ LUBIĘ:loveu::loveu::loveu: No co dłuższe przebywanie w towarzystwie Menrzusia uczy czujności:evil_lol: Lubisz???????:multi::multi: Jakież to miłe:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ooo widzę że zdążyłam na pyszne śniadanko :loveu: dzięki Sisko...teraz będę miała energie przez cały dzień po takim pożywnym posiłku z rana :multi::multi: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Mogę skubnąć nieco śniadanka? Mogę? Ja też lubię Selkecikową..... :) Oczywiście nie tak, jak JABŁUSZKOWĄ :diabloti: Hehe, żeby nie było :diabloti: Quote
apple Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Selket']Lubisz???????:multi::multi: Jakież to miłe:loveu::loveu::loveu: Bo ja w ogóle jestem miła....nie wiedziałaś?:roll: jonQuilla ooo widzę że zdążyłam na pyszne śniadanko :loveu: dzięki Sisko...teraz będę miała energie przez cały dzień po takim pożywnym posiłku z rana :multi::multi:No jedz...mniej mi w doope pójdzie:evil_lol: jbk Mogę skubnąć nieco śniadanka? Mogę? Ja też lubię Selkecikową..... :smile: Oczywiście nie tak, jak JABŁUSZKOWĄ :diabloti: Hehe, żeby nie było :diabloti:NO! Ty se uważaj:eviltong: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No kochana, chyba nie miałaś wątpliwości, że jesteś NAJWAŻNIEJSZA NA ŚWIECIE :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='jbk']No kochana, chyba nie miałaś wątpliwości, że jesteś NAJWAŻNIEJSZA NA ŚWIECIE :loveu::loveu::loveu: Przez moment przeleciało mi to przez myśl:roll: Quote
jonQuilla Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='jbk']No kochana, chyba nie miałaś wątpliwości, że jesteś NAJWAŻNIEJSZA NA ŚWIECIE :loveu::loveu::loveu: zaraz po mnie :loveu::loveu: jem jem, ale już nie mogę :roll: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='jonQuilla']zaraz po mnie :loveu::loveu: Ty się chyba nie chcesz nikomu narazić, co? :diabloti: Quote
apple Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='jonQuilla']zaraz po mnie :loveu::loveu: jem jem, ale już nie mogę :roll: :crazyeye::obrazic: sota36 Przyszlam se wleczona zapachem kanapeczek na sniadanko - ale w tych kanapeczkach pierdyknelabym cos zielonego - bez tego koloru nie jem! To twoje podejście do jedzenia zakrawa na zbĄczenie:shake: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 sota36 napisał(a):Przyszlam se wleczona zapachem kanapeczek na sniadanko - ale w tych kanapeczkach pierdyknelabym cos zielonego - bez tego koloru nie jem! Królik?? :diabloti: Quote
apple Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='sota36']ze niby od bąków/??? Ty to powiedziałaś:evil_lol:.....Z resztą ciupnę się że baki koło tego zielonego zapewne latały:evil_lol: Quote
sota36 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Przyszlam se wleczona zapachem kanapeczek na sniadanko - ale w tych kanapeczkach pierdyknelabym cos zielonego - bez tego koloru nie jem! Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 sota36 napisał(a):No w klateczce - ma na imie DYZIA:) A nasz to Dusty :)) Quote
sota36 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']:crazyeye::obrazic: To twoje podejście do jedzenia zakrawa na zbĄczenie:shake: ze niby od bąków/??? Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 sota36 napisał(a):Boszeeeeeeeee, jak sie posty pierdasza. To Jabłuszko tak miesza, żeby nam się w główkach poprzestawiało :) Quote
sota36 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 jbk napisał(a):Królik?? :diabloti: No w klateczce - ma na imie DYZIA:) Quote
jonQuilla Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 pewnie że nie chcę się narażać ;) :eviltong: ale taka prawda :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Strasznie posty skaczą....Jolaos gnasz do przodu:mad::evil_lol: Ja nic nie mieszam ja jestem "w czasie":diabloti: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple']Strasznie posty skaczą....Jolaos gnasz do przodu:mad::evil_lol: Ja nic nie mieszam ja jestem "w czasie":diabloti: Tia, w zaprzeszłym ;) A Jola ma jasnowidzenia :) Quote
Recommended Posts