e.v.a Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 czesc jabłuszko moje naj :loveu::loveu::loveu::loveu: mam juz prawie cały prezent skompletowany :multi: termofor hipcio juz przeyszedl w weekend kupilam książkę i jeszcze tylko torcik musze zrobić :multi: p.s. termofor sie przyda bo zarazilam faceta i jest chory :lol::roll::roll::roll: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jonQuilla napisał(a):nie boicie się że kiedyś dodam do tej kawusi tabletkę gwałtu? :cool3::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zonkilcia, czy Ty nas chcesz wystraszyć?? :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 nie chciałam Was wystraszyć ... chciałam Was ostrzec że nie wszystkim można ufać :evil_lol::evil_lol: nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie :cool3: Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):Ale Tobie ufać można? No powiedz, powiedz, bo będą mnie koszmary męczyły, Zonkil morderca podstępny i tak dalej :) pewnie że tak :cool3::cool3: nie posiadam tabletek gwałtu, jedynie jakiś spidzik :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jonQuilla napisał(a):nie chciałam Was wystraszyć ... chciałam Was ostrzec że nie wszystkim można ufać :evil_lol::evil_lol: nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie :cool3: Ale Tobie ufać można? No powiedz, powiedz, bo będą mnie koszmary męczyły, Zonkil morderca podstępny i tak dalej :) Quote
aneczka23 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 evaxon napisał(a):czesc jabłuszko moje naj :loveu::loveu::loveu::loveu: mam juz prawie cały prezent skompletowany :multi: termofor hipcio juz przeyszedl w weekend kupilam książkę i jeszcze tylko torcik musze zrobić :multi: p.s. termofor sie przyda bo zarazilam faceta i jest chory :lol::roll::roll::roll: no ale jak to?? a gdzie pielęgniareczka? prawie jak znalazł teraz komplecik:loveu: Hej Jabłuszko:eviltong: Quote
e.v.a Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 aneczka23 napisał(a):no ale jak to?? a gdzie pielęgniareczka? prawie jak znalazł teraz komplecik:loveu: Hej Jabłuszko:eviltong: hahaha masz racje teraz powinnam sie zamienic w ta pielęgniareczke :lol::lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 przyszłam się pozachowywać byle jak ....... Quote
apple Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Alicja'] przyszłam się pozachowywać byle jak .......Widze:evil_lol: Efff.....no wiesz...a pielęgniara?:roll: Żonkilowa.........nawiedzona jesteś jak babcię kocham:evil_lol: Iv- wymięklam:roll: Quote
apple Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Selket']Przyszłam Cię odwiedzić na kulturalną osobę przystało:diabloti::loveu: Tos mnie zszokowała:evil_lol: JBK.....Kochana...ja myślałam że my to bez słów się rozumiemy:diabloti: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple']Tos mnie zszokowała:evil_lol: JBK.....Kochana...ja myślałam że my to bez słów się rozumiemy:diabloti: Rozumieć to ja wszystko rozumiem, ale TY NAWET NIE POMYSLAŁAS O MNIE! Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Selket napisał(a):Przyszłam Cię odwiedzić na kulturalną osobę przystało:diabloti::loveu: A Ty nie udawaj, bo i tak Ci nikt nie uwierzy :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'] Efff.....no wiesz...a pielęgniara?:roll: jego mama pracuje w służbie zdrowia pożyczę coś na miejscu :grin: Quote
aneczka23 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):A do mnie to ani słowa??:mad: yy, no że tak powiem.. do mnie też Quote
Selket Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Przyszłam Cię odwiedzić na kulturalną osobę przystało:diabloti::loveu: Quote
apple Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']Rozumieć to ja wszystko rozumiem, ale TY NAWET NIE POMYSLAŁAS O MNIE! Nie pitol:evil_lol: Przeca wiesz że cię koffo gupia:loveu: yy, no że tak powiem.. do mnie też Tu się przyznaję- przeoczyłam:roll: Brakuje mi tego multi:placz: Quote
aneczka23 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple']Tu się przyznaję- przeoczyłam:roll: Hej, zdążyłam się już przyzwyczaić, nawet nie narzekam, taki mój los, bo rzadko wpadam w odwiedzinach. Ale powaga - powaga, robię co mogę. Zresztą, jestem świeżo, tylko czasu brak żeby coś napisać Quote
apple Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='aneczka23']Hej, zdążyłam się już przyzwyczaić, nawet nie narzekam, taki mój los, bo rzadko wpadam w odwiedzinach. Ale powaga - powaga, robię co mogę. Zresztą, jestem świeżo, tylko czasu brak żeby coś napisać A ja na prawdę specjalnie tgeo nie robię....okulary się kłaniają:roll: Quote
Selket Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):A Ty nie udawaj, bo i tak Ci nikt nie uwierzy :diabloti: Słucham????:mad::mad::mad::mad::diabloti: Quote
zuzolandia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 siemanko kofaana ..... echh dzien do doopyy ...nie dosc ze ciagle jakies klopotki to jesio mi Janiłecka podpierdzielili :placz::placz::placz:.....jestem wscieknieta :mad:..... Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Inspekcja poranna! Pokazac mi tu zaraz uszy i szyje! Czyste?! Jak nie, to do łazienki biegiem marsz! Quote
apple Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='zuzolandia']siemanko kofaana ..... echh dzien do doopyy ...nie dosc ze ciagle jakies klopotki to jesio mi Janiłecka podpierdzielili :placz::placz::placz:.....jestem wscieknieta :mad:..... Ić goopia a trza było mowić to bym za ciebie klikala...ehhhhh:shake: A kłopotkami się nie martw......;) jonQuilla wstawać! :smile: :multi::multi:nie spałam:shake: jbk Inspekcja poranna! Pokazac mi tu zaraz uszy i szyje! Czyste?! Jak nie, to do łazienki biegiem marsz! Jessssoo aż zobaczyłam moja zezowatą opiekunkę z koloni:eek2: Iza i Avanti Cześć Cioteczko :loveu:Cześć Ciotka:loveu:...wyspana?:razz: Quote
Recommended Posts