apple Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 zuzolandia napisał(a):oj niedobrze niedobrze ..wsie soki z Niej wycisnie :placz: Ja jestem przelotem....a wy sobie nie przeszkadzajcie...jak przyjdę to doczytam:diabloti: __________________ ............oooo latawica jedna ....:diabloti::diabloti: bylam ...i siem nie rzucaj :eviltong: Ja siem nie dam:diabloti: Spoko ma się tą kondycję:diabloti: Co mi z tego jak znowu nie wtedy co ja:mad: Quote
apple Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 basia2202 napisał(a):cześć Japcokowa :multi: :loveu: tęskniłaś? :eviltong: :buzi: Cześć Basiu:loveu:...jak możesz o to pytać...toż to oczywista oczywistość;) Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu:jak tu zajebiście KOLOROWO na tym blogasku :multi::multi::multi: :roflt: Quote
Selket Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ala, zachowuj sie!!!:angryy: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iv_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Czeee Dżapko Gwiazdorko :multi::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 apple napisał(a):Cześć Basiu:loveu:...jak możesz o to pytać...toż to oczywista oczywistość;) zapytałam, że tak powiem... czysto retorycznie... :evil_lol: chciałam być zauważona :oops: :loveu: buziaki Jabłusiu:) Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Selket napisał(a):Ala, zachowuj sie!!!:angryy: :diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu:jak tu zajebiście KOLOROWO na tym blogasku :multi::multi::multi: :roflt: No właśnie.....jeszcze mi galerię zamkną i co to bedzie.....przestać mi sie tu mizdżyć w galeri:roflt: Selket Ala, zachowuj sie!!!:angryy: :diabloti::diabloti::diabloti:No własnie...zachowuj się byle jak ale się zachowuj:evil_lol: Iv_ Czeee Dżapko Gwiazdorko :multi::loveu::loveu:Witaj:loveu: zapytałam, że tak powiem... czysto retorycznie... :evil_lol: chciałam być zauważona :oops: :loveu: buziaki Jabłusiu:smile:Szpryciula:evil_lol: jonQuilla :loveu::loveu: cześć Sisko :multi:Cześć Kwiatuszku:loveu: Quote
Selket Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Alicja napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Czyżby to nie było nadużywanie emot przypadkiem:diabloti: Quote
BeaC Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :diabloti::diabloti::diabloti: witam sie porannie i zmykam mam parę spraw do załatwienia dodam że odkurzyłam u siebie:p Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jabłuszko kochane moje, idolko! Dzień dobry Ci! Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Cześć Cioteczko! :loveu: Padam z nóg... Mała wstała dziś o 4.30 :crazyeye: A ja poszłam spać o 1.00 :shake: Quote
apple Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 BeaC napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: witam sie porannie i zmykam mam parę spraw do załatwienia dodam że odkurzyłam u siebie:pWitam Cię gorąco w ten zimny porane......cieszę się że odkurzyłaś przynajmniej pylicy nie dostanę jak do Ciebie zajdę:diabloti: jbk Jabłuszko kochane moje, idolko! Dzień dobry Ci! Witaj Asiu:loveu:...gdzie się podziewasz?:razz: Iza i Avanti Cześć Cioteczko! :loveu: Padam z nóg... Mała wstała dziś o 4.30 :crazyeye: A ja poszłam spać o 1.00 :shake:Bossszz a co to sie stanęło:crazyeye: Quote
apple Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):No jak to gdzie się podziewam? Tu jestem!!A juz myslałam że te PIT-y i VAT-y Cię porwały:evil_lol: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 apple napisał(a):A juz myslałam że te PIT-y i VAT-y Cię porwały:evil_lol: A nie..... Jednym okiem robię VATy, drugim zerkam na dogo ;) Który dzień Ci pasi na spotkanko? Od środy jest mi wsio ryba, kiedy to będzie :) Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 budzimy się :multi: cześć :multi::loveu: ściskam Was wszystkich mocno i życzę miłego dnia :calus: Quote
apple Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):A nie..... Jednym okiem robię VATy, drugim zerkam na dogo ;) Który dzień Ci pasi na spotkanko? Od środy jest mi wsio ryba, kiedy to będzie :)Chyba mnie też jest wsio ryba...ale dopytam TZ-ta czy czegoś nie zaplanował i dam wam znac;) Quote
apple Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='jonQuilla']budzimy się :multi: cześć :multi::loveu: ściskam Was wszystkich mocno i życzę miłego dnia :calus:[/quote]Pyszności:loveu: Quote
apple Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):Jaka kawa....... Kwiatuszku, ja też chcę!! Siorbnij sobie ode mnie;) Quote
apple Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 jonQuilla napisał(a):nie boicie się że kiedyś dodam do tej kawusi tabletkę gwałtu? :cool3::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::shocked!::mdleje: Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 nie boicie się że kiedyś dodam do tej kawusi tabletkę gwałtu? :cool3::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :crazyeye: jesooooooooooo a ja już miałam ochotę na tą pysznie wyglądającą kawę :roll: a tak apropo kawy to........wczoraj byliśmy z Tz-em w takim pięknym miasteczku co zowie się Kazimierz Dolny nad Wisłą (jak ktoś nie wie gdzie to, to google pomogą :cool3:) i poszliśmy sobie na kawkę :cool1: do Faktorii, która kosztowała nas więcej jak porządny obiad, który później zjedliśmy w restauracji :roll: Śmieszne, co? :diabloti: Quote
Recommended Posts