apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 credita napisał(a):nie no widać że tu babski temat jest na fali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już nas drugi dzień trzyma:evil_lol: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 coś nas chyba chłopcy zaniedbują :siara::siara::siara::siara::siara: Quote
apple Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 credita napisał(a):coś nas chyba chłopcy zaniedbują :siara::siara::siara::siara::siara:Hahahahaha wreszcie któraś się przyznała....koffana:loveu: Bo juz myslałam ze wszystkie tak sielankowo mają:evil_lol: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jasne sielankowo to było jakieś 8 lat temu jak o moje względy zabiegał :shock: Quote
e.v.a Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 credita napisał(a):coś nas chyba chłopcy zaniedbują :siara::siara::siara::siara::siara: mną się dzis po szkle zajmie :siara::siara::siara: :evil_lol:cze japko:loveu: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A ja bym tak chciała nieśmiało zapytać, jak się chłop babą ma zająć, jak baba całe dnie na dogo siedzi?? :siara: Cześć Jabłuszko :) Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 seksicie :cool1: Cze Apelkowa :loveu: a co to nie ma Ciebie i jeszcze Twojego nowego laptopka tu :crazyeye: a może Ty eeeeeeee nooooooooo nie daj Boże, zepsułaś już go :placz: :diabloti: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a):seksicie :cool1: Cze Apelkowa :loveu: a co to nie ma Ciebie i jeszcze Twojego nowego laptopka tu :crazyeye: a może Ty eeeeeeee nooooooooo nie daj Boże, zepsułaś już go :placz: :diabloti: Takie czarne myśli przy sobocie?? Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):Takie czarne myśli przy sobocie?? :crazyeye: sekszenie to czarne myśli wg Ciebie? :diabloti: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :razz::razz:chłop się apfelkową zajął bo ma wolne :grins: ...cze :hand: Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Alicja napisał(a)::razz::razz:chłop się apfelkową zajął bo ma wolne :grins: ...cze :hand: ooooooo właśnie wreszcie dorwał Jabłuszkową :cool1: ciekawe kiedy nam odda ją :eviltong: :diabloti: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye: sekszenie to czarne myśli wg Ciebie? :diabloti: Nie, kudłate :evil_lol: W sumie kudły mogą być czarne :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):Nie, kudłate :evil_lol: W sumie kudły mogą być czarne :diabloti: :cool1: masz na myśli jakiegoś......brunecika :razz: :diabloti: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a)::cool1: masz na myśli jakiegoś......brunecika :razz: :diabloti: I do tego brodatego ;) Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):I do tego brodatego ;) mmmmmmm :cool1: to już nie wchodzę w dalsze szczegóły ;) :diabloti: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Swoją drogą, kiedy Jabłkowy TZ nam odda NASZE Jabłuszko? Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):Swoją drogą, kiedy Jabłkowy TZ nam odda NASZE Jabłuszko? :niewiem: tego nie wiem :razz: a ja lecę teraz w garach pomieszać :cool1: :roll: potem zajrzę na dogo, żeby zorientować się w sytuacji co i jak? kto i po co? komu z czym? kogo czego? i w ogóleeeeeeeee :diabloti: Quote
BeaC Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 cze japeckowa wiem że Cię nie ma bo stary cię ten tego no wiesz a ja mam wolna sobotę pierwszą od nie wiadomo kiedy i se wiesz co robię??? se sprzątam bo śniegi zeszły a te moje barany tam i nazad dwor dom i tak ze sto razy podłoga w ogóle nie wygląda a wczoraj dyzia kąpałam pierwszy raz bo taki mały niskie podwozie to po mokrym sie ufajdał i no on się bał :crazyeye::crazyeye::crazyeye: normalnie paniora wyskoczył mi kilka razy z wanny ale potem jak sie myliśmy bo ja tez byłam cała mokra.. to zamarł i się nie ruszał a Lea cierpliwie czekała na mycie swojego podwozia tera borostwory śpią bo je wyganiałam po podwórku piłka i patolkami to pa TZ wrtócił ide:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a)::niewiem: tego nie wiem :razz: a ja lecę teraz w garach pomieszać :cool1: :roll: potem zajrzę na dogo, żeby zorientować się w sytuacji co i jak? kto i po co? komu z czym? kogo czego? i w ogóleeeeeeeee :diabloti: Ja cały czas pracuję między postami ;)) A w garach mieszać dziś nie będę ;) Co pichcisz? Quote
apple Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Cześć wy moje koffane zboczuszki:evil_lol::evil_lol: Nie puścicie tego skesa co?:evil_lol: Ja jestem przelotem....a wy sobie nie przeszkadzajcie...jak przyjdę to doczytam:diabloti: Quote
apple Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 BeaC napisał(a):cze japeckowa wiem że Cię nie ma bo stary cię ten tego no wiesz a ja mam wolna sobotę pierwszą od nie wiadomo kiedy i se wiesz co robię??? se sprzątam bo śniegi zeszły a te moje barany tam i nazad dwor dom i tak ze sto razy podłoga w ogóle nie wygląda a wczoraj dyzia kąpałam pierwszy raz bo taki mały niskie podwozie to po mokrym sie ufajdał i no on się bał :crazyeye::crazyeye::crazyeye: normalnie paniora wyskoczył mi kilka razy z wanny ale potem jak sie myliśmy bo ja tez byłam cała mokra.. to zamarł i się nie ruszał a Lea cierpliwie czekała na mycie swojego podwozia tera borostwory śpią bo je wyganiałam po podwórku piłka i patolkami to pa TZ wrtócił ide:diabloti::diabloti::diabloti: Buhahahahahahahaha.....Dyziol goopolek:loveu: Nauczy się;) Quote
basia2202 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 cześć Japcokowa :multi: :loveu: tęskniłaś? :eviltong: :buzi: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 apple napisał(a):Cześć wy moje koffane zboczuszki:evil_lol::evil_lol: Nie puścicie tego skesa co?:evil_lol: Ja jestem przelotem....a wy sobie nie przeszkadzajcie...jak przyjdę to doczytam:diabloti: Jabłuszkowa nas przeleciała! Hurra!! Quote
zuzolandia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Alicja napisał(a)::razz::razz:chłop się apfelkową zajął bo ma wolne :grins: ...cze :hand: oj niedobrze niedobrze ..wsie soki z Niej wycisnie :placz: Ja jestem przelotem....a wy sobie nie przeszkadzajcie...jak przyjdę to doczytam:diabloti: __________________ ............oooo latawica jedna ....:diabloti::diabloti: bylam ...i siem nie rzucaj :eviltong: Quote
apple Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):Jabłuszkowa nas przeleciała! Hurra!!Buhahahahahahaha Dżołana:evil_lol: Quote
Recommended Posts